Hääverkkokauppa Morsiusgalleria Online

Häämeikki kuntoon - Itse vai ammattilaisen kanssa

Häämeikki kuntoon - Itse vai ammattilaisen kanssa?

Teksti:Sari Koskinen. Kuvat: Istockphoto/Getty Images, Pixabay, Unsplash

Hääpäivän lähestyessä yksi tärkeimmistä asioista morsiamelle on täydellinen häämeikki. Se on kuin kruunu, joka viimeistelee kauniin häälookin ja saa hymyn loistamaan entistäkin kirkkaampana. Mutta kysymys kuuluu: teetkö meikin itse vai luotatko työn ammattilaisen käsiin?

Tässä kirjoituksessa käsittelemme häämeikin merkitystä ja sitä, mitä asioita on otettava huomioon käytettäessä meikkaajaa tai meikatessa itse.

Miksi meikki on tärkeää häissä?

Hääpäivä on yksi elämän ikimuistoisimmista päivistä, jolloin on luonnollista haluta näyttää hyvältä. Meikki on mekon ja kampauksen ohella tärkeimpiä häätyylin osa-alueita, sillä se korostaa kaikkia kauniita kasvonpiirteitäsi.

Meikillä voi myös peittää pieniä epätasaisuuksia iholla ja häivyttää tummia silmänalusia tai finnejä. Se antaa iholle tasaisen pohjan ja saa sen hehkumaan terveen näköisenä. Hääkuvat ovat tärkeitä muistoja, joten hyvin tehty meikki auttaa varmistamaan, että näytät kuvissa upealta.

Haluatko tehdä meikin itse? Se voi olla hauska tapa toteuttaa oma visio häälookista. Sinun täytyy vain varmistua siitä, että hallitset tarvittavat tekniikat ja käytät laadukkaita tuotteita – varsinkin, jos tilaat meikit netistä. Muista myös ottaa huomioon aika- ja stressitekijät ennen suurta päivää, jotta voit keskittyä nauttimaan häistäsi.

Ammattimainen meikkitaiteilija sen sijaan osaa kuunnella toiveitasi ja luoda juuri sinulle sopivan häämeikin, jonka avulla voit loistaa omalla tavallasi. Halusitpa sitten klassisemman tyylin tai jotakin hieman dramaattisempaa, ammattimeikkaajalla olet hyvissä käsissä.

Ammattilainen auttaa häämeikissä

Monet morsiamet haluavat käyttää tärkeänä päivänä ammattimeikkaajaa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Tällaisen ihminen apu on kullanarvoinen häiden kaltaisen ihanan, mutta hyvin jännittävän tapahtuman yhteydessä.

Meikkaajilla on kokemusta eri ihonsävyistä ja meikkityyleistä, joten he osaavat valita juuri sinulle sopivan meikin. Ammattilainen pystyy korostamaan kasvojesi parhaita puolia ja piilottamaan mahdolliset pienet “virheet” iholta.

Ammattilaisten käyttämät tuotteet ovat usein laadukkaampia kuin mitkään markettiversiot. He tuntevat markkinoiden parhaat merkit, joiden ansiosta meikkisi kestää pidempään ja näyttää hyvältä koko päivän – jopa pitkälle yöhön asti!

Ammattimeikkaaja tuo myös rauhallisuutta kiireiseen hääpäivään, kun sinun ei tarvitse stressata meikin tekemisestä. Muista kuitenkin tutkia ja vertailla eri tekijöitä etukäteen, ja valitse sellainen, joka on saanut hyviä arvosteluja. Voit yleensä saada käsiisi myös esimerkkikuvia meikkaajan töistä.

Tee-se-itse-meikki häihin

Tee-se-itse-meikki voi olla houkutteleva vaihtoehto varsinkin niille morsiamille, joilla on taitoa omasta takaa. Häiden järjestäminen on usein kallista, joten itse meikkaamalla voi säästää rahaa esimerkiksi häämatkaa varten. Se vaatii kuitenkin hieman enemmän vaivannäköä.

Jos päätät tehdä meikkisi itse, ensimmäinen askel on harjoitella etukäteen. Kokeile erilaisia tuotteita ja tekniikoita löytääksesi juuri sinulle sopivan lopputuloksen. Voit katsoa tutoriaaleja tai osallistua meikkikursseille saadaksesi lisää vinkkejä ja neuvoja.

On tärkeää muistaa valmistautua hyvin hääpäivään. Puhdista kasvosi huolellisesti ja kosteuta ihoasi hyvissä ajoin ennen seremoniaa. Valitse kestävä mutta kevyt meikkivoide, ja suosi laadukkaita tuotteita.
Tee-se-itse-tekniikan avulla voit luoda juuri haluamasi kaltaisen ilmeen. Muokkauksia on helppo tehdä, jos muutat mieltäsi jonkin yksityiskohdan suhteen. Voit toki jättää meikin myös kokonaan pois ja antaa luonnollisen kauneutesi loistaa!

Häälookin muut huomiot

Meikin lisäksi myös hiukset, kynnet, korut ja jopa tuoksut vaikuttavat kokonaisuuteen, hääpuvusta puhumattakaan. Lopuksi vielä muutama vinkki ensin mainittuihin:

  • Hiustyyli kannattaa valita niin, että se sopii yhteen sekä meikin että puvun kanssa. Ammattilainen voi auttaa löytämään juuri sinulle sopivan kampauksen.
  • Kauniisti lakatut kynnet voivat viimeistellä lookisi elegantilla tavalla. Muista varata aika manikyyriin hyvissä ajoin ennen hääpäivääsi.
  • Koruilla voit tuoda persoonallisuuttasi esiin ja täydentää asuasi kauniisti. Valitse koruja, jotka eivät vie liikaa huomiota pois kasvoiltasi tai puvultasi.
  • Naisten hajuvedet eivät näy kuvissa, mutta ne voivat tuoda itsevarmuutta. Saman hajuveden tuoksu voi myös tuoda päivän elävästi mieleesi vielä vuosienkin päästä.

Näiden vinkkien kera ihanaa ja stressitöntä hääpäivää!

 

Upeimmat hääpaikat >

 

 

 

palvelut(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2000-2023