Biisipaja - Henkilökohtainen musiikkikappale sinun häihisi

Nimi:

Biisipaja

Puhelin:

050 3266 996

Email:

jp[at]biisipaja.fi

Kotisivut:

www.biisipaja.fi

Some:

Facebook: @jiipeenbiisipaja
Instagram: @jpnakariofficial

Päätoimialat:

Elävän musiikin esittäminen, tilausmusiikkikappaleet.

Toiminta-alue:

Tampereen seutu +200 km, sopimuksen mukaan myös kauemmaksi.

Henkilökohtainen musiikkikappale sinun häihisi?

Henkilökohtainen tilausmusiikkikappale sopii häävalssiksi, häätanssiksi tai vihkitilaisuudessa esitettäväksi kappaleeksi. Palvelu sisältää vähimmillään kappaleen tekemisen (sis. haastattelut, sävellys, sanoitus ja sovitus) sekä esittämisen juhlassa piano- tai kitarasäesteisesti. Hääjuhlaan kannattaa kuitenkin tilata myös Biisipajalta trio tai duo viihdyttämään juhlaväkeä lisäpalveluna, jolloin kappale esitetään kyseiselle kokoonpanolle sovitettuna.

Tilauskappaleeseen haastatellaan kohdehenkilöitä ja/tai heidän läheisiään. Tilausbiisien lyriikoissa ei ole mitään keksittyä, vaan kaikki on totta ja oivaltavalla tavalla hääpariin liittyvää, ja jos mahdollista, musiikkiin otetaan vaikutteita siitä musiikista, joka on hääparille tärkeää tai mieluista. Kappaleen on tarkoitus kolahtaa myös musiikillisesti eikä olla tusinatavaraa. Kuuntele esimerkki häävalssista videoista alla!

Tilausbiisin perushinta on 600 euroa (sis. ALV 24 %). Jos kappaleen tekeminen tai esittäminen edellyttää matkustamista, niin matkakorvauksia lisätään hintaan, kun ajoetäisyys Tampereen keskustasta ylittää 30 km. Perushinta laskutetaan kahdessa erässä: 300 euroa tehdyn kappaleen demonauhan toimittamisen jälkeen ja toinen 300 euroa itse keikan jälkeen.

Demonauhan perusteella kappaleeseen voidaan tehdä pienehköjä muutoksia. Tilaus on mahdollista peruuttaa vielä demonauhan kuulemisen jälkeen 100 euron peruutusmaksua vastaan, jos tilaajasta tuntuu, ettei kappaleesta voi saada mieleistä edes korjauksin. Pidän tätä vaihtoehtoa kuitenkin erittäin epätodennäköisenä.

Kesän 2019 häihin erityistarjouksena tilauskappale nuotinnetaan ja toimitetaan valmiiksi kehystettynä hääjuhlaan veloituksetta! (Huom. kehyksen hinta ei sisälly tarjoukseen.)

Henkilökohtainen musiikkikappale häihin Biisipajalta

Pieni bändi, laulava pianisti, taustamusiikki ja toivekappaleet esitettynä samasta paikasta!

Biisipajalta voit tilata kaiken elävän musiikin hääjuhlaan. Tarjolla on pianisti-laulajan esiintyminen (JP Nakari solo), pienet kokoonpanot viihdyttämään juhlakansaa (Natunen & Nakari duo, tai JP Nakari trio), tunnelmaan sopivaa taustamusiikkia pianolla soitettuna sekä toivekappaleet vaikkapa kirkkoon tai juhlatilaisuuteen.

Nämä kaikki voi tilata myös yksittäisinä palveluina, mutta tilausbiisin lisäpalveluina niistä saa alennusta. Samoin esimerkiksi triokeikan lisäpalveluna tilatusta taustamusiikista saa alennusta. Esityksiin kuuluu laadukas äänentoisto ja esiintymistilan kevyehkö valaisu. Kilometrikorvauslisää aletaan laskuttaa, kun keikkapaikan ajoetäisyys Tampereen keskustasta ylittää 30 km.

Lisätietoa löytyy nettisivuilta www.biisipaja.fi . Kysy tarjousta haluamistasi palveluista!

 

 

 

 

naimisiin_footer_980x50

Mediatiedot & mainostus

info[ät]naimisiin.info

 

2000-2019 © naimisiin.info