Nimi:

Kylämäen hevostila

Osoite:

Hallintie 31, 21490 MARTTILA

Ajo-ohje:

Noin puolen tunnin matkan päästä Turusta, Salosta ja Aurasta. Kartta>

Aukioloajat:

Avoinna tilauksesta.

Puhelin:

044 - 4845800

Email:

info[ät]unki.fi

Kotisivut:

www.unki.fi

Facebook:

Kylämäen hevostila Facebookissa

Päätoimialat:

Maatilamatkailu, juhlapalvelut, hevoskyydit ja muut hevosaktiviteetit, polttaripaikka, häämajoitus, juhla-ateriat.

Kylämäen hevostilan tilausravintola Unki on mitä mainioin paikka viettää tunnelmalliset häät. Unki sijaitsee Marttilassa, noin puolen tunnin matkan päässä Turusta, Salosta tai Aurasta.

Juhlatilamme on remontoitu tilan vanhaan päärakennukseen, keskelle luonnonkaunista hevostilaa. Ravintolassamme järjestämme 20-60 hengen tilaisuuksia, kuten häitä ja muita perhejuhlia. Tilalla on myös erillinen saunarakennus ja luhtiaitta, jossa häiden jatkot ja yöpyminen järjestyvät näppärästi samassa pihapiirissä. Tiloissamme ei ole anniskeluoikeuksia, joten juhlapaikalla sallitaan omat juomat.

Juhlien menu suunnitellaan aina yhteistyössä hääparin kanssa ja kattavassa buffetpöydässä on mahdollista hyödyntää lähiseudun villiyrttejä ja keittiömme erikoisuuksia, kuten savuhevosta ja erilaisia riistaruokia.

Korkealla Kylämäellä sijaisee moderni luhtiaitta, jonka kahdesta kerroksesta avautuvat näkymät hevostilan yli. Luhtiaitassa on kahdeksan viihtyisää kahden hengen huonetta, joista jokaisessa on lisävuodemahdollisuus. Yöpymisen hintaan kuuluu aina kattava aamiainen hevostilan tilausravintola Unkissa.

Luhtiaitta on mahdollista varata kokonaan hääseurueen käyttöön, myös yksittäiset yöpymiset järjestyvät jouhevasti. Tilauksesta järjestämme lisävuoteet valmiiksi tai koristellemme hääsviitin toiveidenne mukaan vaikka tuorein luonnonkukin.

Mikä olisikaan romanttisempaa, kun lähteä kirkosta hevoskyydillä tai saapua näyttävästi hevosen vetämillä kärryillä juhlapaikkaan. Järjestämme hääajelutuksia koko Etelä-Suomen alueella tilalla juhlittujen häiden lisäksi.

Vaunuja vetää rauhallinen suomenhevossiitosori Jämpti ja kuskina toimii Kylämäen hevostilan isäntä tai emäntä. Vaunut ovat Finncarruksen Royalty-vaunut, joista saa myös katon auki. Juhla-ajelua varten vaunujen koristelun saa suunnitella ja toteuttaa itse, kukin haluamallaan tavalla. Vaunujen kyytiin mahtuu 4 henkilöä, joten halutessanne voitte ottaa vaikka vanhemmat tai kaason ja bestmanin kyytiin.

Mitä häiltänne toivottekaan, olemme mielellämme mukana suunnitteluissa liittyen ohjelmaan, aikatauluihin, majoitukseen, ateriointiin ja muuhun. Haluamme osaltamme taata tärkeimmän juhlanne onnistumisen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta!

Tutustu Naimisiin.infon sponsoreihin

Mediatiedot & mainostus

info[ät]naimisiin.info

 

2000-2016 © naimisiin.info

 

 

Häätuotteiden näyteikkuna