Nimi:

Lime Hill Quartet, jazz- ja groovekokoonpano

Puhelin:

040 - 731 1640 (Heidi)

Email:

info[a]limehill.fi

Kotisivut:

www.limehill.fi

Sosiaalinen media:

Facebook

Päätoimialat:

Ikimuistoinen musiikki koko hääpäiväksi vihkitilaisuuden balladeista ruokailun taustajazzin kautta groovehenkiseen bilemusiikkiin.

Erikoistuminen:

Jazz, bossanova, blues, balladit ja groovehenkinen bilemusiikki. Peruskokoonpano: laulu, piano, basso ja rummut, usein lisäksi saksofoni. Myös apua häätanssien oppimiseen.

Toiminta-alue:

Etelä-Suomi, minne tahansa muuallekin sopimuksen mukaan.

Lime Hill Quartet tekee hääjuhlastasi tunnelmallisen ja ikimuistoisen tilaisuuden. Tarjoamme musiikin koko hääpäiväksi vihkimisen yhteydessä esitetyistä musiikkinumeroista balladien ja serenadien kautta ruokailun taustamusiikkiin, valintanne mukaisiin häätansseihin, tanssittavaan jazziin sekä groovehenkiseen bilemusiikkiin.

Lime Hill Quartet häihin

Lime Hill Quartet juhlakokoonpanossa saksofonisti Kimmo Leppälän kanssa. Kuvaaja: Mia Heikkilä.

Vihkiminen

Esitämme vihkimisen yhteydessä toivomanne kappaleen. Voitte valita esimerkiksi klassisen pianokappaleen, musikaalihelmen joko laulun kera tai instrumeentaalisesti esitettynä tai tunnelmallisen balladin. Räätälöimme esityksen yhdessä hääparin kanssa.

Onnittelumaljat ja ruokailun taustajazz

Onnittelumaljojen ikimuistoisuus lisääntyy, kun suunnittelemme yhdessä hääparin kanssa tähän sopivan musiikkiesityksen. Maljojen jälkeen juhlaväki rentoutuu ja tunnelma säilyy lämpimänä, kun soitamme ruokailun taustalla svengaavaa jazzia ja bossanovaa.

Häätanssit, tanssittava jazz ja groovehenkinen bilemusiikki

Soitamme hääparin toivomat kolme häätanssia. Autamme hääparia valitsemaan heille sopivat kappaleet. Häätanssi voi olla perinteinen valssi. Yhtä hyvin häätanssi voi kuitenkin olla esimerkiksi hidas balladi tai vaikka vauhdikas foxtrot!

Häätanssien jälkeen soitamme yleensä yhden setin verran tanssittavaa jazzia, jota tanssitaan paritanssina. Tämän jälkeen käynnistämme groovehenkisen bilemusiikin. Mukana hittejä erityisesti 60- ja 70-luvuilta: Disco Inferno, Lady Marmalade, Signed Sealed Delivered, Hot Stuff, Gimme gimme, Proud Mary, Hound Doug, Knock on Wood ja We are family.

Tarjolla myös apua häätansseihin

Pianisti Erkki Rännäli ja laulaja Heidi Lehmuskumpu ovat tanssineet kilpatanssia B-luokassa. Lisäksi Lehmuskumpu tanssii New York Style -salsaa. He voivat tarvittaessa auttaa häätanssien hiomisessa, mikäli näin erikseen sovitaan!

Lisää tietoa ja ääninäytteitä kotisivuilla

Käykää lukemassa meistä lisää, kuuntelemassa ääninäytteitämme ja katsomassa kuvia keikoiltamme. Kerromme mielellämme lisää. Tehdään tärkeästä päivästänne myös musiikillinen elämys!

Lime Hill Quartet juhlakokoonpanossa saksofonisti Olli Salmen kanssa. Kuvaaja: Studio Mikaela Löfroth.

 

Tutustu Naimisiin.infon yhteistyökumppaneihin

Mediatiedot & mainostus

palvelut[ät]naimisiin.info

 

2000-2018 © naimisiin.info