Nimi:

Kultasepäntalo Marjut Viitanen

Osoite:

Vesijärvenkatu 23 D, 15140  LAHTI

Ajo-ohje:

Sisäpihalla,erillinen punatiilinen rakennus. Pysäköinti Vesi-
järvenkadulle tai viereisen kauppakeskuksen P-halliin.

Aukioloajat:

Ma-pe 11 - 18, la 10 - 14

Puhelin:

(03) 7776 436

Email:

Kultasepäntalo Marjut Viitanen 

Kotisivut:

www.marjutviitanen.fi

Päätoimialat:

Yksilöllisesti valmistetut sormukset ja muut korut jalometalleista

Erikoisuudet/
erikoistuminen:

Uniikit sormukset myös titaanista.

Teette omasta juhlapäivästänne juuri itsenne näköisen. Pujotatte liittonne merkiksi toistenne sormeen symbolin, joka kertoo yhteisestä sitoutumisesta. Sormus on tarkoitettu kestämään aikaa ja muistuttamaan yhteisestä lupauksestanne – niinpä sen valinnassa on aina myös sydän mukana. Omien ajatusten ja toiveiden pohjalta tilaustyönä toteutettu sormus kantaa juuri niitä arvoja, jotka te haluatte pitää mukananne yhteisellä matkallanne.

Kultasepäntalo Marjut Viitanen valmistaa sormuksia ja muita koruja sekä omina mallistoina että tilauksesta, asiakkaan toiveiden pohjalta. Yksilölliset korut toteutetaan käsityönä eri jalometalleista, kuten kullasta, valkokullasta ja hopeasta – uutuutena ovat uniikit titaanisormukset. Oman tuotannon lisäksi Kultasepäntalosta saa tuotteita useilta muilta kotimaisilta muotoilijoilta sekä Auria -sormuksia. Teemme myös muita kultasepäntöitä, kuten korujen uudistuksia.

 

Marjut Viitanen valmistui kultasepäksi Lahden Muotoiluinstituutista vuonna 1998, ja on toiminut alan yrittäjänä ja kouluttajana siitä lähtien. Vuonna 2006 hän suoritti Korutaiteen erikoistumistutkinnon.

Kultasepäntalo sijaitsee Lahden keskustassa, Rauten historiallisessa teollisuuskorttelissa, kultaseppien paja- ja myymälätilaksi kunnostetussa idyllisessä, punatiilisessä lähes sadan vuoden ikäisessä entisessä lämpövoimalarakennuksessa. Työpaja ja myymälä toimivat yhteisissä tiloissa, joten Sinulla on mahdollisuus seurata korunvalmistusta lähes vierestä.

Ota yhteyttä, suunnitellaan Sinulle ja kumppanillesi korut, joiden arvo säilyy.

Tule ja tutustu!

Tutustu Naimisiin.infon sponsoreihin

Mediatiedot & mainostus

info[ät]naimisiin.info

 

2000-2016 © naimisiin.info

 

 

Häätuotteiden näyteikkuna