Ikimuistoiset polttarit: Rock Above Studio

Nimi:

Sauna-, viihde- sekä juhlatilojen vuokraus, polttariäänitys studiossa / Rock Above Studio

Käyntiosoite:

Luomannotko 4, 02200 ESPOO

Puhelin:

0400 157724

Email:

info(at)rockabovestudio.com

Kotisivut:

www.rockabovestudio.com

Facebook:

www.facebook.com/rockabovestudio

Päätoimialat:

Sauna-, viihde- sekä juhlatilojen vuokraus, polttariäänitys studiossa, polttaritilaisuudet.

Erikoisuudet/
erikoistuminen:

Polttaribiisien äänitykset oikeassa äänitysstudiossa ja samalla käytössä saunatilat kaikilla herkuilla. Nyt myös catering -palvelut!

Rock Above Studio tarjoaa käyttöösi oikean äänitysstudion, tilavat 140 m2 juhla-, viihde- ja saunatilat. Näissä tiloissa kelpaa viettää kunnon polttarit! Tilaa on jopa 70 hengelle!

Äänitysstudio on pro-tason studio, jossa polttarisankari pääsee äänittämään ammattilaisen johdolla halutun kappaleen. Mukaansa saa siis kunnon äänitteen, jota voi kuunnella myöhemminkin. Koko sessiosta voi saa halutessaan myös kuvat ja videon.

Muut tilat koostuvat tilavasta oleskelutilasta, keittiöstä, saunaosastosta ja terassista. Oleskelutilan varustukseen sisältyy mm. äänentoistolaitteet, videotykki, karaokelaitteet, PS3 sekä takka. Erikoisuutena tilassa on myös esiintymislava, jossa mahtuu soittamaan kokonainen bändi! Lavalla on tarvittaessa käytössänne valmis bändi-backline (rummut, kitara vahvistin, basso vahvistin ja PA-kamat).

Keittiöstä löytyy normaali keittiövarustus sekä astiasto 20 hengelle. Terassilla käytössänne on myös kaasugrilli. Tilavaan saunaan mahtuu kerralla 8-10 saunojaa. Terassilla vilvoittelet saunomisen välissä ja vaikka grillaat.

UUTTA!! Nyt voit varata tilaisuuteesi myös karaoke-emännän!! (max.3h välillä klo.18-24)

Tervetuloa viihtymään! Lue lisää kotisivuiltamme ja kysy vapaita aikoja!

Tutustu Naimisiin.infon sponsoreihin

Mediatiedot & mainostus

info[ät]naimisiin.info

 

2000-2017 © naimisiin.info