Nimi:

Soria Duo & Band

Aukioloajat:

Sopimuksen mukaan.

Puhelin:

040 504 5295

Email:

soriaduo(at)gmail.com

Kotisivut:

www.soria.fi

Facebook:

www.facebook.com/soriaduo

Päätoimialat:

Musiikkia häihin, syntymäpäiville, pikkujouluihin, yritysjuhliin jne.

Erikoisuudet/
erikoistuminen:

Poikkeuksellisen monipuolinen laulu/viulu + pianoduo, joka hoitaa niin musiikkiesitykset kuin tausta- ja tanssimusiikin kaikenlaisiin juhliin vuosien kokemuksella, korkealla ammattitaidolla ja rohkealla otteella. Tarvittaessa Soria laajenee suuremmaksikin bändiksi huolehtien isompienkin juhlien musiikista ja tunnelmasta alusta loppuun saakka.

Toiminta-alue:

Etelä-Suomi + sopimuksen mukaan.

Soria Duo & Band hoitaa kaiken tilaisuuteesi tarvitsemasi musiikin niin vihkiäisiin, hääjuhliin, yritystilaisuuksiin, merkkipäiville kuin muihinkin juhliin. Soria on erikoistunut järjestämään musiikkia häihin.

Soria esittää toiveittesi mukaan niin korkeatasoisia musiikillisia esitysnumeroita, viihdyttävää, tilaisuuden luonteeseen sopivaa ja oikeanlaista tunnelmaa luovaa taustamusiikkia kuin rytmikästä ja vauhdikasta tanssimusiikkiakin aina perinteisistä valsseista tämän päivän pop- ja rockhitteihin. Myös esim. yhteislaulu- ja livekaraokesäestykset tilaisuuksissa onnistuvat, samaten erilaisten toivekappaleiden esittäminen.

Soria on poikkeuksellisen monipuolinen duo, joka soittaa musiikkia genrerajoja ylittäen, vankalla ammattitaidolla, vuosien kokemuksella ja rohkealla otteella. Sorian laaja- alainen osaaminen perustuu korkeatasoisen ammattilaisuuden lisäksi musiikilliseen avarakatseisuuteen, ennakkoluulottomaan asenteeseen vastata musiikillisiin haasteisiin tyylilajeista riippumatta sekä vankkumattomaan tyylitajuun, mitä tulee kappalevalintoihin ja musiikillisiin toteutuksiin erilaisissa tilaisuuksissa.

Sorian voit tilata esiintymään normaalin duokokoonpanon (laulu/viulu + piano) lisäksi myös pienempänä tai isompana kokoonpanona. Voit tilata juhlaasi halutessasi pelkän laulajan, viulistin tai pianistin, tai vaihtoehtoisesti kokonaisen viisihenkisen bändin luomaan suuren kokoonpanon soundia ja tunnelmaa.

Katso esimerkkejä Sorian laajasta ohjelmistosta ja tutustu Soriaan myös YouTubessa  sekä Facebookissa!

Kysy rohkeasti lisätietoja, me toteutamme musiikilliset toiveesi!

 

Tutustu Naimisiin.infon yhteistyökumppaneihin

Mediatiedot & mainostus

palvelut[ät]naimisiin.info

 

2000-2018 © naimisiin.info