Nimi:

Sormussafiirit Mittatilaustyönä

Osoite:

Vaasa

Aukioloajat:

Ma-su 9-21.

Puhelin:

050 3270 740

Email:

mranders80(ä)gmail.com

Facebook:

Instagram:

https://www.facebook.com/sormussafiiritmittatilaustyona/

https://www.instagram.com/queenssapphirejewellery/

Päätoimialat:

Jalokivet ja korut, valmistus ja myynti.

Erikoisuudet/
erikoistuminen:

Viistehionta, jalokivet.

Korundi on mineraali, joka on timantin jälkeen kovin aine maailmassa. Punainen korundi on nimeltään rubiini ja safiiri mielletään usein sinisenä, vaikka kaikki muut värit paitsi kyyhkysenverenpunainen rubiini ovat safiireja.

Sormussafiirit Mittatilaustyönä hankkii raakakivet suoraan alkutuottajalta ja ne ovat täysin luonnollisia, mitään parannuskäsittelyjä kuten esim. lämpökäsittelyjä ei ole tehty. Jalokivet hiotaan kaikki Suomessa. Pyrimme pitämään raakakivissä yllä korkeaa laatua taaten asiakkaillemme laadukkaita safiireja.

Australialaiset safiirit ovat sinisissä kivissä hieman tummempia kuin esim. Ceylon-safiirit, jotka ovat 95-prosenttisesti lämpökäsiteltyjä. Meiltä löytyy mustia, sinisiä, tummansinisiä, keltaisia ja vihreitä safiireja. Myös moniväriset (parti tai bi-colour), kelta-sini- safiirit ovat myynnissä.

Koska ostamme raakakivet suoraan alkutuottajalta ilman välikäsiä, pystymme tarjoamaan jalokiviä Suomen markkinoille kilpailukykyisin hinnoin ja noudatamme eettistä periaatetta. Voit esittää toivomuksesi kiven muodosta, koosta ja väristä niin voimme ehdottaa tarjousta. Yleensä alle karaatin painoiset hiotut kivet maksavat alle sata euroa. Noin 5 mm halkaisijaltaan oleva pyöreä kivi jää alle karaatin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää joko puhelimella 050 3270 740 tai sähköpostilla mranders80(ä)gmail.com .

Tutustu Naimisiin.infon sponsoreihin

Mediatiedot & mainostus

info[ät]naimisiin.info

 

2000-2017 © naimisiin.info