Nimi:

Tervaniemi

Osoite:

Suruton 6, 12400  TERVAKOSKI

Ajo-ohje:

N. 80 km Helsingistä, n. 85 km Tampereelta, mukavasti keskellä Hämettä Tervakoskella.

Aukioloajat:

Avoinna tilauksesta

Puhelin:

050 404 7718

Email:

info [ät] tervaniemi.com

Kotisivut:

www.tervaniemi.com

Päätoimialat:

Juhlat, tapahtumat, kokoukset, illalliset, saunaillat, tyky-päivät.

Tervaniemi sijaitsee keskellä kauneinta Hämettä, noin 80 km Helsingistä ja 85 km Tampereelta, aivan järven rannalla metsän keskellä. Tervaniemi on vuonna 1886 valmistunut kartano, jonka Tervakoski Oy:n johtaja alun perin rakensi vaimolleen kesäasunnoksi. Hulppeita nuo entisaikojen kesämökit!

Kartanoon mahtuu syömään isompikin porukka, saleista löytyy tilaa 115 ruokailijalle. Varaamme koko kartanon häitä varten, jolloin tiloissa ei ole ulkopuolisia. Ruokailu tapahtuu kartanon saleissa ja iltaa varten ihmiset voivat siirtyä juhlimaan alakerran Rantasaliin, jonka yhteydessä on oma baari. Hääpari voi yöpyä kartanon sviitissä ja nauttia ensimmäisen aamiaisen avioparina tornihuoneessa. Ruoka ja juoma tulevat kartanolta, kartanolla on A-oikeudet.

Tervaniemestä löytyy myös kaksi saunaa, vanha 60-luvulla rakennettu puoliksi järven päällä oleva Kekkosenkin testaama hirsisauna noin 10 - 20 hengelle sekä upea 2008 valmistunut, maailman suurimpiin kuuluvalla Iki-kiukaalla varustettu Maisemasauna 10 – 60 hengelle. Molemmista saunoista pääsee järveen uimaan ja niistä löytyy illanviettotilat.

Majoitusta varten Tervaniemessä on 20 remontoitua saunallista hirsimökkiä. Mökkiin mahtuu jopa 6 henkeä (yhteensä 120 henkeä).

Tutustu lisää tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!

Tutustu Naimisiin.infon sponsoreihin

Mediatiedot & mainostus

info[ät]naimisiin.info

 

2000-2017 © naimisiin.info