Nimi:

Vakkaskievari

Käyntiosoite:

Kaarina Maununtyttärentie 757, 36200  KANGASALA

Ajo-ohje:

Vakkaskievari sijaitsee Kangasalla, n. 25 km Tampereelta ja n. 20 km Valkeakoskelta. Kaarina Maununtyttärentieltä on opastekyltit Vakkaskievarille.

Aukioloajat:

Tilauksesta ympäri vuoden.

Puhelin:

044 3664210

Email:

info[ät]vakkaskievari.fi

Kotisivut:

www.vakkaskievari.fi

Facebook:

www.facebook.com/vakkaskievari

Päätoimialat:

Juhlatilat, kokoustilat.

Vietä tunnelmalliset häät Vakkaskievarissa, rauhallisessa maalaismaisemassa Kangasalla. Vakkaskievarin hirsipirtissä on istumapaikat 60 hengelle, yläkertaan saa tarvittaessa lisää istumapaikkoja ja kesäisin katetulle terassille sopii 30 henkilöä. Isossa pihapiirissä on hyvin tilaa esimerkiksi juhlateltalle.

Vakkaskievarissa voit järjestää hääjuhlan mihin vuodenaikaan tahansa. Kesällä suuri, vehreä pihapiiri tarjoaa monia mahdollisuuksia: halutessanne vihkiminenkin onnistuu vaikka suuren omenapuun alla. Talvella Vakkaskievari valoineen tarjoaa tunnelmallisen miljöön romanttisiin talvihäihin. Tiloihin saa tuoda omat tarjoilut. Yhteistyökumppaneidemme kanssa voitte suunnitella herkullisen häämenun toiveidenne mukaisesti.

Vakkaskievarille on helppo ja nopea tulla muualta Pirkanmaalta:  vain noin puolen tunnin ajomatka Tampereelta ja 20 min Valkeakoskelta. Kaarina Maununtyttärentieltä on opastekyltit juhlapaikalle.

Katso lisätietoja ja kuvia kotisivuiltamme.
Tutustu Naimisiin.infon sponsoreihin

Mediatiedot & mainostus

info[ät]naimisiin.info

 

2000-2017 © naimisiin.info