Unohtumattomat polttarit: Woikoski Feeling

Nimi:

Woikoski Feeling

Käyntiosoite:

Nurmaankyläntie 90, 52960 NURMAA

Ajo-ohje:

Kouvolasta 60 km, Mikkelistä 65 km, Heinolasta 47 km, Mäntyharjusta 21 km.

Puhelin:

040 656 5981

Email:

whd[ät]woikoski.fi

Kotisivut:

www.woikoskifeeling.fi

Some:

Facebook, Instagram

Erikoisuudet/
erikoistuminen:

Polttaripaketit

Woikoski Feeling tarjoaa unohtumattomat polttarit vauhdikkaiden aktiviteettien, rentoutumisen ja hyvän ruoan parissa Etelä-Savon ja Kymenlaakson rajalla. Tuo polttarisankari ajamaan vauhdikasta off road -maastoajoa tai viettäkää porukalla rentouttava kauneudenhoitohetki rantasaunalla. Polttaripäivään voi yhdistää aktiviteettien ja saunan lisäksi myös luonnossa liikkumista sekä illallisen kotimaisista raaka-aineista.

Ohjelmaa polttaripäivään

Woikoski Feelingin matkailupalvelukeskus WHD Gård tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin aktiviteetteihin. Tilan mailta löytyvä offroad-ajorata tarjoaa ajohaasteita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuskeille. Liikunnallisia aktiviteetteja tarjoaa pihapiiristä löytyvä 18-väyläinen frisbeegolfrata, vuokrattavat kanootit sekä lähimetsässä kulkevat luontopolut. Repoveden kansallispuiston vaellusreitit ovat vain 20 minuutin ajomatkan päässä WHD Gårdista.

Aktiviteettien jälkeen on hyvä rentoutua Piian rantasaunassa, jonka lauteille mahtuu yhtä aikaa jopa 15 henkeä. Saunomisen yhteyteen voi myös varata kosmetologin ohjaaman kauneudenhoitohetken käsi- tai kasvohoidon parissa pienryhmille.

Päivän kruunaa illallinen kotimaisista raaka-aineista. Saunan katetulla terassilla on mahdollista nauttia keittiömestarin loihtima grillimenu ja WHD Gårdin kaksi tilausravintolaa tarjoavat tilat eri kokoisille ryhmille. Saunatiloissa ja ravintoloissa on a-oikeudet.

Majoitus järjestyy pihapiirissa olevassa Woikoski GuestHousessa, jossa on 10 tasokasta kahden hengen huonetta. Pienemmälle porukalle tarjolla on myös Mummon kesämökki, jonka aitoissa mahtuu nukkumaan 6 henkeä.

Tutustu kaikkiin palveluihin kotisivuillamme ja pyydä tarjous unohtumattomasta polttaripäivästä!

 

Tutustu Naimisiin.infon yhteistyökumppaneihin

Mediatiedot & mainostus

palvelut[ät]naimisiin.info

 

2000-2018 © naimisiin.info