Naimisiin.info

Mobiili

Parhaat logot ja äänet!

Hääpukukirpputori

Ilmainen ja Suomen suurin!

Häägallupit

Kuinka suuri budjetti?

Kilpailut

Ota osaa arvontaan

Häätapahtumia

Messuja ja muita...

Linkkilista

Maailman häälinkit

Häälehti

On kaupasta ostettavia häälehtiä, joista voi lukea häiden suunnitteluun liittyviä artikkeleja sekä ihailla kauniita hääpukuja. Sitten on häälehtiä, jotka tehdään itse – niitä käsitellään tässä.

Häälehden sisältö

Häälehti on hääjuhlassa – joskus jo kirkossa – vieraille jaettava lehti, joka voi sisältää kaikenlaista juuri tähän hääpariin, hääpäivään, häihin, rakkauteen ja avioliittoon liittyvää materiaalia. Se voi olla viileän asiallinen sanomalehti tai skandaalinkäryinen juorulehti – ja kaikkea siltä väliltä.

Häälehdestä voi löytyä pääkirjoitus, yleistä tietoa kummankin elämästä (työ ja harrastukset), kirkko-ohjelma, horoskoopit koko juhlaväelle (luonnollisesti aivan omasta päästä keksittyinä), häävitsejä ja –runoja, tietokilpailu ja ristikko, hääparista otettuja lapsuuden kuvia, hääjuhlan ohjelma, menu, häävalssin ja yhteislaulujen sanat, kirjoituksia vanhemmilta ja sisaruksilta, kuvat kaasosta ja bestmanista, juttuja hääparille tärkeistä ihmisistä, hääjuhlan istumajärjestys sekä kertomus siitä, miten avioituneet aikanaan tutustuivat – vain mielikuvitus on sisältöä suunniteltaessa rajana.

Mikäli häihin on tulossa ulkomaalaisia vieraita, voi heitä varten lehteen sisällyttää vaikkapa morsiamen isän pitämän puheen heidän ymmärtämälleen kielelle käännettynä.

Häälehden voi tehdä hääpari itse tai yhdessä häiden valmisteluun osallistuvien kanssa.

Koko, materiaali ja määrä

Häälehden koko voi vaihdella ”taitetusta A4:stä” (A5) sanomalehtikokoon – vain aika ja raha asettavat rajoituksia.

Lehden voi printata ja kopioida tavalliselle valkoiselle / värilliselle kopiopaperille itsekin, mutta mikäli häälehti on juuri se, johon haluatte panostaa – eikä raha ole ongelma – voi lehtisen painattaa myös painotöihin erikoistuneessa firmassa.

Huolella tehty häälehti kiinnostaa varmasti jokaista häävierasta, joten ainakin yksi lehti jokaista taloutta kohti olisi syytä varata.

Lue lisää häälehdestä Naimisiin.infon hääfoorumilta!

Häälehden sisältö
Häälehdistä, valokuva-albumeista, vieraskirjoista
Häälehti?
Häälehti????
Häälehti - lisävalaisua tack
Millainen kirkko-/juhlaohjelma?
Ohjelmalehti
Ohjelmalehtisen tekoon apua!!

Ylös


Etusivulle

info@naimisiin.info

Mediakortti

Naimisiin.info, Pl 671, 33101 TAMPERE, FINLAND
Copyright©Naimisiin.info 2003