Tule avustavaksi mediamyyjäksi Naimisiin.infoon

Naimisiin.info on itsenäinen, vuodesta 2000 toiminut Suomen suurin hääsivusto ja ainakin Alexa -rankingissa eroa seuraavaan suomalaiseen hääsivustoon on n. miljoona sivustoa maailmanlaajuisesti laskettuna :)

Sivuston 20 v. juhlavuoden lähestyessä hitaasti mutta varmasti on kuitenkin aika laittaa aivan uusi vaihde päälle sivuston edelleen kehittämiseksi. Foorumin uusi pohja mahdollistaa mainosbannereiden CPM ja CPC -myynnin perinteisen aikarajoitteisen myynnin lisäksi.

Siksi haemme avuksemme itsenäistä yrittäjää/yritystä avustamaan mediamyynnissä, lähinnä erilaisten bannerikampanjoiden ja natiivimainonnan myynnin osalta isommille asiakkaille.

Tehtävät:

  • Banneri- ja natiivimainoskampanjoiden myynti lähinnä isommille yrityksille/mediatoimistoille.
  • Tarkoitus tavoittaa entistä paremmin ne isommat yritykset, jotka haluat markkinoida tuotteitaan/palvelujaan nimenomaan hääpareille, ei yleismainostajia.
  • Tulosperusteinen provisiopalkkio, mutta provision osuus mahdollista sopia huomattavan suureksi.
  • Tehtävä sopii parhaiten sivutoimiseksi tai vaikka osaksi mahdollista nykyistä mediamyyntiportfoliotasi.

Toiveemme:

  • Kokemus mediatoimistoille/isommille asiakkaille myynnistä olisi iso plussa mutta ei välttämätöntä, mikäli kuitenkin ymmärrät kohderyhmälle myynnin käytännöt.
  • Sinulla täytyy olla toiminimi/yritys tai sinun täytyy toimia yrityksessä, joka voi laskuttaa.
  • Ymmärrät häämaailman ja -markkinoinnin erityispiirteitä ja olet kiinnostunut aiheesta.

Koska ajat hääalan mainostajille ovat kovat ja raha tiukalla kaikilla, en voi luvata mitään saatavan helpolla. Meillä kuitenkin on tarkasti tiedossa oleva kohderyhmä, foorumilla näyttö- ja klikkistatistiikka ja niin edulliset CPC ja CPM -hinnat, että niihin ei taida päästä yksikään toinen digimedia Suomessa.

Lisää tämän hetken mainosmuodoistamme voit lukea mediatiedoistamme.

Jos kiinnostuit, niin kysy lisää suoraan minulta kimmo(at)naimisiin.info tai puhelimitse 045 2056 311 ja jutellaan lisää.

Parhain terveisin

Kimmo Laurila

 

Mediatiedot & mainonta sivustolla

palvelut(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2018