tuleva rouva..

  • merkintää
    5
  • kommenttia
    0
  • katselua
    13538

hitaampaa menoa ollut nyt

marzupaani

2799 katselua

Ei ole hää jutut edenneet ainakaan 1,5 kk, koska tässä välissä ehdin saamaan työpaikan muualta ja samalla ostimme ensimmäisen oman asuntomme! Aikamoista pyöritystä on ollut siis elämässä nyt :)

Tänään innostuin Honkkarista katsomaan häihin iltaa varten kertakäyttö astiastoa, ettei tartte sitten enää alkaa pesemään mitään. Sieltä löytyikin suht jämerät kompostoituvat lautaset. Yhdessä vaiheessa ajattelin niitä bambu lehdistä(?) tehtyjä, mutta hinnan puolesta en viitsinytkään ostaa niitä.. Samalla Honkkarista lähti mukaan kertakäyttöhaarukat, kun vaikuttivat sen verran teräviltä että käyvät.

Hääkutsut on lähetetty viime viikolla, muutama on tuossa vielä odottamassa koska annan ne ihan henkilökohtaisesti. En jaksanut Postissa alkaa valitsemaan 1.luokan merkkejä enkä mitään "hääteemaan sopivia", vaan ostettiin noita uusia kellertäviä kukka-aiheisia 2.lk merkkejä. Loppujen lopuksi kutsuja lähti muutama enemmän kuin olimme ajatelleet, onneksi oli tullut ostettua hieman ylimääräisiäkin korttiaineksia, niin ei loppunut kesken :girl_drink1:

Vielä pitäisi käydä Maistraatissa viemässä esteiden tutkinta ja sopia vihkimispäivä :girl_in_love:




0 kommenttia


Ei kommentteja.

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään