Monnax

Rouva
  • Viestit

    8251
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Monnax

  • Taso
    VIP

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

3888 profiilin katselua
  1. Kokemusta ei ole, mutta ehdotukseksi... Ravintola Saari Ravintola Savu
  2. Mä olen samaa mieltä, eikä mulla edes ole mitään "taustaa" ;D.
  3. Varmaan kannattaisi viedä liikkeeseen, josta sen on ostanut. Jos kuitenkin on niin, että on ostettu muualta kuin Helsingistä, niin ainakin Kultakeidasta voin suositella.
  4. Voin täysin yhtyä tähän, tosin meillä siivous hoidettiin itse sunnuntaina.
  5. Tämä on kaunis, vaikka mä en muuten näistä muovailuvahamaisista "jenkkikakuista" niin välitäkään.
  6. Töykeää palvelua Kukka Pihlasta kyllä saa, se on totta. Kukkien kanssa on ollut meillä ainakin niin, että mitä vapaammat kädet antaa, sen parempi on ollut lopputulos.
  7. Meillä lähtee huomenna alkuillasta lentokone kohti Prahaa..... ja hääpäivä on 27.9, joka on siis maanantai. Ollaan reissussa pitkä viikonloppu pe-ma. Mies ei vielä tiedä määränpäätä, mihin ollaan menossa.
  8. Kuin myös..... Taorminassa me vietimme häämatkan ja parempaa paikkaa ei olisi voitu valita .
  9. Juuri tämän takia meille tuli osittainen avioehto, ei täydellinen. Meillä avioehto koskee vain ennen avioliittoa hankittua ja perittyä omaisuutta eli kaikki avioliitossa hankittu omaisuus pistetään puoliksi eron sattuessa.
  10. Meillä oli hääjuhla Valhallassa ja voin suositella.
  11. Mulle laitettiin kanssa muutama irtotupsu ulkonurkkiin. Liimalla hoidettiin kiinnitys ja ihan vaan vedellä lähtivät irti tosi helposti.
  12. No niin, nyt on juhlat juhlittu ja kukat viskelty. Ja edelleen voin Kukka-Pihlaa suositella, sekä minun kimppuni, että asetelma buffapöytään olivat molemmat todella kauniita. Sulholle olivat unohtaneet tehdä vieheen, mutta tekivät sen varsin nopeasti odottaessa... ihan se ei ollut sellainen kuin piti, mutta varsin pätevä kuitenkin.
  13. Kävin varaamassa juuri yllä mainitsemastani Kukka-Pihlasta meidän häihin kaikki kukat. Tietenkään en vielä lopputulosta tiedä, mutta ainakin suunnittelun puolesta voin ehdottomasti suositella, olen saamassa juuri sellaisen kimpun kun halusinkin.