Amondae

Morsian
  • Viestit

    48
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Amondae

  • Taso
    Juniori
  • Syntymäpäivä 04/16/87

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Varkaus
  1. Tein pientä myyräntyötä asiasta kiinnostuneena ja selvisi että www.fiinifriiari.comin nettiosoitteen rekisteröineellä henkilöllä on sama sukunimi kuin bridezillasin pitäjällä (http://whois.domaintools.com/fiinifriiari.com näkyy kun sivua kelaa alaspäin). Eihän tämä tietenkään aukoton todistus ole, mutta ainakin aikamoinen sattuma.
  2. Huh, kuulostaapa tarkalta minä piirsin ihan reilusti lyijykynällä ja katsoin, että lyijykynäpuolet jäivät aina alaspäin (kun sitten maalasi ja taivutti, ei jälkiä enää näkynyt ollenkaan). Voisin piakkoin laittaa kuvia meidän pöydissä olleista ruusuista, kun juhlatkin on jo onnellisesti ohi Askartelin meille kaikkiaan noin 80 ruusua.
  3. Tässäpä minun tekeleeni (harjoituskappaleet), alareunassa myös paikkakortti. Saatoin ottaa vaikutteita muutamasta aiemmin näytetystä menukorttilipareesta
  4. Tässä minun hieman vaatimattomampi, mutta sitäkin rakkaampi yhdistelmäni, jonka saan siis täydennettyä kahden viikon päästä *iik*
  5. Itseäni lainatakseni, nuo tulivat kahdella hengellä käsin, auto oli helsingin päässä satamassa odottamassa.
  6. Iik! Vajaan neljän viikon päästä saan sormeeni Kohinoorin Primaveran http://www.kohinoor.fi/index.php?section=93. Maksoi vähän reippaan 500 ja sopii täydellisesti yhteen kihlasormuksen kanssa
  7. Kannattais näköjään tarkistaa mihin vastaa ennen kuin vastaa Oikeassa oot siis, lukihärö otti ja kävi kylässä. Mutta joo, samaa mieltä oon sun kanssa siitä että 9 litraa per laaki on edelleen ihan liian vähän 60-70 henkilölle. Heh, meille tulossa suurinpiirtein saman verran juojia ja viinejä on varattu jotain vajaa 40 litraa (en muista tarkkaa määrää).
  8. Meidän itsetehdyille kutsuille (kuvia tuolla KUTSUKORTTEJA -ketjussa, viesti 266) tuli hintaa alle 2e/kpl ja lisäksi samoista materiaaleista tulee ainakin menukortit ja paikkakortit sekä todennäköisesti myös kiitoskortit. Tuossa hinnassa ei ole postimerkkejä. Ei mielestäni paha, varsinkin kun matskuja jäi vielä yli noihin muihinkin askarteluihin!
  9. Tällaiset tuli meidän kutsuista. Kuvat vähän vääristää värejä, on oikeasti tummemmat, punainen on viininpunaisempaa ja ruskea on todella tumman ruskeaa.
  10. Mutta tungsten kuulostaa paljon hienommalta ja mitä tungsten koruja olen suomessa nähnyt, niin on sielläkin tuota tungsten -sanaa käytetty.
  11. Meille tulee tämä kakunkoriste. Siinä on blondi mies ja tummatukkainen nainen (minä tosin maalasin sulhonkin hiukset tummiksi)
  12. OT. Minulla on tungstensormus (ei siis kihlana tai vihkinä vaan ihan muuten) ja siinä ei ole vielä liki kahden vuoden käytön jälkeen naarmun naarmua (toisin kuin valkokultaisessa kihlassani *huoh*)
  13. Huh, minusta Muuruveden kirkko on äärimmäisen kolkko, kylmä, pimeä ja aivan liian suuri (kaikkeen muuhun paitsi konfirmaatioihin, niihin tulee sen verran paljo porukkaa, että kirkko ei näytä ihan tyhjältä).. tokihan se ulkoa on varsin vaikuttavan näköinen (tosin ympäristö sitten on sitäkin kauheampaa, vanhoja ränsistyneitä taloja kuolevalla maaseudulla).
  14. Ja lisäksi, piilareissahan ei ole samat vahvuudet kuin laseissa, joten ehdottomasti pitää käydä ihan ekaksi optikolla näöntarkastuksessa, eikä mennä itse säveltämään
  15. Käsittääkseni viinien suhde on (esim. alkon jossain juhlaoppaassa) yleensä 2/3 punkkua ja 1/3 valkkaria.