Jump to content
Naimisiin.info

sammakkomorsian

Rouva
  • Viestit

    44
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

sammakkomorsian's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Nooooh, niinhän siinä sitten kävi, että itkua tuli ja paljon! Kirkkoharjoituksissa itkin jo koko harjoitusten ajan. En voi sille mitään, että olen niin herkkä. En voi katsoa hääohjelmiakaan ilman parkumista. Nooooh, onneksi en ollut ainoa, myös äitini itki jo harjoituksissa silmät päästään ja kylläpä näytti kaasonkin silmissä olevan jotain vikaa. Häissä aloitin itkemisen jo ennenkuin pääsin kirkon ovesta sisään. Koko vihkimisen ajan vesi kierti silmissä ja kyyneleet valui. Hääjuhlassa sitten puheita lukuunottamatta ei tarvinnut itkeä. Mutta ajattelen niin, että mieluummin olen liian herkkä kuin että mikään ei tuntuisi miltään. Ps. Hyvällä meikillä pääsee pitkälle. Minut ainakin pelasti ammattilaisen tekemä itkunkestäväksi suunniteltu meikki.
  2. sammakkomorsian

    Aruban kokemuksia?

    Aruballa ja Curacaolla oli kaikkialla hyvin puhdasta. Esimerkiksi lentokentän vessat olivat puhtaammat kuin meillä koskaan. Eli uskon, että lapsen kanssa voi lähteä aivan mainiosti. Itse tarkistutimme jäykkäkouristusrokotteet ja otimme hepatiittirokotukset.
  3. sammakkomorsian

    Aruban kokemuksia?

    Aruballa viikko on ihan sopiva aika. Jos tykkää vain löhöillä beachilla ja mättää rasvaista mättöä baarissa, niin miksei parikin viikkoa mene ihan hyvin. Itse tykkäsin Curacaosta siinä mielessä enemmän, että siellä oli paljon enemmän tekemistä ja näkemistä.
  4. sammakkomorsian

    Curacaon hotellit!

    Me oltiin viime kesänä Curacaolla Livingstone Jan Thiel Beach Resortissa (tulikohan nimi kokonaisuudessaan oikein...). Matkatoimisto tarjosi ekaksi tuota Avila Beachia, mutta vaihtamalla tähän hinta putosi reilusti. Hotelli oli aivan ihana hiljaiselon viettopaikka. Kyseessä on huoneistohotelli, jossa ei ole "perinteisiä" hotellihuoneita ollenkaan. Meillä oli käytössä talo, jossa oli makuuhuone, kylpyhuone, olohuone keittonurkkauksella ja iso terassi. Hintaan ei kuulunut aamupaloja, mutta oli ihanaa laittaa itse aamupalaa ja nauttia se omalla terassilla kaikessa rauhassa. Talo oli siisti ja siivooja kävi vissiin pari kertaa viikon aikana. Hotellilla oli mukava uima-allas ja rannalle parisataa metriä matkaa. Hotellin edestä kulki bussit Wiliemstadiin. Suosittelen! Jos haluat lisätietoja tai vaikka kuvia hotellista, niin laita privaa.
  5. Pyydän jo etukäteen anteeksi, jos pahoitan jonkun mielen mielipiteelläni. Mutta: mielestäni polttarit on sellainen tapahtuma, jota EI missään nimessä voi järjestää itse. Sehän on jo todella iso epäluottamuslause kaasoa ja ystäviäkin kohtaan. Polttarit on perinteisesti se "viimeinen ilta ulkona poikamiehenä/-tyttönä". Eli polttareita ei myöskään voi järjestää häiden jälkeen. Käsitys siitä, että polttarit pitäisi olla yllätysjuhla, jossa riekutaan kaupungilla kamalassa humalassa nolattavana sotkee monesti ajatusta. Polttareiden tyylistä ja myös ajankohdasta on hyvä keskustella kaason kanssa. Vaikka itsellä ei olekaan lapsia, niin kyllä meilläkin oli häiden alla sen verran kiirettä, että listasin kaasolle sellaiset viikonloput, jolloin polttareita ei voi järjestää. Jos lapsenhoito tms. on ongelma, niin tokihan päivämäärän voi sopia kaason ja ystävien kanssa valmiiksi. Ja vaikka paikankin voi itse varata, jos se tuntuu kätevältä. Mutta luottaisit edes sen verran ystäviisi, että antaisit heille mahdollisuuden järjestää mukavan ja sinunnäköisen illan. Keskustelemalla kaason kanssa polttareiden tyylistä ja kutsuvieraista kaasolle tulee kuva toivomastasi illasta. Kaason tulee myös kunnioittaa morsiamen toiveita illan tyylistä ja ohjelmasta. Toki yllätyksiä pitää kuulua mukaan. Sen verran pitää olla mieli avoimena uusille asioille ja kokemuksille, että pystyy yhden illan viettämään kavereiden suunnittelemilla ehdoilla. Jos tähän ei pysty, niin kyllä on pahasti kaavoihin kangistunut ja tylsä tulevaisuus edessä. Jos raha-asiat tuntuu ongelmalta, niin kaasollehan voi antaa pienen osan hääbudjetista polttareiden järjestämiseen. Jos osallistujat sitten haluavat laittaa lisää rahaa, niin se ei ole enää sinun ongelmasi. Naimisiin mennään (toivottavasti) vain kerran elämässä. Nauttikaa kaikesta siitä järjestelystä, odotuksesta, jännityksestä ja tietenkin polttareista. Olemme kuitenkin kaikki erilaisia. Toiset kokevat hauskaksi kulkea kaupungilla puputytöksi pukeutuneena ja toisille perinteinen morsiussauna maalaismaisemissa on se ainoa oikea vaihtoehto. Kertokaa toiveistanne kaasolle ja ystäville ja antakaa heidän yllättää teidät positiivisesti mukavan ohjelman merkeissä. Terveisin, TÄYDELLISET koko viikonlopun kestäneet ikimuistoiset yllätyspolttarit viettänyt nyttemmin jo rouviintunut morsian
  6. sammakkomorsian

    Curacao matkakohteena

    Me vaihdoimme koko Aruban ja Curacaon loman ajaksi pelkkiä dollareita ja pärjäsimme niillä mainiosti. Itseasiassa pankista sanottiin, ettei noita guldeneita ole edes saatavilla. En törmännyt yhteenkään paikkaan, jonne dollarit eivät olisi kelvanneet. Reissu meni hienosti dollarikasan ja visa-kortin voimalla.
  7. Meillä matkaan lähdettiin heti häiden jälkeen sunnuntai-iltana. Silloin ajettiin lentoasemalle ja kone lähti ennen kukonlaulua. Lähdimme mahdollisimman pian, koska pyrimme minimoimaan töistä poissaolon. No, saipahan kerrankin nukuttua lentokoneessa, kun oli oikein kunnon väsymys päällä häitten jälkeen. Toisaalta oli myös ihana "karata" ja jättää kaaso ja bm huolehtimaan kaikesta häiden jälkeisestä touhusta, kuten sulhasen puvun palautuksesta.
  8. sammakkomorsian

    Aruban kokemuksia?

    Molemmilla saarilla kaupat sijaitsevat tosiaan kaupungissa. Aruballa oli paljon merkkiliikkeitä, eli jos haluaa ostaa merkkivaatteita, hajuvesiä, kelloja jne. on Aruba oikea paikka. Curacaolla oli tosiaan vaatteet, kengät, laukut ja kaikki muu mukava halpaa. Itse ostin niin paljon vaatteita, että jouduin ostamaan myös isomman matkalaukun, jonne kaikki vaatteet sulloa. Curacaolla on myytävänä myös ihania paikallisia koruja ja käsitöitä. Esim isot metalliset liskot olivat mukavia tuliaisia. Ja tottakai matkalaukusta pitää löytyä myös pullollinen-pari Curacao-likööriä. Eräs todella tutustumisen arvoinen kauppa oli pieni korukauppa, jossa puolalaissyntyinen Jolanta Pawlak myi suunnittelemiaan koruja. Todella hienoa designia!!!
  9. sammakkomorsian

    Ihanat kaasot!

    Pakko kehua omaansa täällä! Mulla oli aivan ihana kaaso! Paras ystäväni oli kaasona häissämme. Kuullessaan kihlautumisestamme ja suostuttuaan kaasokseni, hän ensitöikseen toi minulle häälehden lahjaksi. Kaaso oli mukana kaikissa hääsuunnittelupalavereissa ja järjestelyissä. Yhdessä etsimme minulle sen unelmien puvun, suunnittelimme kutsut ja muita askarteluja, kiersimme muuten ostoksilla ja kukkakaupoissa, kirkkoharjoituksissakin hän oli mukana. Kaasoni järjesti minulle vuosisadan parhaat polttarit. Lisäksi hän oli järjestänyt häihin ihanaa ohjelmaa ja juonsi yhdessä bm:n kanssa tilaisuuden upeasti. Häiden jälkeen kaaso vielä toimitteli kaikki juoksevat asiat, kun me olimme häämatkalla. Kiitos rakas ystäväni!!!
  10. sammakkomorsian

    Vihreä booli

    Tässä kanssa yksi oikein maistuva ja edullinen: 2 pll (0,5 l 40 %) kirkasta viinaa 1 pll (0,7 l) Sourz-omenalikööriä 1 pll (2 l) Lemon light limpparia (Lidlistä saa edullisesti kätevissä 6 pll pakkauksissa) 1 pll (1,5 l) Vichyä (Lidlistä saa edullisesti kätevissä 6 pll pakkauksissa) 1 pll (1,5) Alkoholitonta omenasiideriä 1 kpl (1 l) jäädytetty omenatuoremehu (pitää kylmänä pitkään, eikä laimenna boolin makua) Vahvuus jotain ehkä 6 % luokkaa. Meillä ainakain saavutti suuren suosion häissä.
  11. Onko sulhollasi Best mania? Voisiko BM toimia juontajana? Tai vaikka jommankumman isä? Tai veli/sisko?
  12. Mä ostin miehelleni lahjaks Kalevalan solmioneulan ja kalvosimet. Halusin ostaa jotain pysyvää. Tuntui tykkäävän niistä ja ne on ollu sillä jo käytössä kaverin häissä.
  13. Mä olen kanssa sellainen herkkis, että itken joka asialle. Vihkiharjoituksissa en päässyt kuin kirkon ovelle isän käsipuolessa, kun oli jo itku silmässä. Itkin koko harjoituksen läpi. Onneksi en ollut ainoa, äitini itki myös koko harjoituksen ajan, ja näkyipä kaasollakin olevan jotain vikaa silmissä. Hääpäivänä kerkesin ottamaan ekat itkut jo vihkimisen alkua odotellessa. Koko aika alttarilla meni myöskin itkiessä. Onneksi meikki oli vedenkestävä, eikä kärinyt vaurioita. Tipat Visiclearia silmiin hääautossa, ja taas olin aivan fressin näköinen. Hääjuhlassa olikin jo rentoutuneempi oli ja itku tuli ainoastaan isien puheiden aikana. Itkemistä ei kannata pelätä, mielestäni se jopa kuuluu asiaan. Tuskin se ketään haittaa, päinvastoin. Itseasiassa juuri nuo "itkuhetket" ovat niitä, jotka itsellä on painunut parhaiten mieleen omasta hääpäivästä. Osa päivästä on hiukan sumun peitossa muistissa, mutta jostain syystä nuo hetket eivät ole. Häät ovat aina niin tunnepitoinen tapahtuma, että itse en ainakaan ole koskaan selviytynyt ilman kyyneleitä yhdistäkään häistä, joissa olen ollut.
  14. sammakkomorsian

    Curacao matkakohteena

    Siellä on toukokuussa yöllä joku 25-30 lämmintä ja päivällä 30-40. Ilma ei kuitenkaan tunnu tukahduttavan kuumalta, koska saarilla tuulee paljon. Tuuli on ihanan lämmin, eli yölläkään ei tarvitse pitkähihaisia vaatteita. Pitkät hiukset vaan kannattaa pitää kiinni siinä tuulessa.
  15. sammakkomorsian

    Curacao matkakohteena

    http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.ph...t&p=1559252 Tossa linkki Aruba-ketjusta. Kirjoittelin sinne kokemuksia Curacaon ja Aruban matkalta. Aivan ihana paikka!!! Suosittelen lämpimästi kaikille! Jos tulee mieleen kysymyksiä, niin laittakaa. Vastailen, jos osaan.
×
×
  • Create New...