amp

Naikkari
  • Viestit

    2273
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä amp

  • Taso
    Konkari

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1430 profiilin katselua
  1. @Tirpparuusi mulla vähän samansuuntaisia mietteitä. Meillä ei vielä hääpäivää ole päätetty, joten mitään suunnitelmaa ei ole lukkoon lyöty. Ei ole ideoitakaan sulle ehdottaa. Saanko kysyä missä ravintolassa aiotte juhlia?
  2. Nyt vasta huomasin tämän viime kesäisen uutisen. Todella harmillista. Liikkeessä on ollut varmasti loistava palvelu, ja todella ikävää, kun ihmiset on käyttäneet sitä hyväkseen kuitenkaan ostamatta mitään. Laittaa kyllä ajattelemaan ostokäyttäytymistä (niin omaa kuin muidenkin). Mutta ymmärrän myös morsianten näkökulman, jos ei ole ollenkaan vielä käsitystä puvun mallista mikä sopisi itselle, niin täytyyhän niitä ensin saada sovitella. Sovituspalvelu voisi kyllä hyvinkin olla maksullista.
  3. Niiskuneiti79, onko sulle tuttu Koivupuisto Ylöjärvellä? En tiedä täyttääkö se paikka teidän kriteereitä, mutta ainakin sali on isohko ja paikka on aivan ihana, järven rannalla. Majoitustilaakin löytyy.
  4. Olet jo varmaan tämänkin sivun käynyt läpi? http://www.polttarishop.com/
  5. Miisa, kiitos kovasti! Tarkoitin juurikin tuota kuvaa, se on ihana! Nyt painan mieleeni, että löytyy ainakin tästä ketjusta.
  6. Nostanpa tätä ketjua samalla kun kysyn, että muistaako kukaan nähneensä täällä tai netissä sellaista kiitoskorttia, jossa hääpari istuu maassa, jalat suorina kameraan päin ja jalkapohjissa lukee "Thank" ja "You" (muistaakseni teksti oli siis englanniksi). Ihastuin siihen ideaan, olisiko se ollut mahdollisesti jonkun naikkarin oma kuva? Jos jostain löytyy sellainen kuva, niin olisin kiitollinen!
  7. Minulla on vähän samanlainen "ongelma". En oikein tiedä mitä pitäisi tehdä, kun hyvä ystäväni asuu ulkomailla häideni aikaan, ja olin aikaisemmin ajatellut tottakai häntä kaasokseni. En tiedä, tulisiko hän sieltä edes häideni takia Suomeen... Täytyy alkaa miettimään kaasoja uudestaan. Aikaisemmista vastauksista aloin miettimään myös mahdollisuutta, että olisi toinenkin kaaso, joka olisi mukana käytännön järjestelyissä ja sitten toisena tämä ulkomailla asuva, jos pääsee tulemaan häihini. Tää miettiminen on vaikeeta.
  8. Tietäisikö kukaan, kenen valmistajan puku tuo vasemmanpuoleisin on?