Jump to content
Naimisiin.info

Riia

Rouva
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki

Riia's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mulla oli uutta puku (alusvaatteet, koru jne.), vanhaa mummin vanha sormus (oikean käden keskisormessa), lainattua kaason peili laukussa ja sinistä sukkanauha!
  2. Riia

    Suuteloittako kirkossa?

    Me pussattiin vasta kun pappi oli antanut raamatun ja oltiin valmiina lähtöön. Pappi oli tottunut, että pusu tulee tässä välissä, joten noudatettiin papin tottumusta. Aika moni ihmetteli, etteikö ne aio pusutella ollenkaan.
  3. Me lähdetään New Yorkiin. Tällä hetkellä varattuna on viikon matka, mutta tarkoituksena olis pidentää se 10 päivän pituiseksi. Pohdittiin pitkään myös Roomaa, mutta todettiin, että sinne kannattaa mennä joskus muulloin kuin kuumimpaan ja turistitäyteisimpään aikaan (esim. keväällä).
  4. EOWYN: Onskut juhlapaikasta!! Ne kumpareella asustavat (hih, en meinannut keksiä mitään kiertotietä, kun nimiä ei viitsi käyttää... tuosta taitaa ymmärtää, ketä tarkoitan ) olivat muistaakseni viime kesänä häissä Fagerlundissa (jos en ihan väärin muista)! Niillä saattais olla kuviakin!
  5. Riia

    Helsinki

    Vihkiminen Tuomiokirkossa ja juhlat Ravintola Kaisaniemessä.
  6. Riia

    Hirvihaara (Mäntsälä)

    Olen kerran ollut häissä vieraana Hirvihaaran kartanossa. Häistä on aikaa jo 4 vuotta, mutta muistelisin/arvioisin, että ne olivat noin 80-100 hengen häät. Vieraat oli sijoitettu 2 eri tilaan ja kolmas tila toimi bändin/tanssin miljöönä, lisäksi ruoka haettiin sieltä. Sitä en kyllä muista, että kuinka täynnä oli tämä toinen tila (jossa oli ns. vähemmän läheisiä vieraita). Toivottavasti saat kyselyysi vastauksen suoraan kartanolta. Mutta aivan ihan paikka häiden viettoon. Musta oli vieraana ihana jäädä romanttisesti sisustettuun huoneeseen yöksi ja aamuksi hääpari oli varannut meille vieraille aamupalaa. Riia
  7. Saatiin hyvä naurut miehen kanssa Evoluutio- ja kullikuningasleikeistä ;D ;D. Täytyy pistää ylös ja miettiä, josko niitä kaasolle ja best manille näyttäis.
  8. Mä haluan myös tän kappaleen meiän häihin. Tanssitaan varmaan valssi, mutta haluan jossain vaiheessa tanssia tän mieheni kanssa. Siinä saattaa jokunen kyynel vierähtää...
×
×
  • Create New...