Jump to content
Naimisiin.info

DeFeis

Morsian
  • Viestit

    89
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä DeFeis

  • Syntymäpäivä 09/01/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

707 profiilin katselua

DeFeis's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. En tiedä, onko jo tästä asiaa, mutta... älkää tilatko sieltä yhtään mitään! Tilattua tavaraa et saa, osoite- ja mikään muukaan tieto ei ole voimassa. Ja kyseessä on siis tämä: http://www.evenangelswillfall.biz/ Itse erehdyin tilaamaan sieltä karkkirasiat. Tilausvahvistus jne. tuli ja se siitä sitten.
  2. No nyt kun kysyitte.... Tein useammankin, mutta enpäs sitten haluakaan niitä! Mustan jätän itselleni juhlapuvuksi, kaksi muuta roikkuu toimettomana vaatehuoneessa. Laittaisin kuvat, mutten näemmä älyä, miten. Toinen puku on valkoinen ja toinen on puna-valkoinen.
  3. Kyllä mulla vaan ekalla kierroksella oli musta puku viininpunasin koristuksin. Toisella kiekalla tulee olemaan valkoinen mustilla kirjailuilla. En tiedä, mistä keskiajalta olettamus "papin ei ole pakko vihkiä jos morsian on mustissa" -on. Saa olla aika helvetin niuho pappi jos ei suostu vihkimään. Ja sitäpaitsi... menneinä vuosina morsiamen puku oli se ns. parempi puku ja hyvin usein se oli nimenomaan musta. Tapa, että morsian on valkoisissa, on ns. uusi juttu.
  4. DeFeis

    Istumajärjestys?

    Tulipa mieleen, että kun häihin tulee todella vähän sukulaisia, niin olisiko ihan tyhmää laittaa sekä sulhasen että morsiamen sukulaiset kaikki samaan pöytään ja muut vieraat sitten omiin pöytiinsä?
  5. DeFeis

    Hääpukunne hinta

    103€ postituksineen ja kotiin kannettuna. Omilla mitoilla vielä.
  6. DeFeis

    Kuka maksaa sormukset?

    Minä maksoin meidän kihlat, mies tosin sitten ostaa mulle esim. ruokaa siitä hyvästä (ei siis asuta vielä saman katon alla). Vihki menee hääkassasta sitten kaiketi.
  7. Koska en löydä tarpeeksi ohutta vieraskirjaa mistään (pienet häät näes), niin sainpa sitten vision ja haluan kernaasti jakaa sen teidän kanssanne. Eli tarvitaan oksia, iso vaasi, spray-maalia (teeman mukaan) ja kahta eriväristä paperia (teeman mukaan) sekä paperiliimaa. Lisäksi toki kyniä ja paperilappuja (10x10cm muistikuutio vaikka) vieraita varten. Oksat maalataan spray-maalilla. Kuivuttuaan ne luonnollisesti lojautetaan siihen vaasiin ikäänkuin puuksi. Papereista askarrellaan punottuja paperisydänkoreja niin että niistä tulee kaksivärisiä. Määrä vieraiden mukaan. Itse juhlassa isketään tiskiin tämä "puu", sydämet, paperia ja kyniä. Vieraat voivat sitten käydä raapustamassa terveisensä paperille, jonka jälkeen paperi sydänkoriin ja kori ripustetaan puuhun. Toimii muuten myös koristeena juhlissa.....
  8. DeFeis

    Kahvipaketeista koristeita.

    Niin noh... en kyllä vaan halua pahoinpidellä konettani moisen ompelulla... Kai se hetipitiliima sitten on se vaihtoehto.
  9. Mulla ei tule isä, äiti eikä sisko. Isä siksi että asuu kaukana ja on suht huonossa kunnossa eli ei oikein voi matkustaa. Äiti ja sisko siksi ettei olla puhuttu toisillemme joulukuun 2009 jälkeen. Joten ainoana lähisukulaisena on broidi, jos pääsee tulemaan Porista (rahatilanne ei niin hyvä kuitenkaan).
  10. Niin... ajattelin nysvätä kahvipaketeista koristeita koska se toinnen puoli on hopean värinen... mutta kun se toinen puoli on... noh kahvipaketti. Kysymys kuuluukin, että mahtaako mikään liima pitää kahvipaketissa? Ajattelin näet liimailla niitä silleen, että saa hopean näkymään kummallekin puolelle.... Vai onko visioni tuhoon tuomittu jo näin alkumetreillä?
  11. DeFeis

    Helsinki

    13.7.2013 sivilivihkiminen paikanpäällä (jo vihkijä on nipo, niin sitten maistraatti 12. päivä) ja pippalot..... noh, näillä näkymin Rauhanasema Pasilassa....
  12. Ihan vaan siitä syystä, että sukunimeni on harvinainen. Meitä on tällä hetkellä 19 elossa olevaa itseni mukaanlukien, ja tuosta määrästä ainakin 3 on sellaisia, jotka ovat ottaneet nimen mennessään naimisiin enoni/serkkuni kanssa.
  13. Titaania, kyllä. Sormukset tulivat tänään ja ne tilattiin Jasmine Jewelsilta. Olen tyytyväinen sekä sormuksiin että palveluun jne.
  14. DeFeis

    Erilainen häämarssi

    En tiedä, onko joku jo vastannut, mutta.... Ekoissa häissäni (olen siis eronnut) meillä tuli kummatkin marssit cd:ltä kirkossa. Kanttori halusi toki kuulla biisit ensin, että ovat sopivia kirkossa soitettaviksi.
×
×
  • Create New...