Jump to content
Naimisiin.info

Iina2010

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Iina2010's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Iina2010

    Tietokilpailu / häävisa

    Olen itse ollut häissä, jossa vanhemmat eivät osallistuneet kyselylomakkeen paperiversion täyttämiseen, mutta oikeita vastauksia kerrottaessa kaasot kysyivät morsiusparin vanhemmilta oikeat vastaukset suullisesti, jonka jälkeen paljastettiin oikea vastaus. Eli esim. morsiamen vanhemmilta kysyttiin mikä on sulhasen toinen nimi (eivät muuten muistaneet !). Itse ajattelin käyttää tätä tapaa, kaverin häissä ainakin sujui oikein hyvin ja vierailla oli hauskaa.
  2. Nyt oli tullut uudet ajat eilisen sählingin jälkeen. Onneksi saatiin sama aika kun eilen, joka oli siis ykköstoiveemme . Hui, tämähän alkaa tuntua jo ihan todelliselta... !
  3. Saatiin mekin ensin ykköstoive, mutta heti perään tuli viesti, että mahdollisuuksia päällekäisyyksiä voi olla... Enemmän alkoi jännittämään, että joudutaan kilpailemaan toisen palstalaisen kanssa samoista juhlapaikoista, kun näyttäisi olevan sama hääpäivää (jonka kuvittelin harvinaiseksi toiveeksi...) .
  4. Ei ole edes vaihtoehtona, koska tuleva mies ja veljeni ovat samannimisiä. En kyllä usko, että muutenkaan olisi suostunut vaihtamaan, koska miehen nimisiä on Suomessa vain 5. Mutta samannimisyyteen on aina hyvä vedota ! Nyt vaan pitää pohtia, mitä sitä itse tekisi nimen suhteen...
×
×
  • Create New...