Jump to content
Naimisiin.info

mizi

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

mizi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Itselläni oli samanlainen tilanne kuin sinulla eli matka varattiin uudella nimellä ja lähtö 1,5 viikkoa häistä. Kävin juuri tänään hoitamassa nimiasiat ja uuden passin. Homma menee siis niin, että pyydät papilta, että hän allekirjoittaa paperit valmiiksi ja antaa virallisen eli alkuperäisen vihkipaperin teille mukaan kirkossa (meillä pappi oli laittanut sen vihkiraamatun väliin), sitten heti arjen koittaessa maistraattiin ko. paperin kanssa niin rekisteröivät sen reaaliaikaisesti väestötietojärjestelmään. Sitten vaikka suoraan poliisille uutta passia hakemaan. Uusi nimi näkyy siis saman tien väestötietojärjestelmässä, joten et tarvitse poliisilaitokselle mitään todistuksia. Itse hoidin asiat siis Helsingissä, jossa maistraatista sain ko. ohjeet alunperin. Kaikki toimi hyvin, kunhan muistat selittää tilanteen papille ja että tällaiset ohjeet olet saanut. Meillä ensin pappi ihmetteli tätä aluksi, mutta maistraattiin tehdyn varmistussoiton jälkeen ei ollut mitään ongelmaa. Vielä lisäinfona, että normaalistihan pappi toimittaa paperit seurakuntaan, joka rekisteröi uuden nimen. Tässä kestää n. viikko. Maistraatti voi sen kuitenkin tehdä myös kirkollisessa vihkimisessä, kunhan heille toimitetaan alkuperäinen vihkipaperi. Itsekin menin maistraatissa ensin Nimiasiat -tiskille, jossa ihmettelivät, miksi tuon itse sitä paperia, kun kirkkohan sen normaalisti hoitaa. Kun menin sitten vihkimis- ja parisuhteiden rekisteröintiasioita hoitavalle tiskille, asia hoitui ilman ongelmia ja sanoivat, että on melko tavallinenkin käytäntö nykyisin.
  2. Tuolta Muumi -mietelauseita -ketjusta löysin tällaisen: "Kaksi karamellia lasketaan kai yhdeksi, jos ne ovat takertuneet toisiinsa?" Pikku Myy Tuo on suloinen ja aion laittaa sen meidän buffaan!
  3. Soukan venekerhon paviljonki koko talo (sis. alakerran saunatilat) pe-su 888€, siivous 170€ (vapaaehtoinen). Saliin mahtuu max. 90hlö pöytiin, mutta suositus on, että vierasmäärä olisi max. 80 hlö. Hinnat on kesälle 2010. Omat ruoat ja juomat saa/pitää viedä. Ehdoton plussa on se, että juhlien loppumiselle ei ole määrätty kellonaikaa eli juhlia saa vaikka sunnuntaihin klo 12 asti, kun vuokra-aika loppuu
  4. Meille on paviljonki varattu ensi kesälle. Kävimme menneenä kesänä katsomassa ja kuvaamassa paikkaa sisältä. Tila on todella valoisa ja tilavan tuntuinen. Meillä vierasmäärä on n. 60, joka tuntuu kaikin puolin sopivalta ko. tilaan. Meillä on siis koko talo varattu pe-su ja hinta on 888€. Otimme myös siivouksen venekerholta ja se kustantaa muistaakseni n.170€. Kannattaa käydä katsomassa paviljonkia paikanpäällä. Minulle sanottiin venekerholta, että pitävät avoimia ovia vuoden ympäri tiistai-iltaisin klo 19. Olisiko kellään kokemuksia paikasta menneeltä kesältä?
  5. Meille tuli jo tänään sähköpostiin tieto 2010 kesän vihkiajoista! Saatiin ykköstoive eli Vanha kirkko 17.7.2010 vaikka emme ole Tuomiokirkkoseurakunnan jäseniä ja vihkitoiveita laitoimme vain 4 kpl tuolle tietylle päivälle!
×
×
  • Create New...