Jump to content
Naimisiin.info

Sispi

Rouva
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

Sispi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Uutta: alusvaatteet (vielä hankkimatta) Vanhaa: Vintage-puku Lainattua: siskon kengät toivon mukaan (pitää vielä sovitella) Sinistä: No ei minuakaan oikein nappaa. Mutta voisihan noissa alusvaatteissa sitä vaikka olla...
  2. Kävin suurennuttamassa titaanikihlani AitoHelsingissä. Ihan mielettömän hyvää ja nopeaa palvelua, todellakin suosittelen! Enköhän halua vihkinikin täältä sitten ensi kesäksi. =)
  3. Sispi

    Kihlajaiset?

    Yritettiin kutsua molempien vanhempia kahville parinakin eri viikonloppuna. Mutta kun piru vie matka on niin pitkä ja ovat niin huonoja lähtemään ja on töitäkin ja ja ja. Niin antaa olla, katsotaan tulevatko häihin sitten. Kavereille kyllä kelpasi.
  4. Riippuu tietysti vähän juhlapaikasta ja vieraista, mutta minusta pienet häät olisivat loistava tilaisuus sellaiselle mukavalle porukkatekemiselle. Tässä muutama juttu, jotka nyt äkkiseltään tuli mieleen, ehkä joku tuntuisi teistä hyvältä: - Jos morsiusparin sukulaiset ei tunne toisiaan kovin hyvin, voisi leikkiä jotain tutustumisleikkejä aluksi. Näitä on olemassa ihan hupsuista vakavampiin. - Jos ihmiset on puheliasta sorttia, voisitte etukäteen pyytää pikku puheita useammaltakin ihmiseltä eri aiheista. Ei puhujan aina tarvitse olla morsiamen isä tai kaaso. Kuulin juuri ystävältäni häistä, jossa melkei kaikki vieraat olivat pitäneet pikku puheen ja koko porukka oli lähinnä kyynelehtinyt liikutuksesta koko juhlan ajan. - Jostain lautapelistä voisi soveltaa teille sopivan version ja pelata joukkueissa, esim Trivial pursuit tai Alias omilla kysymyksillä. Tietysti myös kaikki mölkyt ja kroketit toimii, jos on ulkotila ja porukka tykkää pelaamisesta. - Voisitte yhdessä maalata taulun/ istuttaa kasvin/ kirjoittaa runon.
  5. Juuri näin. Nimekseen saa nykyisin ottaa ainoastaan sellaisen nimen, joka löytyy suoraan ylenevässä polvessa omasta suvusta (tai ihan uuden jota ei ole vielä kellään). Noita Niemisiä ja Virtasia kyllä löytyy melkein kaikkien suvusta, kun alkaa kaivaa, eli jonkun ihan perusnimen kyllä melkein jokainen pystyy ottamaan niin halutessaan.
  6. Molemmat nimemme ovat ihan perinteisiä suomalaisia nimiä, eikä kumpikaan ole kauniimpi tai harvinaisempi kuin toinen. Siksipä arvomme, kumpi nimi tuleville lapsillemme annetaan. Jos miehen nimi voittaa, otan melko varmasti sen. Jos minun nimeni voittaa, mies melko varmasti pitää omansa. Mutta mitään päätöksiä ei ole vielä tehty, saas nähdä miten käy. Tietysti ihanteellisinta olisi, että koko perheellä olisi sama nimi.
  7. Sispi

    Ekologiset häät

    Tässä hyvä ekokampaaja, joka tekee myös hääkampauksia: http://www.salonpacifique.fi/ Kannattaa tsekata galleria!
  8. Sispi

    Alfred J. Kvack

    Voi miten ihana idea! =)
  9. Eiköhän ihan liivatteesta ja sokerivedestä saa tuollaisia. Tai hyytelösokerista. =)
×
×
  • Create New...