Jump to content
Naimisiin.info

Heinämorsian2010

Morsian
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Heinämorsian2010's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Me tehtiin itse huput tuoleihin, niillä peitettiin myös istuin osa. Huppuja oli 90 ja perus lakanakangas makso noihin n. 200€. Tokihan niissä on melkonen työ ommella, mutta kyllä ne oli sen verran hyvän näköset että kannatti ehdottomasti!
  2. Meillä oli kesällä baarimikko häissä. Tarjolla oli kyllä myös boolia ja muita tölkkijuomia. Meillä oli yli 30 erilaista alkoholia pulloa tarjolla, joista baarimikko loihti juomia toiveiden mukaan. Ei siis ollut mitään rajoitettua drinkkilitaa. Me ja vieraat olimme erittäin tyytyväisiä baarimikkoon ja baariin.
  3. Heinämorsian2010

    Opiksi muille

    Olisin tästä kyllä eri mieltä. Jos isoissa häissä haluaa muutamia hetkiä edes keskittyä siihen tuoreeseen aviopuolisoonsa tai vaikkapa vain haluaa syödä ruokansa (sen mitä malttaa), kannattaa istua omassa pöydässä. Pöytä toki kannattaa sijoittaa siten, ettei se ole liian kaukana muista. Meillä oli isot häät, mutta ehdin silti jutella kaikkien vieraitten kanssa jotain. mekin olimme omassa pöydässä mutta kuitenkin lähellä vieraita, joita muutenkin vain oli se 40. Eipä siinä silti kauaa jaksanut kerralla istua ruokailunajan toki ja kahvin ja kakun syömisen ajan. Sitten vain perse ylös ja kyllä sitä kaikki hyvin sai läpi keskusteltua Ehdottomasti samaa mieltä Helmiän ja dsc:n kanssa! Meillä meni jopa niin, että vaikka istuimme omassa pöydässämme, koko ajan oli joku siinä vieressä jutustelemassa ja onnittelemassa (meinasi jäädä syömiset vähälle). Illan mittaan tuli yhteensä muutama sellainen hetki, jolloin istuimme pöydässä kahdestaan, sopivasti yhteisolosta nauttimisiin mutta ei missään tapauksessa liikaa. Meillä oli oma pöytä, mutta ei siinä kyllä turhia istuskeltu, ruokailun, ohjelman ja kahvin ajan. Muuten kyllä oltiin vieraiden parissa siellä sun täällä, välillä toisemme kadottaen.
  4. Uskalsin jättää häämatka järjestelyn täysin miehelle. Mies varasi matkan jo 8kk ennen matkaa. Siinä vaiheessa en tiennyt yhtään mitään minne ja millon ollaan menossa. Pari kuukautta ennen matkaa minulle selvisi maa,kun oli vaarana että matka joudutaan levottomuuksien takia perumaan. Lähtöpäivän tiesin viikkoa ennen lähtöä juuri häiden alla, tosin silloinkin mies muisti lähtöpäivän väärin. Itse matkakohde selvisi vasta linja-autossa matkalla kohteeseen. Hotelli selvisi vasta sinne päästyämme. Ihanampaa matkaa en olisi osannut itse valita, se oli täydellinen.
  5. Oletko kysynyt pitopalvelultanne? Aika monella pitopalvelulla nykyään on kangasservetit jotka saa käyttöönsä pienellä kustannuksella. Tietty jos meinasit nimikoida servetit lahjoiksi, niin sillon ei tietysti tuo onnistu mutta miten sitten itse tekemällä? Kysyin meidän pitopalvelulta, mutta heillä ei ollut. Pesulasta olisi saanut vuokralle, mutta maksais enempi kun omaksi ostettuna. Päädytään todennäkösti ihan perinteisiin lautasliinoihin kuitenkin. Mites nää? http://www.ellos.fi/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=21153&productId=197320&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=# Kiitos vinkistä! Pistetään harkintaan.
  6. Oletko kysynyt pitopalvelultanne? Aika monella pitopalvelulla nykyään on kangasservetit jotka saa käyttöönsä pienellä kustannuksella. Tietty jos meinasit nimikoida servetit lahjoiksi, niin sillon ei tietysti tuo onnistu mutta miten sitten itse tekemällä? Kysyin meidän pitopalvelulta, mutta heillä ei ollut. Pesulasta olisi saanut vuokralle, mutta maksais enempi kun omaksi ostettuna. Päädytään todennäkösti ihan perinteisiin lautasliinoihin kuitenkin.
  7. Mistä löytäisin mahdollisimman edullisesti valkoisia/luonnon valkoisia kangasservettejä?
  8. Me tuotiin 20*2litraa viiniä, kuohuviiniä 24ploa, olutta 6ltk, siideriä 4ltko, lonkeroa 4ltko,muita juomia noin 15 litraa. Tavan farkkuautolla oltiin kolmestaan liikkeellä. Meillä oli lisäks matkatavaroita useammaks päiväks ja ostoksia aikasta paljon muutenkin. Hyvin mahduttiin ja mahtu vielä neljäskin henkilö kyytiin.
  9. Tässäpä ilmaantu kiva pikku ylläri. Aloin papilta kyselemään että millon ois vihkikeskustelu yms. no hänpä ilmoittikin olevansa juuri silloin meidän häiden aikaan lomalla ja vieläpä reissussa joten ei voi mitenkään tulla vihkimään. Meinasi jo paniikkia iskeä, mutta onneksi saatiiin uusi vähintään yhtä hyvä pappi meidät vihkimään. Jos hän ei olisi ollut vapaana, en todellakaan tiedä mitä oisimme tehneet, kai se olisi ollut pakko ottaaa se kenet ylipäänsä olisi sattunut saamaan, mutta onneksi kaikki järjestyi parhain päin.
  10. Minä en ole puhunut töissä kun kahdelle työkaverille ja pomolle sanoin kehityskeskustelussa kun tuli lomista puhetta. Kaksi muutakin saman "firman" työntekijää tietää, mutta heidän kanssaan olen asioinut häiden tiimoilta pelkästään asiakkaana ja virallisissa papereissa toistaiseksi "nimettömänä".
  11. Me käytettiin kuukausi sitten tallinkin pre-order palvelua. Toimi hyvin, oli helppo tilata ja maksaa netissä etukäteen. Laskettiin että meidän tilaus tuli noin 30% halvemmaksi kun laivalta tilattuna, saatikka sitten laivasta normaalisti ostettuna. Tuotteet pitää käydä tallinnan terminaalissa kuittaamassa ja tekemässä kuljetussopimus (käytännössä siis allekirjotus kahteen paperiin). Tuotteet piti noutaa terminaalista, jos kävellen tulee laivasta niin se on siinä matkalla siirryttäessä laivasta terminaaliin.Setä pakkasi tuotteet joko ostoskärryihin tai sellaseen tavararullakkoon. Sillä oli sitten kätevä viedä tuotteet autolle ja pakata autoon.
  12. Heinämorsian2010

    Häämessut

    Me käytiin tänään sulhasen kanssa Keski-suomen hää- ja juhlamessuilla. Odotukset eivät olleet korkealla kuopion messujen jälkeen, mutta yllätyttiin positiivisesti. Kuopion messuihin verrattuna oli enempi näytteille asettajia ja tarjonta oli monipuolisempaa, oli tehty jopa muutamia kattauksia. Löysimme samppanja-lasit, hääpussukan, sekä mikä tärkeintä sormuksen (tillanderin sormus -25%), sekä paljon ideoita ja tunnelmaa.
  13. Tässä on kyse varmaankin kalvoväreistä. löytyy i sinooperista ainakin.
  14. Meille, tai oikeastaan enempi minulle papin valinta oli tärkeä. Tunnen meidän seurakunnan papit ja kanttorit sen verta hyvin, että valinta oli helppo. Meillä kävi niin päin että vihkipappi valitsi meidän hääpäivän. Kävin juttelemassa papin kanssa ja kyselin että milloin hän aikoo lomansa viettää ensi kesänä, sen perusteella sitten valitsimme papin kanssa hääpäivän. Tosin miehen kanssa oli kyllä kuukausi päätetty, mutta lopullisen päivän määritti papin loma.
×
×
  • Create New...