Jump to content
Naimisiin.info

Marzanen

Rouva
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Marzanen

  • Syntymäpäivä 08/30/1990

Profile Information

  • Gender
    Female

Marzanen's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Erillään sormessa Erillään koirankarvaisella tasolla Kunnolla sormessa Alimpana n-1 vuotta -sormus, joka saatu ensimmäisenä hääpäivänä ja jossa yksi timantti, keskimmäisenä kihla ja ylimmäisenä uniikki, miehen tädin suunnittelema ja tekemä vihki, jossa 5 pientä timanttia ja keskellä kaksi ehkä turmaliinia, en millään muista mitä! Toiveena oli vihkiin vihreitä kiviä ja timantteja ja tuollaisen ihanuuden, osittain valko- ja osittain keltakultaa olevan, kihlan päälle menevän sormuksen sitten sain.
  2. Meillä eilen prewedding-kuvauksessa kuvaajamme kertoi tällaisesta vieraskirjasysteemistä joka on kuulemma tosi suosittua Japanissa: Prewedding-kuvasta teetetään canvas-taulu, joka on esillä häissä ja siihen saa sitten jokainen saa kirjoittaa omat terveisensä ja nimensä taulun vieressä olevalla tekstiilitussilla. Tähänhän voi tietty käyttää mitä tahansa kuvaa hääparista, meillä kun dokumentaarisen kuvauksen hintaan kuului tuo prewedding-kuvaus niin käytetään varmaan sitä. Aiemmin oli tarkoitus tehdä tuo jokaisen vieraan kuvaamissysteemi, mutta luovuttiin siitä kun menee liian vaikeeks! Olohuoneestamme puuttuu tietyn sävyinen taulu, ja prewedding-kuvasta tehty taulu täyttäisi tämän puutteen, joten samalla hyödynnetään se vieraskirjana kun perusversio vieraskirjasta ei nappaa.
  3. Onko kenelläkään mitään hyvää ideaa, mitä vois heittää, kun kirkosta infottiin, että ei saa heittää riisiä, kauraa yms., terälehtiä eikä sydänriisiä. Saippuakuplat ois yks vaihtoehto, mutta olis kiva tietää onko mitään muuta vaihtoehtoa.. Kuitenkin haluisin, että kuvissakin näkyis jotain ilmassa ja ois jotain heitettävää, eikä vaan ääni, niinkun nuissa kelloissa.
  4. Hollolan Hirvi on nyt varattuna meille 23.7. Kaunis maalaismiljöö ja itse juhlatila on rakennettu vanhaan navettaan. Ruokailut on kaikki alakerrassa ja muu ohjelma yläkerrassa. Paikan väki haluaa kuulemma laittaa tilan juhlakuntoon rauhassa keskenään, joten emme saa itse (tai kaaso tms.) laittaa pöytäkoristeita jne., mutta teemme kuulemma yhdessä harjoituspöydän, jonka mukaan henkilökunta tekee koristelut. Toivottavasti joku saa kuitenkin käydä tarkistamassa tilat ennen juhlan alkua, että vastaa toivomuksia. Tilaan mahtuu vain 130 hlöä (tällä hetkellä vieraslista on paljon pidempi) ja musan pitää hiljetä klo 24 yläkerrassa ja alakerrassa muistaakseen puol 2, jolloin tilan pitää olla tyhjä muutenkin. Ylipäätänsä koko paikassa saa viettää max. 9 h tilaisuuksia. Onneksi lahti on lähellä ja mitä luultavimmin lähdetäänkin sinne jatkoille sitten porukalla. Mutta muuten on tosi kaunis paikka ja juuri meidän tyyliset ruoat saa paikan päältä. Toivon ja rukoilen, että kaikki sujuu hyvin.
  5. Hei kiitos tiedosta! Tarvii todellakin miettiä vielä tuota käytännön toteutusta. Nuo kuvathan on aika pieniä, niin mahtuuko siihen kuvaan kunnolla useampi ihminen tai kannattaako ottaa kauempaa kuvia niin että näkyisi enemmänkin kuin naamat?
  6. Tuota kuvavieraskirjaa oon miekin ajatellut, ainoa ongelma on ollut vaan tuo käytännön toteutus, ettei tulisi liian pitkiä jonotuksia ja kaikista tulisi kuva.. Ensin olin ajatellut että ostan polaroid-kameran tuota kirjaa varten, mutta koska sen ja varsinkin filmin saaminen olisi nykyään tosi vaikeaa, niin täältä jostain löytyi vinkki PoGo-tulostimeen. (http://www.pixmania.com/fi/fi/r/pogo) tulostin on siis "taskukokoinen" valokuvatulostin joka tulostaa alle minuutissa kuvat 2" x 3" tarrapaperille. Tätä ajateltiin hyödyntää, niin että saadaan suoraan kuvat vieraskirjaan. Kuvia vois sit ottaa ennen ku morsiuspari tulee juhlapaikalle (käydään siis ainakin vaihtamassa miun huntu hiuskoristeeseen), onnittelujen jälkeen sekä ruokailun jälkeen kun morsiusparista otetaan kuvia. Tarvii vaan tosiaan tuota käytännön toteutusta miettiä ja kokeilla esim. kuinka kauan todellisuudessa kestää tuo kuvan tulostuminen jne.
  7. meillä väreinä vihreä ja kulta, joten ajattelin tilata Now & Foreverilta Jelly Belly Beanseja makuina Kiwi, Lemon lime ja Vanilja. Pitää varmaan tilata kokeiluerä ennen ku tilaa koko satsia, sillä jos ovat hirveän makuisia ni ei kiva. Sitä en vielä tiedä miten nuo pakataan, samassa paikassa myytävät rasiat ois ihania mutta kokonaisuus ois turhan tyyris. Saapi nähdä.
  8. mahtavaa, sytyin kyllä tuosta PoGo ideasta! Aiemmin ollu haaveissa Polaroidkamera häihin just vieraskirjaa varten, mutta tuohon täyttäis kyllä saman tarpeen! Vielä tarvii myydä idea miehelle, ni ratkeaa taas yks ongelma
  9. Auts, toivottavasti nuo siun kuulemat jutut sound checkistä ja isännästä ja muusta ei pidä paikkaansa :/ Pianhan se selviää edes jotenkin, kun sieltä tulee vastaus meidän tarjouspyyntöön. Voi, kun se olis kiva jo tietää missä juhlansa viettää, niin ei ahdistais niin paljoa!!
  10. Häitä ois tarkoitus viettää 23.7. ilmeisesti Hollolan Hirvessä. Sinne lähti tänään uusi tarjouspyyntö, kun ensimmäinen kyselemämme päivä oli jo varattu. Laittelen vaikka ens viikolla lisätietoa, kun käydään isän kanssa katsomassa paikkaa ja tarkentamassa muutamia asioita. Hyvältä vaikuttais tällä hetkellä!! En malta odottaa että kaikki ois jo valmista ja varattuna ja kaikkea!!
  11. Kihlattuni oli valinnut saman päivän, kun vanhempieni kihlautumispäivä 30 vuotta aikaisemmin. Lisäksi oli isäni 50-vuotispäivä ja vappuaatto, joten päivä oli täydellisesti valittu! Ja itse en siis todellakaan ollut ajatellut koko asiaa tai koko päivää tuolla tavalla, vaan mies ihan itse oli kaiken suunnitellut!
×
×
  • Create New...