Saijushka

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Saijushka

  • Taso
    Untuvikko

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Joku kyseli California Nailsista. Itse kävin juuri laittamassa geelikynnet siellä. Palvelu oli aasialaiseen tapaan hyväntuulista ja asiallista. Homma hoitui melko tottuneeseen tyyliin ja lopputulokseen olin tyytyväinen. Hinta-laatu suhteeltaan mielestäni hyvinkin ok paikka. Aion mennä uudelleen. Aika näyttää kuinka omassa käytössä geelikynnet kestävät kun en aikaisemmin ole geelikynsiä kokeillut.
  2. Rakastan sinua paljon, paljon. Mutta tiedän, ettei rakkaudessa edes paljon, ole tarpeeksi. Silti tiedän myös, että minusta tulee kaksinverroin voimakas ja hyvä vain siksi, että sinä rakastat minua. -Eino Leino-
  3. ARMAAN LÄHEISYYS Sua aattelen, kun päivän kimmelteessä nään aavat veet. Sua aattelen, kun kuultaa lähteen veessä kuun kujanteet. Nään sinut tomun kohotessa tiellä. Sun yhä nään, kun vaeltaja vaivoin kulkee siellä yön pimeään. Sua kuuntelen, kun laine rannan kehtoon kohisten käy. Jään usein ääntäs kuuntelemaan lehtoon kun hiljentäy. Oon luonas sun jos kauaskin pois lähdet, jäät lähellein. Jo painuu päivä, kohta syttyy tähdet. Käy vierellein. -Uuno Kailas- (suom.)
  4. Mielenkiinnosta nostan aihetta ja edelleen kokemukset silkkikukista tehdyistä kimpuista kiinnostavat. Itselläkin talvihäät tulossa ja kestävää kimppua mielisin, silkkikukat yhtenä mahdollisena vaihtoehtona. Eli mistä olette kimppuja tilailleet ja ovatko tuotteet vastanneet odotuksia?
  5. Meidän hääpaikalla myös odottaa ihanaiset tummanruskeat muovituolit. Aluksi olin toisten tuolien vuokraamisen tai vastaavasti huputtamisen kannalla, sillä halusin mahd. vaalean/valkoisen somistuksen, mutta päätin kuitenkin ratkaista asian itselleni hiukan helpommalla tavalla ja valitsen muutoin vaaleaan kattaukseen tummanruskean kaitaliinan tai t.rusk. organzaa. Muutoin tummaa ruskeaa lisään ainoastaan esim. paikkakortteihin. Saa nähdä miltä lopputulos lopulta näyttää..