anskuuuu

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä anskuuuu

  • Taso
    Untuvikko
  • Syntymäpäivä 05/02/84

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. ^No ainakin tämän viikon pariskunta kuvien perusteella vaikuttaa ns. normiparilta, ei mitään pikkuautoilla leikkimisiä, tai no ehkä hieman sitäkin, kun perheessä 7 lasta, ja 8 tulossa. Satuhäistä oon tykännyt ennen paljon, mutta jos edellisviikon tapaisia jaksoja alkaa tulemaan enempikin, niin juu ei kiitos. Häät ja niiden järjestely pitäis olla se number one eikä morsmaikun ötökkäkammo jne. Saas nähä millainen Nelosella alkava Neljät häät tulee olemaan, jenkkiversio on ainakin ihan ok, vaikka kovin nopeasti tosin yksittäinen hääjuhla ohitetaankin.
  2. Työpaikan pikkujouluissa, ja minä kun vielä mietin, etten lähtis koko pippaloihin, noh onneksi menin!
  3. Itsellä on ennestään yksi lapsi, jonka isän kanssa olimme "vain" kihloissa (ja juu olimme nuoria ja oli siistiä mennä kihloihin ja ostaa sormukset, mutta mitään naimisiinmenoa emme suunnitelleet silloin) ja nykyisen miehen kanssa meillä on 1v lapsi, ja naimisiinmenoa vasta suunnitellaan. Ja hääpuku tulee olemaan valkoinen, mutta ei kuitenkaan kokovalkoinen. Oishan se toisaalta hienoa,jos mentäisiin ensin naimisiin jne, mutta taitaa olla aika harvinaista nykymaailmassa.
  4. Tavattiin marraskuussa 2007, molemmilla lapsi(a) aiemmasta suhteesta, myös yksi yhteinen lapsi, jonka kanssa kotona olen vielä, molemmilla vakityöpaikka, talo valmistui viime vuonna. Minun äiti on jo pidemmän aikaa vihjaillut, että eikös ois jo aika mennä naimisiin, ja tässä ois nyt tarkoitus maistraatissa käydä lähikuukausina, omasta tahdosta, ei äitini painostuksesta
  5. Valkoinen jossa joko turkoosia tai mustaa tehostetta...
  6. Yhteisistä rahoista maksetaan kummankin sormukset. Ja yhdessä ollaan käyty katsomassa sormuksia mutta lopullisen valinnan omasta sormuksestani teen minä.
  7. Meillä myös pienet häät todennäköisesti tulossa. Perjantaille iltapäivään tarkoitus varata maistraatti, sitten valokuvaus (muistoksi päivästä haluamme kunnon hääkuvan, ja voi sitten lähettää niitä juhlaan osallistumattomille sukulaisille) ja illalla ravintolaan syömään lasten, vanhempiemme ja sisarustemme kanssa, yhteensä 12-14 henkeä riippuen tuleeko pari kutsuttua vai ei. Kunnon hääpuvun haluan ja tietenkin meikki, kampaus ja kynnet laitetaan. Miehelle peruspuku ja väri"teemaan" sopivat paita + solmio. Maistraattiin tulee vaan 2 todistajaa ja ehkä lapset. Jos olisimme kutsuneet kaikki sukulaiset ja ystäväpariskunnat niin eipä noita vieraita silloinkaan olisi ollut kuin 40 henkeä. Mutta todennäköisesti siis vaan ihan lähisuvun kanssa juhlimme, itse kun en koskaan ole oikein välittänyt "isoista" juhlista/huomion keskipisteenä olosta. Ja oman itseni tuntien vaan stressaisin kaikesta, jos pitäisi olla bändi, leikkejä ym ym jos pitäisimme nuo isommat kekkerit mihin tulisi myös kavereita ja kaukaisemmat sukulaiset. Mai2010 suunnitelmat kuulosti hyvin pitkälti samalta kuin meidän ajatukset. Ei mitään leikkejä ym hössötyksiä vaan ainoastaan mukava ilta syöden ja juoden rennosti lähipiirin kanssa. Ja yöksi samaisen paikan morsiussviittiin.