Jump to content
Naimisiin.info

Choko

Morsian
  • Viestit

    37
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Choko

  • Syntymäpäivä 10/24/1986

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    kerava

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1497 profiilin katselua

Choko's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Täällä naikkareissa piiiitkästä aikaa! Olen aikasemminkin kirjoittanut palstalle, ennen omia häitämme. Meillä oli siis avioliiton siunaaminen Seutulan kappelissa. Kappeli on todella kaunis ulkoapäin, mutta sisältä se ei ole kovin kaunis. Se oli ehkä pieni pettymys. Ulkona sai kyllä todella kauniita kuvia. Pukuni oli burgundin punainen ja se sopi kappeliin kuin nenä päähän! Suosittelen jokaiselle, kuka menee naimisiin kyseisessä kappelissa, että menkää paikalle ajoissa! Sillä me mentiin paikalle hiukan, ei nyt myöhässä mutta niin että vieraita oli jo pihalla. Ja kun vieraita oli pihalla, niin kappeliin ei pääse mitenkään "salaa" etteivät vieraat näkisivät morsianta/morsiusparia. Kappelissa on takahuone jonne mennään ennen vihkimisen aloitusta. Siellä sai rauhassa stressata ja itkeä ja nauraa Huoneessa on myös WC. Kun seremonia alkaa, niin itse kappeliin mennään huoneesta siten, että lähdetään huoneesta ja kierretään kappelin etuoville. Ja kun seremonia loppuu, niin tehdään toisin päin. Tässä siis hieman infoa, ketkä sitä haluaa
  2. Mun mielestä se on ihaninta kun mies sanoo vaimoksi ja se kun katsoo vihkisormusta...
  3. Minusta tuntuu haikealta että se päivä on ohi, mutta olen kyllä onnellinen että se kaikki höösääminen on ohi.
  4. Kerron tänne oman tarinani. Olin varaamaassa Keravalta häämeikki aikaa minulle ja kaasoilleni. Menin erääseen liikkeeseen, ja kerroin haluavani hämeikin. Kerroin myös, että kun minulta pääsee itku tai jännitän tai jotain missä mieliala vaihtuu helposti, valahdan aivan punaiseksi kasvoista sekä kalulalta ja rintakehältä. Ja sanoin vielä, että haluan todella peittävän meikin joka ylettyy rintakehälle saakka. Meikkaaja/kosmetologi vastasi tähän että: No tämä suihkutettava meikkivoide saattais auttaa, en tiedä mutta ehkä. Ja ei kai se nyt niin paha voi olla että se meikkivoiteen alta punottaa..... Minulla se todellakin tulee meikkivoiteenkin alta läpi, ja varsinkin omissa häissäni jossa aivan varmasti jännitän koko aíka. En varannut sieltä mitään aikaa. Kosmetologi siellä kyseisessä paikassa oli todella ärsyttävä ja ei ollut yhtään asiakaspalveluhenkinen. Varasin ajat toiselta meikkaajalta.
  5. Meillekin tulossa kylpyläloma häämatkakasi. Tosin kiertelemme eri kylpylöitä pitkin Suomea. Häämatkaa odotellessa...
  6. Minä kasvatan tällä hetkellä itse auringonkukkaa. Perjantaina mennään anopin kanssa katsomaan, mitä muuta voisi kasvattaa. Ainoa ongelma vaan on, että me asutaan kerrostalossa joten pihamaata ei ole. Parvkkeelle vain kuin ilmat sallivat!
  7. Meillä on kuvaus heti kun olemme kaasojen kanssa päässeet pois meikistä ja kampaajalta. Eli meikki on vielä hyvä, ja ei ole päässyt vielä ainakaan kovin monta itkua!
  8. Minä kävin tänään ottamassa itsestäni huomenlahjakuvat. Haluan antaa miehelleni huomenlahjaksi kuvan itsestäni, koska hän harrastaa valokuvausta. Enkä edes vierasta ajattelua, että muut näkevät kuvani, koska mieheni, miehen isä ja äiti sekä isäni harrastavat myös valokuvausta, joten he varmasti arvostavat kuvaani. Kävin Keravlla Ruusukuvalla. Kuvaaja oli nainen, vaikka minulle se olisi ollut ihan sama olisiko kuvaaja ollut mies vai nainen. Oikea kuvaaja on kuitenkin aina ammtattilainen. Minulla kuvaus kesti vajaan tunnin. Eniten aikaa meni valojen kanssa säätelyyn, ja silloin oli vaikeeta pysytellä keikistelevässä asennossa. Valokuvaaja käski minun ajatella miestäni eikä ollenkaan jännittää tilannetta. Kuvaajalla oli myös hyviä ideoita asentojen suhteen. Ruusukuvassa tällainen setti maksoi 60e. Eli mielestäni aika huokea. Suosittelen tätä kaikille ketkä suunnittelee tällaistä. Jos jännittää keikistellä ventovieraan edessä, niin ajattelee vain että ei tämä kauan kestä. Palkinnoksi saa hienoja kuvia ja miehen hyvälle tuulelle. Sitten voi vanhana mummona katsella itseään, minkä näköinen nuorena oli. Olkaa vai rohkeita!
  9. Choko

    Bändien hinnat

    Meidän bändillä on kiintä hinta 500 €. Eli ne on siellä IHAN koko päivän ja pyytää siitä vain tuon hinnan. He eivät tietenkään soita koko päivää, mutta huolehtivat taustamusiikista esimerkiksi ruokailun aikana.
  10. Meille on tulossa ehdottomasti häähidas. Kappale on luultavasti GNR: Don´t cry
  11. Choko

    Teemana auringonkukka

    Meillekin tulossa auringonkukkateema. Tässä on on vähän vinnkiä
  12. Choko

    Tuusula

    Meillä on varattu Hyrylän Torppa 9.8.2008, ja haluaisin myös kuulla lisää kokemuksia tuosta paikasta koristeluista ja muista käytännön asioista. Jos jollakin on kokemuksia niin kirjoitelkaa ihmeessä...
  13. Choko

    Sulhasten suusta

    "Lasten suusta" muuttuikis "sulhon suusta" Meillä kanssa sama keskustelu vieheestä. Puhuin jotain kukista, kimpusta ja vieheistä. Mies tietysti tokaisi: Saanko minä laittaa rapalan vuosiuistimen?
  14. Ei ole helppoa vaan ajatella että: Nyt en enää jännitä tai minua ei enää ahdista. En itsekään tykkäisi olla omissa häissäni kaikkien tuijoteltavana. Varsinkaan sukulaisteni nähden koska minulle ei tule edes valkoista pukua. Siksi ratkaisimmekin asian niin, että kutsumme vanhemmat, isovanhemmat ja vain kaverit.
  15. Meille on kanssa tulossa tämän kesän elokuussa kyseinen pitopalvelu häihimme. Valitettavasti täällä on aika paljon negatiivista txt siitä. Mutta minulla on ainakin hyviä kokemuksia kun olen ollut heihin yhteydessä. Lisäksi olen itse ravintola-alalla, ja olen myös itse tehnyt paljon pitopalvelukeikkaa, joten uskon ainakin huomaavani jos tulee jotain virheitä ennen häitämme. Ja ihan varmasti tulen kysymään jokaisen mieltäni askarruttavan asian heiltä. Palvelu on ainakin tosi joustavaa. Saatiin sovittua menú, niin että siinä on se normaali menú ja sitten tehdään itse ne kakut. Lisäksi, voimme tuoda tullessamme itse tehtyjä ruokia, ja he lämmittävät ne. Mutta toivottavasti saamme lisää kommentteja tälle palstalle. Ja lupaan itse kirjoittaa tänne lisää, ja ainakin viimeistään sitten häidemme jälkeen.
×
×
  • Create New...