Kenda

Morsian
  • Viestit

    51
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Kenda

  • Taso
    Juniori

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Kiitos infosta! Mäkin yritin kuvasta laskea istumapaikkoja Aika ahdastahan tuonne tulee 70 hengellä, mutta eipä mahda mitään. Talvipuutarhasta kun ei ole oveakaan minnekkään toiseen tilaan niin että tilat "yhdistyisi".
  2. Hotelli houkuttaisi, mutta tuntuu ehkä turhalta maksaa koska - yövyttäisiin kotikaupungissa - juhliessa menee kuitenkin myöhään -> ei ehdi nauttia hotellin ylellisyyksistä - kotona saa parempaa aamupalaa, tosin joutuu itse tekemään Ehkä toi seuraavan yön hotelli vois toimiakkin, toisaalta jos lauantaina on häät, seuraava yö on sunnuntai-maanantai ja maanataina on työpäivä..
  3. Sattuisko jollakin olemaan kuvatiedostona Finlaysonin Talvipuutatarhan pöytäkarttaa? Semmonen missä oli pöytäjärjestelyt ~70 hengelle?
  4. Mikähän fontti vois vastata kirjotuskoneen jälkeä?
  5. Kiitos kattavasta infosta! Jos teille oli varattu koko alakerta, niin kuinka siellä vieraita ihmisiä pyöri? Käsitin, että jos varaa koko alakerran, ei muita ihmisiä alas tule ( tietenkään ) vaan ainoastaan yläkerrassa olevat asiakkaat kulkevat ulos ja sisään aulan kautta tilaisuuden aikana. Sain myös sellaisen kuvan, ettei yläkertalaiset voi juoda alhaalla juhlivien piikkin. "baari pitää tästä huolen" - sanottiin. Meille myös sanottiin, että talvipuutarhaan mahtuu 70 henkeä, onko näin suuresta vierasmäärästä kokemusta? Tarkoitus ei ollut jakaa ihmisiä kahteen eri huoneeseen.
  6. Huh, onneksi oli vielä vapaata - saatiin varattua vielä tammikuulle! Paikka oli kyllä tosi upea.. Mietin ettei koristeluihin paljoa tarvi varata rahaa, kun puitteet on tuommoiset. Onneksi kirjauduin tänne ettei mennyt sivu suun! Vielä pitäisi miettiä bändi/muu musiikki.
  7. Vaikuttaa kyllä unelmien paikalta. Minua mietityttää myös tuo viinin hinta.. Mutta eipä kai tämä kokonaisuutena niin kalliiksi tule. Osaako joku sanoa, kuinka ajoissa Palatsia kannattaa varailla, vai joko olen myöhässä kun kuvittelen vuoden 2012 alussa pääseväni tanssahtelemaan häihini Palatsin aulaan?