Jump to content
Naimisiin.info

lime<3

Rouva
  • Viestit

    127
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

lime<3's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Mulla oli ripsitupsuja häissä silmien ulkonurkassa ja olin supertyytyväinen! Nuo olivat sellaisia kestävämpiä (periatteessa kai jopa 3 vko, mulla tipahtelivat 2 viikossa tosin kaikki pois). Lisäripset liimattiin jo häitä edeltävänä päivänä, mun meikkipaikassa eivät olisi ehtineet laittaa niitä meikin yhteydessä, eli kannattaa varmistaa tuo aikataulukin hyvissä ajoin...
  2. Mulla alkaa loma viikkoa ennen häitä - erittäin hyvä, koska jo nyt vajaata kolmea viikkoa ennen keskittymiskyky on aivan tiessään.
  3. Hei, mistä te olette löytäneet oikean värisiä liivejä/plastroneita?
  4. 12 häät tähän mennessä, jos kaikki muistin mukaan laskea. Kaksissa noista en ihan koko kuviota ole mukana ollut, mutta periaatteessa kuitenkin juhlimassa. Ensi kesänä tuleekin kai neljät häät lisää (näistä yhdet omat <3)
  5. lime<3

    Mitä kustannat kaasolle?

    Suunnitelmat ovat vielä auki, mutta ajattelin kustantaa kaasolleni hotelliyön häiden jälkeen, ruokia ja juomia suunnittelupalavereissa yms. sekä varmaan häiden jälkeen jonkun lahjan.
  6. Vaikka ollaan kerrottu hääpäivästä jo ihan avoimesti, ajattelin silti lähettää kutsut n. 3 kk ennen keskikesän hääpäiväämme. Omassa kaveripiirissä kesäviikonloput täyttyvät niiiin nopeasti, ja haluaisin saada tärkeät ihmiset varmasti juhliin. Niin ja samaan aikaan myös ulkomailta kutsuttaville vieraille...
×
×
  • Create New...