elina#

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä elina#

  • Syntymäpäivä 10/27/1984

Profile Information

  • Gender
    Female

elina#'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä tällä hetkellä takana yhdessä 9kk ja muutimme juuri uuteen yhteiseen ihanaan kotiin (vuokralle kylläkin). Ennen tätä asustelimme hetken poikaystäväni omistusasunnossa, yksiössä kun olin oma asuntoni jo irtisanonut kuukautta aiemmin. Eli poikaystävälläni omistusasunto (lainaa lyhentelee) joka nyt vuokralla. Autolainaa lyhennellään myös. 5 kk sitten menimme kihloihin ja häät ovat 7/2014 eli vielä on aikaa tuohon. Molemmilla periaate että kihloihin meno tarkoittaa sitoutumista ja naimisiin menoa. Olen itse 28 ja poikaystäväni on 34, molemmat vakityössä. (Tällä hetkellä olen pitkällä sairaslomalla, mutta tosiaan vakityöhön palailen sitten aikanaan). Suunnitelmissa itselläni mahdollisesti vielä opiskella, tämä kuitenkin hieman auki vielä. Hääpuvun olen jo hankkinut (rakas äitini kustansi) ja hääpaikan olemme jo varanneet. Mukavasti on aikaa nyt pikkuhiljaa rauhassa kaikkea suunnitella, värit ja muut koristuksen olen aika hyvin jo suunnitellut, toteutus sitten hieman lähempänä. Lapsia emme luultavammin ole hankkimassa, tästä olemme yhtä mieltä. Asia ei ole kokonaan pois suljettu, mutta ei ainakaan moneen vuoteen vielä ajankohtainen. Lemmikejä emme myöskään omista tai halua.
  2. Taisimme myös miettiä niin että ihmisillä olisi mahdollisesti vielä kesälomaa häidemme aikaan, mutta ei ihan keskelle heinäkuuta jolloin moni ehkä matkalla tms. MIelestäni alkukesä ei ollut hyvä ja elokuusta poikaystäväni epäröi että kun sateen mahdollisuus olisi sitten suurempi ja ilmat jo kylmemmät ym., ym eli hän ei taas halunnut niin loppukesään... Joten hääpäiväksemme päätyi siis heinäkuun viimeinen lauantai eli 26.7.014 (Unohdin sen oleellisen tuossa aiemmassa tekstissäni mainita..)
  3. Olen ajatellut että voisimme käyttää Helin matkoja, ainakin ennen kuin luin tätä foorumia. Ystäväni olivat Istanbulissa häämatkalla muistaakseni Helin makojen kautta ja luultavasti suht` samalla budjetilla liikkeellä kuin me tulemme olemaan. Nyt en ihan suoraan muista oliko heillä moitteita, muistaisin että matka oli sujunut hyvin. Pitää vielä kysellä heidän kokemuksiaan tarkemmin. Mielessäni tässä vain pohdin että onko mahdollisesti merkitystä millaisella budjetilla on liikkeellä siihen nähden millaista palvelua saa ko.matkanjärjestäjältä. Toivottavasti ei, ja ei kyllä luulisi mutta onko joku muu pohtinut samaa tai kokenut budjetin vaikuttavan jollain järjestäjällä palveluun. Haluan tietenkin mahdollisimman hyvin varmistaa että häämatka sujuu ongelmitta ja jättää vain positiivisia muistoja. Erittäin hyvä on lukea täältä kokemuksia ja luulisi matkanjärjestäjienkin tajuavan että jokainen asiakas on tärkeä, ja juttu kulkee eteenpäin ja vaikuttaa ihmisten valintoihin. Pieniä virheitähän aina voi sattua kaikille ja tämä ymmärrettävää. Mutta ammattitaidotonta huolimattomuutta ja välinpitämättömyyttä en voi sietää. Hyvää asiakaslähtöistä palvelua arvosta kaikkein eniten, siitä olen valmis hieman enemmän maksamaankin ihan periaatteesta!
  4. Me ollaan ajateltu niin että kun häät on lauantaina, ja luultavasti juhliminen kestää melko myöhään yöhön /aikaiseen aamuun joten ollaan "hääyökin" kotona ettei mene turhaa hukkaan maksettu hotellihuone tms. Seuraavana tai sitä seuraavana päivänä suuntaamme lentokenttähotelliin yöksi ja siitä sitten matkaan. Tämä on vasta suunnitelma ja tietenkin riippuu hieman matkasta ja lähtöpäivistäkin... Häämatkan suhteen olen antanut suht` vapaat kädet miehelleni, koska muuten häiden suunnittelussa kuitenkin toteutetaan minun toiveitani. Miehelle kun ei niin ole väliä koristelut ym. Ja minulle periaatteessa on suhteellisen sama mihin menemme, kun yhdessä mennään. Rantalomaan hän varmasti päätyy sen verran on puhuttu. (Itse en olisi pannut pahakseni jotain kivaa kaupunkilomaakaan, mutta kuten sanottu ei ole niin väliä..)
  5. Me mentiin kihloihin 28.4.2012 koska silloin yhdessä päädyttiin siihen että halutaan loppuelämä olla yhdessä ja molemmilla oli periaate että kihlaus todellakin tarkoittaa avioliittoa. Sormuksia kun kaiverrettiin ja mietittiin virallista kihlapäivää sormuksiin, kävi poikaystävälläni mielessä että olisi voitu pitää "virallisena" päivänä sitä kun ostettiin sormukset (tämä olisi ollut tavallaan hänen pappansa kunniaksi kun oli tämän kuolinpäivä vuotta aikaisemmin). Ei mietitty mitään erikoislaatuista päivämäärää kuten nämä esim. 11.11.11 (ei sillä että siinäkään mitään mielestäni tyhmää olisi, heille jotka tälläiseen ovat päätyneet.) vaan että ko. päivä on meille erityinen eikä sillä tarvitse olla muuta kummempaa merkitystä, se meidän päätös yhteisestä elämästä tekee siitä meille erityisen päivän, joten siis päädyttiin kuitenkin tuohon 28.4.2012 jolloin päätös/kysymys tehtiin. Ei siihen päivään jolloin sormukset ostettiin joka oli noin viikko siitä. Naimisiin menoa mietittiin kesälle tai syksylle, poikaystäväni toiveesta päädytiin kesään. En halunnut häitä ihan alkukesästä, tuntui että kerkeää viimehetken järjestelyt jotenkin paremmin jos häät on loppukesästä, ottaa vaikka sopivasti kesälomaa... 2013 olisi haluttu mennä jo, mutta ei millään ehditä budjettia saada kasaan joten pakko odottaa tuonne 2014. Ompahan aikaa suunnitella rauhassa (olen hieman taipuvainen muutenkin hössötykseen ja panikointiin joten ehkä näin parempi) Tulipahan taas sepustusta....
  6. 100% samaa mieltä että kyseessä on hääparin omat ikimuistoiset juhlat ja aivan oma asiansa kutsutaanko lapsia vai ei! Itse en myöskään halua kirkkoon huutavia lapsia tärkeällä hetkellä... En vain oikein tiedä mitä tekisin asian suhteen, koska serkkuni lapset ovat tulleet kovin läheisiksi ja kuitenkin tavallaan haluaisin heidät paikalle, mutta miten ilmaista että jotkut lapset ovat tervetulleita ja yleisesti kuitenkaan eivät. Toisaalta ystäväni kyllä tuntevat minut ja luultavasti voin henk.koht. sopia lapsia omaavien ystävien kanssa tuodako lapsia vai ei, eivätkä varmaan pahastu ja vapaailta lapsista on tervetullut. Sitten on kuitenkin hieman kaukaisempia sukulaisia joille olisi hyvä ilmoittaa kutsussa mahdollisesti lapsettomista häistä...? Eipä siitä kai isompaa ongelmaa pidä tehdä, mutta tälläistä pohdintaa tässä olen kovasti käynyt...
  7. elina#

    Pöytäliinat

    Hei, itse olen ajatellut ruskeita pöytälinoja (lakananoista tms., mahd.kultaisella kaitaliinalla, yleisesti väreinä ruskea, tumma ja vaalea oranssi ja kulta) olisiko kellään ruskeita pöytäliinoja kattauksessa käyttäneillä laittaa kuvaa nähtäväksi, hieman saisi osviittaa? Kun sen verran on vielä häihin aikaa ettei vielä tule ostettua ko. varusteita, mutta suunnittelu kovassa käynnissä..