Maama

Rouva
  • Viestit

    1121
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2524 profiilin katselua

Maama's Achievements

Konkari

Konkari (4/5)

  1. Maama

    Penkin alle mennyt kosinta

    Mulle kihlasormus tuli joulupaketissa. Kihloissa oltiinkin sitten useampi vuosi, kunnes ukko vaan yks huhtikuun ilta telkkua katellessa tuumas, et pitäisköhän meijän mennä nyt tulevana kesänä naimisiin. Mä sanoin, että no miksipä ei. Ukko soitti äidilleen, että me oltais menossa tulevana kesänä naimisiin, että oiskohan heinäkuu hyvä. Mä nyökyttelin vieressä, että hyvä on. Ukko sano äidilleen, että kysyy yhtä tiettyä juhlapaikkaa (kun anopilla on kytköksiä siihen ko. paikkaan) ja siitä se lähti sitten etenemään. Romanttistako?? No tuskin...mutta astelin avioliittoon rakastamani ihmisen kanssa, vain se merkitsee
  2. Maama

    Ei tanssia ollenkaan!!

    Ei ollut minkäälaista tanssia meidän häissä. Kannattaa tosiaan ainakin miettiä sen verran, että onko siinä omassa lähipiirissä oikeesti porukkaa, joka haluaa tosiaan tanssia. Toissa kesänä olin häissä, joissa kaiken muun ohjelman jälkeen tuli bändi soittamaan. Hääpari tanssahteli häävalssin ja muutama muu pyörähteli siinä sitten hetken sen jälkeen. Pian oltiin tilanteessa, jossa morsiamen äiti puuskahti pihalla hääparille, että "menkää nyt edes te tanssimaan, kun bändi soittaa tyhjälle salille". Osa vieraista teki jo lähtöä kotiin ja muut viettivät aikaa pihalla seurustellen. Tanssiminen ei tuntunut kiinostavan ketään.
  3. Mun kaveriporukka on kans rempseää bilettäjäkansaa, mutta myös sen verran fiksuja aikuisia ihmisiä, että ymmärsivät hyvin, että on täysin meidän valinta, jos emme halua häissä alkoholia tarjoilla. Olivat oikein hyvillä ja iloisin mielin kanssamme juhlimassa meidän avioliittoamme eivätkä järkevinä ihmisinä järjestäneet mitään kohtausta siitä, että "missä viinat".
  4. Niin, saatta joku vaikka luulla että hengailet homon kanssa 8-)
  5. Huomatkaa nyt ystäväiseni, että kiralove tarkoitti sitä, että suhde ja avioliitto muistuttaa kulissia hänen mielestään siinä tapauksessa, että pidätte sormuksianne ihmisten ilmoilla liikkuessanne, mutta ette kotona. Eli siis haluatte muille esittää, että hyvin menee, mutta kotona sormukset sitten äkkiä pois niin tajuaa se ukon/vaimon ketalekin, että ei tässä nyt niin hyvin menekään, kun ei edes sormusta halua toisen edessä siellä kotona pitää. Mistään muustahan sitä ei varmasti puoliso ymmärrä, että päin persettähän tässä nyt menee. Eli jos huitelette ilman sormuksia joka puolella niin silloin tämän saman teorian mukaan voisi ajatella, että esitätte kokoajan olevanne sinkkuja. Eli ette edes halua esittää kenellekään ulkopuoliselle, että olisitte naimisissa. Ette edes kulisseja ylläpitääksenne. Hävetkää ruojat!!! ;) ;D ;D ;D
  6. Anteeksi nyt ihan kamalasti, mutta meinasin tukehtua nauruun, kun tämän luin. Oletkos koskaan kuullut, että jopa ilman sormuksia voi mennä naimisiin? Eli avioliitto on ihan yhtä pätevä (ja voi olla jopa ihan onnellinenkin), vaikka minkäänlaisia rinkuloita ei vihittäessä tai myöhemminkään vaihdettaisi ollenkaan. Itse otan sormukset pois käsiä rasvatessani, salilla käydessä, leipoessa ja useimmiten myös yöksi. Saatanpa joskus unohtaa laittaa sormukset yön jäljiltä sormeeni ja huitelen ympäri kaupunkia ilman niitä. Ihme kyllä ollaan miehen kanssa yhdeksän vuotta yhdessä tallattu, joista kohta seitsemän vuotta kihloissa ja kolme naimisissa. Ja ihan vieläpä onnellisia ollaan Edit: Eikä siis tarkoitus ollut mitenkään loukata, mutta ennen kuin alkaa sormuksen käytön perusteella tekemään johtopäätöksiä kulissista niin kannattaisi miettiä, että mitkä asiat siinä avioliitossa onkaan ihan oikeasti tärkeitä.
  7. Ei todellakaan puhuttu asiasta mitään etukäteen. Ihan sama vaikka mies ois huutanu mulle vessanpöntöllä istuessaan olohuoneeseen, että "mennäänkö naimisiin" niin olisin vastannut kyllä. En muutenkaan käsikirjoita meidän elämää tai sanele miehelle, että kuinka sen tulisi toimia.
  8. Meillä ei etukäteen asiasta edes tajuttu puhua. Ei miehen eikä papin kanssa enkä muista yhtään, että mihin mies katsoi enkä edes sitä mihin itse katsoin. Häät oli onnistuneet ja naimisissa ollaan oltu onnellisesti jo yli kaksi vuotta siitä huolimatta.
  9. Maama

    Sulhasten suusta

    Ei kai siitä ollut kyse, että kumpi on parempi vaihtoehto. Mä voisin esittää kysymyksen, että onko morsiamella yksinoikeus päättää, että se tuhat euroa käytetään juuri siihen pukuun ja sulhanen saa niellä pettymyksensä, kun ei saa urheiluautoa? No joo, nyt tää ketju on menny ihan aiheen viereen. Ehkä tälle keskustelulle pitäisi aloittaa oma aihe tai lopettaa se kokonaan.
  10. Maama

    Sulhasten suusta

    Juu, mulla ja miehellä on jatkunut sopuisasti jo vähän reilu vuoden, vaikka hääsuunnitteluun käytettiin aikaa "vain" neljä kuukautta. Ihanat häät oli ja hirveesti saatiin niiden jälkeen palautetta, että miten ihanan lämmin tunnelma meidän häissä oli. Kukaan ei soittanut ja sanonut, että servetit ei käynyt yhtään yhteen pöytäliinojen kanssa. Juu, tämä menee nyt ihan off topiciksi. Kirjoittakaa vaan ihmeessä sulhastenne kommentteja häävalmisteluista jatkossakin. Mä lupaan etten enää niitä kritisoi.
  11. Maama

    Sulhasten suusta

    Sama tunne täällä.
  12. Maama

    Sulhasten suusta

    Mä en ole Sulkki, mutta kommentoin silti tuota Cassiksen kirjoitusta. Mun mielestä on ihan ok, että morsiamet höösäävät täällä häistänsä ja kaikesta siihen liittyvästä. Siinä ei todellakaan ole mitään pahaa ja näin tein itsekin. Omasta mielestäni täällä oli muutama ihan hauska juttu sulhasten suusta kuultuna. Mä kuitenkin pystyn täysin ymmärtämään monen sulhasen ahdistuksen, kun morsian jauhaa vuoden tai jopa kaksi servettien väristä, puvusta, koristelusta jne. Vaikka mies itse ilmoittaisikin haluavansa suuret häät niin ei hän ehkä silti ihan täysin tajua sitä, että niistä pitäisi sitten olla innostunut vuoden ajan 24/7.
  13. Maama

    Sulhasten suusta

    Erittäin hyvä pointti Sulkilla. Mä en myöskään ymmärrä, että miksi ihmeessä miehen pitäisi olla yhtä kiinnostunut kaikesta häihin liittyvästä kun naisen. Sitten morsian hermoilee, kun sulhanen ei toimi kuten hän haluaa. Se vaan on ero miehen ja naisen välillä. Omat hääni ovat onnellisesti takana ja ihana päivä se oli, vaikka käytin aikaa häiden järjestelyyn "vain" neljä kuukautta. Mä olisin seonnut itsekin, jos olisin vuosi tolkulla asiasta jauhanut. Enkä uskalla edes kuvitella miten mies paralle olisi käynyt. Hyvin kerkesi neljässä kuukaudessa hoitaa tärkeimmät asiat eikä jäänyt aikaa murehtia, että onko vessapaperissa nyt varmasti häihin sopiva kuvio. Naimisiin päästiin, se on pääasia. Juu, sori ihan OT, mut oli pakko avautua.
  14. Maama

    Kaunein rakkauslaulu? Listatkaa!

    Oisko kenelläkään laittaa Puhu hiljaa rakkaudesta laulun sanoja. Siis niitä "kun puhut rakkaudesta hiljaa kuiskaten, niin läheisyytes silloin tunnen lämpöisen..."
  15. Meillä tarjoillaan vaan alkumaljat ja muuten ei alkoholia ollenkaan. En usko, että se tunnelmaa pilaa, koska meidän ystävät ja sukulaiset osaa varmasti pitää hauskaa ilman viinaakin. Itse ei sulhon kanssa juoda yleensä muutenkaan paljon, joten ilmotettiin vanhemmillekin heti, että häihin ei tule viinaa. Kaikkien mielestä on ollut ihan ok ja uskon, että mukavalla porukalla saadaan mukavat häät aikaiseksi ilman viinaakin