Jump to content
Naimisiin.info

lanita

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

lanita's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Pinji: Mitä mieltä Tuulensuojasta? Tai Upseerikerho Kasarminmäellä? Molemmat on tietty aika perinteisiä vaihtoehtoja. Tuulensuojaan saa ainakin viedä omat. Upseerikerho on Aseman Vintin hallinnassa ja heiltä tulee sinne luonnollisesti pitopalvelu (mutta heidän ruokansa on ainakin erinomaista!) Sitten tosi modernia edustaa Fast Motorsin tilat (sinne en kyllä ehkä mitään päivähäitä järjestäisi). Korialla ois Kallioniemen lava, sinne ei oo sen pitempi matka ku Kuusaan keskustaan Kouvolasta tai toisinpäin Ja sinne saa kans viedä omat juomat ja pitopalvelut. Mun kaverit on aikanaan vihitty siellä pihalla, joki taustalla aurinkoisena päivänä. Tossa nyt päälimmäiset, onhan noita varmasti lisääkin. Hyvä keino miettiä noita on ajatella kaikkia vähänkään isompia rakennuksia kaupungissa ja sitten miettiä mitä ne sisältävät
  2. Aika tasan vuosi tulee kihlausta hääpäivänä. Yhdessä olemme olleet häihin mennessä 3,5 vuotta.
  3. Jos isä ois vielä elossa, niin ehdottomasti hän saattaisi. Mutta koska näin ei ole, niin veljeni saattaa (lähinpänä isää kummiski). On todella otettu kunniatehtävästään. Jos veljeä ei ois ollu, niin sitten vaihtoehtona ois ollu kummisetäni, joka on isän veli ja kovin samanoloinen kuin isäni oli. Saattaminen on yksi niistä harvoista hääperinteistä, jota haluan ehdottomasti noudattaa.
  4. Black&Vanillan Suski on ainakin ehdoton valinta meikissä. Tiedossani on kolme tämän vuoden morsianta, jotka ovat Suskin valinneet ja itse menen sitten ensi vuonna Hiukset minulla tulee laittamaan JoneXin Sini. Tuccabuotista kuullu kans hyvää ja joskus aiemmin oon ite siellä käynytkin. Mm. kaverin häihin kävin ottamassa kampauksen siellä ja tykkäsin. Lehtomäestä pitää vissiin osata valita oikea henkilö, siellä on monen tasoista porukkaa (näin kertonut kaveri, joka siellä on työskennellyt).
  5. viimeinenkevät: Paljon maksoi henkilöltä tuo Antell-ravintolan pitopalvelu ja mitä sisälsi? Pääruoka, jälkkäri, iltapala?
×
×
  • Create New...