Jump to content
Naimisiin.info

Nitta

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Nitta's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tuolloin olen itse 27v ja mies 36
  2. Kiva kuulla, etten oo ainoo joka panikoi kaikkee mahollista Ehkä eniten pelottaa juurikin se, että vierailla on tylsää ja kaikki istuu vaan hiljaa paikallaan! Onko ohjelmaa liikaa/liian vähän. Tai vaihtoehtoisesti joku kännipäissään alkaa riehumaan, ym.. Ja myöskin se, että itse hädissäni juon liikaa, enkä muista puoliakaan koko hääpäivästä Mitä jos hukkaan sormuksen? Tai vedän lipat kävellessäni alttarille... mitä tahansa voi tapahtua!
  3. Haluan nauttia koko päivästä, eli en halua itse tehdä mitään! Meikin tekee ystäväni, joka sopivasti sattuu olemaan ammattilainen.
  4. Nitta

    Miten tapasitte?

    Lähdin kaverille kuskiksi ja samassa kyydissä sattui oleen kyseisen kaverin isoveli.. koko viikonlopun kuskailin molempia herroja ja vihdoin sunnuntaina kun pääsin takaisin kotiin eri paikkakunnalle, niin alkoi tältä isoveljeltä tulla viestiä. Pyyteli käymää joku viikonloppu vierailulla, lähdinkin junalla matkaan heti seuraavalla viikolla. Viikonlopun vierailu venähtikin kokonaiseksi viikoksi ja siitä se sitten lähti..
  5. Kaksissa häissä vain, mutta molemmilla kerroilla olen saanu kimpun kiinn.i
  6. Meillä on miehen kanssa ikäeroo noin 9,5vuotta, mutta ei sitä kyllä "normaaliarjessa" huomaa mitenkään Ollaan molemmat sen verran lapsenmielisiä, tapellaan ehkä kerran vuodessa, sama musiikkimaku, jne. Ton kanssa on niin helppo olla, että ei kyllä ees tule ajateltua koko ikäeroo.
  7. Nitta

    Hääleffat ja -sarjat

    Bridesmaids kuuluu myös mun lemppareihin
  8. Häitä olemme suunnitelleet kesäkuulle 2015 Emme halua pitää hirveetä kiirettä suunnittelun kanssa, jotta saataisiin juuri meidän näköiset häät. Mies on hoitoalalla, eli töitä riittää niin paljon kuin jaksaa tehdä. Itse olen hetken aikaa ollut nyt työttömänä, mutta haku on kokoajan päällä. Yhdessä ollaan oltu jo kolmatta vuotta <3 Tällä hetkellä asutaan vuokralla ihanassa kolmiossa. Miehellä on lapsia edellisestä avioliitosta, minä en taas lapsia halua koskaan. Ehkä koiran voisin ottaa muutaman vuoden päästä.
×
×
  • Create New...