Jump to content
Naimisiin.info

L_B

Rouva
  • Viestit

    250
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Ulkomaat

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1053 profiilin katselua

L_B's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Meillä tuttu kuvaaja jonka kanssa on sovittu ettei mitään varsinaisia poseerauskuvia oteta. Tilanteesta se lähtee ;D
  2. Hotelli Kämp on meidän juhlapaikka ;D
  3. Alkuruokia: *Savulohi-tuorejuustotartar ja balsamico-marinoitu perunaa *Ankanmaksaterriiniä ja hillottuja viinirypäleitä *Caesar-salaattia *Savurapukeittoa Pääruokia: *Paahdettua häränfileetä, tryffelikastiketta, korvasieni-perunaterriinä *Poronfilettä madeira-tattikastiketta munakoisoperunaa *Grillattua kauriinfileetä korvasienikastiketta Lapin-juusto täyteinen kreppi Hääkakku: Suklaakakku valkosuklaa täytteellä Juomiksi: Punaviiniä, valkoviiniä, kuohuviiniä, jälkiruokaviini, sekä apertiiviksi cosmopolitanit.
  4. L_B

    Egypti

    Lähdemme myös häämatkalle Egyptiin. Olimme viime talvena lapsemme kanssa sharmissa ja asuimme Mövenpick golf resoltissa. Ihastuimme kovasti paikkaan ja harmitti kovasti että tuolloin oli retket jätettävä väliin kun poika oli niin pieni. Häämatkalle lähdemme kahdestaan ja menemme ensimmäiseksi viikoksi Niilin risteilylle ja toiseksi viikoksi sukeltelemaan. Eli tapamme kaksi kärpästä samalla, eli nyt pääsemme katsomaan kaikki himoitut kohteet ja sitten harrastamaan rakastamaamme lajia sukellusta. Hotellillamme on oma golf- ja tennis kenttä, joten tulee varmasti harrastettua muutakin aktiviteettiä kuin sukellusta. Innolla odotan, matkaan aikaa reilut kaksi kuukautta http://www.moevenpick-hotels.com/en/hotels/hotels/HKSSHYY/ Kannatta käydä katsomassa hotellin virtuali esittely
  5. Naispappi. Halusimme ks. papin sillä hän kastoi lapsemme ja hän oli mielestämme todella mukava ja asiallinen. Olisin halunnut rippipappini, mutta nykyään hän on käsikirjoittajana eikä toimi enään pappina.
  6. Et voi unohtaa 4.11.04 Se on vitsi, sillä mies unohtaa kaikki pv.
  7. L_B

    Helsinki

    Meillä hääkirkkona Johanneksen kirkko ja juhlapaikkana Hotelli Kämp. Tätä paikkaa olemme pyörittäneet monesti. Olimme alunperin ajatellet Hvittorppia sekä vihkimiseen, että juhlapaikaksi, mutta päädyimme kuitenkin Helsingin keskustaa. Juhlat jo melkein ovella
  8. Pidän sormusta lähes aina, mutta poistan kun rasvaan ihoa. Timantit eivät pidä rasvasta, ja haluan että "loiste" pysyy.
  9. Me ostamme miehelle uuden sormuksen. Kihlasormus on valko- ja keltakultaa, mutta haluamme vihkisormuksen platinasta.
  10. L_B

    Sri Lanka/Malediivit

    Olimme kihlajais matkalla 2000 Malediiveillä ja Kuredun atolilla. Olimme 14 pv. ja harmitti kun emme ottaneet tuota 21 pv. matkaa. Ostimme all inclusive paketin, joten rahaa ei tuolle sektorille pahemmin mennyt. Sukeltelimme ja surffailimme jokapäivä ja nautimme toistemme seurasta. Ihanteellinen Häämatka kohde!
  11. Thaimaa kutsuu meitä. Olemme siellä 6 kk, joten pidemmän kaavan honeymoonista on kyse edit. Päätimme mennä ennen tuota Thaimaa reissua kahdestaan Egyptiin. Joten 13.12 tämä pari suuntaa kohti Luxoria ;D Thaimaaseen lähdemme sitten kaikki.
×
×
  • Create New...