Jump to content
Naimisiin.info

Suskis

Rouva
  • Viestit

    4035
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Suskis

  • Syntymäpäivä 07/11/1981

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Seattle

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1188 profiilin katselua

Suskis's Achievements

Konkari

Konkari (4/5)

  1. Mä voisin sen verran korjata, että ainakin vielä vajaat 3 vuotta sitten vain omilla tai puolison isovanhemmilla (tai sitä läheisemmillä sukulaisilla) olleet nimet olivat "läpihuutojuttuja". Me haettiin miehen isän isovanhemmalla ollutta tyttönimeä ja jouduttiin siis käymään läpi se pidempi hakuprosessi. Jos olis ollut miehen isovanhemmasta kyse, niin ei olisi tarvinnut. Tiedä sitten, onko asiat muuttuneet mitenkään näiden muutaman vuoden aikana... Olethan elletti ottanut huomioon, että passissa ja matkalipuissa pitää olla sama nimi. Eli vaikka virallinen nimi olisikin xx, mutta jos et kerkeä passia uusimaan tälle nimelle, niin matkustusasiakirjat tulee olla sillä vanhalla nimellä.
  2. ^ Ei sen päätöksen kylläkään ihan noin kauan (vuotta) pitäis kestää. Meillä meni kesäloman takia n. puoli vuotta. Kannattaa yrittää, jos saisitte vielä nimilautakunnan käsittelyyn asian, niin se ei mene niin pitkäksi. Meidän tapauksessa suostuivat, että laitetaan samaan paperiin kummankin hakemus toukokuun alussa, kun hakemus jätettiin, vaikka vihkiminen oli vasta elokuussa. Paperiin laitettiin, että menemme naimisiin elokuussa. Saatiin näin asia jo käsittelyyn ja hieman nopeutettiin prosessia. Ja maksettiin vain yksi maksu.
  3. ^ enpä osaa tohon vastata mitään varmaa, mutta veikkaisin, että pitää ilmoittaa lehdessä.
  4. Virallisessa lehdessä pitää ilmoittaa, jos nimi on kauempaa suvusta kuin isovanhemmilla käytössä ollut. Eli isoäidin tyttönimeä ei tarvitse ilmoittaa, mutta isosioäidin (tai sitä kauempaa suvusta olevaa) sukunimeä haettaseea ilmoitus tulee tehdä. Virallinen lehti on kyseisen lehden nimi, josta löytyy muitakin "virallisia" ilmoituksia (esim. konkursseja yms.). Ilmestyy parin viikon välein (muistaakseni). Nettiversiokin taitaa olla olemassa. Ei tartte huolehtia, että ei kyseistä lehteä tunne. Maistraatista laittavat ilmoituksen eteenpäin oikeaan osoitteeseen.
  5. Suskis

    Kaaso raskaana

    OT jatkuu... Toimin tälläkin palstalla pyörivän Kirsuksen kaasona. Olen Kirsuksen häiden aikaan neljännen kuun lopulla raskaana, eli melko alussa. Rakkaalla morsmaikulla ja hänen sulhasellaan on asiat jo niin hyvin hanskassa, että väliin tuntuu, että morsiamella on enemmän juttua liittyen mun raskauteen kuin heidän häihin ;D En todellakaan koe, että hyvä ystäväni yhtään vähättelisi raskauttani. Toisaalta myöskin minä osaan antaa oman arvon heidän tärkeälle päivälle. Eli kyllä niitä kaason raskaudesta innostuneita morsmaikkujakin löytyy! Tai ainakin tälläisen fiiliksen oma rakas ystäväni on minulle saanut välitettyä Olisiko kaasoiltavani innostus mun raskautta kohtaan sitten vähäisempi, jos heidän hääjärjestelynsä olisi huonommalla tolalla? Enpä osaa sanoa. muoks. sydän reistailee...
  6. Meillä oli Norah Jonesin Come away with me Todella herkkis ja ihana hidas valssi
  7. En. Ystäväni teki mulle unelmieni puvun ja hänellä todellakin riittää taitoa. Se oli just täydellinen Maalla sai todella hyvää palvelua sekä meikkaajalta että kampaajalta. Kampaaja etenkin oli täys 10 ja osasi asiansa ja osasi toteuttaa mun toiveet tosi hyvin. Ja meikki kesti tosi hyvin koko pitkän kuuman päivän.
  8. Suskis

    Hidas valssi

    Norah Jones: Come away with me Tulee meille häävalssiksi. Toivottavasti keretään harjoittelemaan tarpeeksi...
  9. Mistä olette löytäneet kakunkoristeita Helsingistä? Vai löytyykö niitä ollenkaan? Tarkoitan valmiita (muovisia tms.) kakunkoristeita, en teettämistä tms. Ei tarvitse olla mikään erikoinen kakunkoriste, mutta niistäkin voi antaa vihjeitä. Vinkkejä?
  10. Suskis

    Lahti ja lähialueet

    Olisko kenelläkään antaa vinkkejä hyvästä ja edullisesta videokuvaajasta? Ovat kaikki menneet johonkin mua piiloon :
  11. Tässä mun vielä epävirallinen yhdistelmä
  12. Suskis

    Kutsutaanko pappi hääjuhlaan?

    Miten olette papin kutsuneet? Siis ihan kutsukortilla kuten muutkin vieraat, vai suullisesti (milloin)? edit. Birbir kerkeskin ensin ;D
  13. Näin mäkin asian näen, nimenomaan arvostuksen puutteena. Nyt näytät sille naikkoselle kaapin paikan, nih! Ja mäkin ihmettelen, että miksi sun mies ei kiellä äitiään käyttämästä valkeaa asua? Pikaisella etsinnällä löytyi jo parikin hääetiketti-sivua, jossa mainitaa, että naisvieraan ei ole soveliasta pukeutua valkoiseen, joten mikä siitä tekee niin vaikean asian ymmärtää?! Eri asia tietenkin, jos on morsiamelta itseltä pyytänyt lupaa pukeutua kokovalkoiseen ja sen saanut.
  14. Yksi keino, jolla voi yrittää välttää tai ainakin lieventää olkaimista jääviä rusketusraitoja, on ostaa kehdet erilaiset bikinit ja käyttää niitä vuorotellen. Eli sellaset "normaalit" bikinit ja niskan takaa solmittavat kolmiobikinit. Mulla on ainakin auttanut. Paras keinohan on tietenkin ostaa olkaimettomat bikinit Vaikka mä olen aika tehokas ruskettumaan, niin en mä Suomessa ollessa ole ihan normaalilla terassi-istumisella juurikaan raitoja saanut aikaan, ellei sitten joka päivä pidä samaa paitaa päällä. Eli mulla ainakin tepsii, kun vaan vaihtelee vaatteita tarpeeksi usein. Jos ne raidat kuitenkin onnistuu hankkimaan, niin uskoisin, että ammattitaitoinen meikkaaja saa nekin piiloon. Taikka sitten kotikonstina jo monesti aikaisemminkin mainittu itseruskettava raitakohtiin laitettuna. Kyllä niitä keinoja löytyy, turha sitä koko kesää on alkaa tälläsen asian takeen pilaamaan
×
×
  • Create New...