Mansikkatyttö

Rouva
  • Viestit

    20477
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Mansikkatyttö

  • Taso
    VIP

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2604 profiilin katselua
  1. Mä käytin perintöhelmisormusta vuosikausia yhteen menoon. Sitä pitäisi huoltaa ja varjella; ei käsivoiteita, hiuslakkaa, fillarin ketjuöljyä jne. Helmet on herkkiä. Sormus on kuitenkin ok kunnossa, vaikken juuri ole varonut.
  2. Mä menisin Annette Tillanderin juttusille. Eihän sormusta ole sieltä pakko tilata. Annetten istutukset ovat siroja ja keveitä ja muotokieli kaunis. Nettisivun kuvissa koruja, muotoja ja värejä on runsaasti, yksittäisinä korut ovat jos mahdollista vielä upeampia!
  3. ^ Ostitteko siis Englannista vai Suomesta? Tosi kaunis!
  4. ^ multa poistettiin vihkin iso kivi jälkikäteen, kun tajusin, etten ole kuitenkaan ihan niin bling bling. Sormus oli kaunis, mutta nyt elän sileän sormuksen kanssa.
  5. Minulla on Annette Tillanderin tekemät sormukset ja uskallan suositella lämpimästi: http://www.atillander.fi/. Annettella on oma tyyli ja täysin tyylistään poikkeavia koruja hän ei taida tehdä. Mutta muutenkin olen sitä mieltä, että aika moneen visuaalisen alan palveluun (kukkakaupat, sisustussuunnittelijat ja kultasepät) pätee aika hyvin se, että kannattaa etsiä se, jonka tyyli miellyttää eniten omaa silmää. Ei voi olettaakaan, että kaikki osaavat (tai haluavat) tehdä kaikkea. Annetten koruissa on erityisen kaunista tapa, jolla kivet istutetaan.