Jump to content
Naimisiin.info

LuckyB

Aktiivijäsen
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

580 profiilin katselua

LuckyB's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kyllä se kesä ja varsinkin loppukesä on.
  2. Todennäköisesti tulen olemaan 40 ja mies 39.
  3. En muista haa veilleeni häistä pikkutyttönä. Teininä haaveilin, että löydän sen rakkaan ja menen naimisiin (hääjuhla ei ollut haaveilun kohde vaan rakkaus). Sitten elämä vähän opetti ja olin varma, etten tulisi ikinä löytämään sellaista ihmistä jonka kanssa haluan naimisiin. Häät tuntuivat tyhmältä hössötykseltä. Nykyisen rakkaan tavattuani kaikki tuntuu niin luontevalta ja kauniilta, olo on varma. Hääjuhlan miettiminen on ihanaa, ei turhaa, eikä hössötystä.
  4. Meillä häät on luultavasti vasta vuonna 2020. Suunnittelut ovat silti jo käynnissä. Kihloissa olimme olleet noin puoli vuotta, kun aloimme suunnitella häitämme.
  5. Mies töissä ja minä jatko-opiskelen. Odottelemme valmistumistani ja työpaikkaa. Kihloissa kyllä ollaan. Kovasti jo häistä haaveillaan.
  6. LuckyB

    Lahti ja lähialueet

    Hei! Olisko kellään sisäkuvia Niemisten maamiesseurantalosta Orimattilassa? Käytiin katsomassa ja paikkana vaikuttaisi just sopivalta.
  7. Oltiin puhuttu naimisiinmenosta ja olimme käyneet yhdessä katsomassa sormuksiakin. Loppu jäi miehen toteutuksen varaan. En tiennyt missä, milloin tai miten. Tuli siis osittain yllätyksenä. Sormukset oli kosintatilanteessa mukana.
  8. LuckyB

    Kuinka teillä kosittiin?

    Kulta oli suunnitellut muuta, mutta ei malttanut enää odottaa, joten kosi kotona. Romanttisesti kynttilöiden loisteessa. ♡
  9. LuckyB

    Kuka maksaa sormukset?

    Meillä maksetaan yhteisestä pussista. ♡ Muutta mieshän nämä kihlasormukset tavallaan maksoi, kun yllätyksenä kosi. Yhteinen talous kuitenkin, niin myös yhteiset rahat.
×
×
  • Create New...