Jump to content
Naimisiin.info

RedRabbit

Aktiivijäsen
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://humuajahulluuksia.vuodatus.net/

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1164 profiilin katselua

RedRabbit's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä on kans tollaset hanalliset, neliskanttiset, mutta niissä on vielä metalliset jalustat, niin ei tarvi laittaa riskillä ihan pöydän reunalle
  2. Tää on meiän häitten yks panostetuin kohta! Ollaan tuunailtu jo purkkeja ja kauhoja. Taustalle tulee timanttimaalaus Irvikissa ja pöytään tulee warhammer nuket, jotka on ommeltu kasaan (Karun söötit tyypit!) Karkkilaadut valitaan maun ja ulkonäön mukaan, eli mitään perus tutteja ja nallekarkkeja ei tuu (paitsi ehkä apalmi nalleja) Tää on se osa mitä mä fanitan häissä ihan satasella!
  3. RedRabbit

    Vuonna 2018

    Vuosi vaihtu ja 2018 tulee liian äkkiä, joten me päätetiin skipata vuos 2018 ja lonnitaan vuoteen 2019
  4. http://humuajahulluuksia.vuodatus.net/ Hitaasti ja varmati täyttyvä blogi
  5. RedRabbit

    Vuonna 2018

    Kiitoksia. Joo kuittailen tonne blogiin sitä mukaa kun hommat etenee. Nyt on hiljalleen karkkibuffetin örkit kasassa ja irsikissa odottaa pian kehystystä ♥ Jännän äärellä kyllä ollaan että miten kaikki kolahtelee kohdilelen, mutta tosoa ja blingiä vaan riittämiin!
  6. RedRabbit

    Vuonna 2018

    Me ollaan ajoissa ihan siitä syystä, että halutaan vetää teemajuhlat. (Mutta ei luojani mun sentään niitä, että vieraitten tarttis mitenkään pukeutua!) Risteytetään Alice Wonderland ja Warhammer 40K, joten suunnittelu työtä on PALJON ja kokoajan polttelee pelko persiissä että flopataan Mut täytyy vaan uskoa siihen, että tässä kahdessa vuodessa on tarpeeksi aikaa hioa kaks hullua teemaa pienellä budjetilla yhteen, ilman että se näyttää siltä että tyhjennettiin Tiimarin ja Tigeri ja räkästiin kaikki vaan läjään!
  7. RedRabbit

    Vuonna 2018

    Suunnitelmat on kovassa vauhissa Juhlapaikka on varattuna, ja hankintoja tehdään pikkuhiljaa, koska pienellä budjetilla hiiviskellään. Mun puku asusteineen on kasassa ja sulhanen tulee näillä näkymin pelkät kalvosimet ranteissaan ellei ala aktivoitumaan Juhlan ohjelma runko ja sisältö on hahmoteltuna, mutta se saattaa muuttua vielä pariinkin kertaan.
  8. Dodiin mahtavaa! Näin mä ajattelinkin tän toimivan, mutta tutkimattomia on byrokraattien tiet
  9. RedRabbit

    Vuonna 2018

    Meillä ei oo kosintaa puolin tai toisin, vaan yhteisellä päätöksellä käveltiin korukauppaan ja lyötiin päivä lukkoon.
  10. Voiko mennä naimisiin ns. väärän kaupungin maistraatissa? Eli ei kotikunnassaan.
  11. Hyyyyyyssss shhh..... Nää juhlat on ku valtiosalaisuus tai maailman valtaus. Kellekkään ei hiiskuta mitään. Kaikki tehdään arjen kulissien takana. Omat vanhemmatkaan ei saa tietää ennen ku n2kk ennen juhlia
  12. Toinen kerto toden sanonee. Ekalla kerralla perus valkosta rinsessaa, tiaraa ja huntua. Sulhasen pyynnöstä osittain. . . . Mut nyt oon päättänyt ottaa oman maun mukaan ja mulla on polvipitkä vihreä mekko. NIH! Alla pieni maisti rakkaudesta ♥
  13. Muita vuoden 2018 tahtojia jo läsnä/paikalla/messissä/hukassa?
  14. RedRabbit

    Teemana sadut

    Meillä! Liisa ihmemaassa! Tosin tvistataan sitä Warhammer40K:n kanssa, joten puhdasta söpöilyä ei löydy ♥_♥
  15. RedRabbit

    "Taustamusiikki" häissä

    Ai että tätä mää rakastan! Ruokailun ajaksi meille valitaan leffa musiikkeja taustalle. Micmacs ja Grand hotel budapest. Kahvien taustalla soi electro sving Ja loppu illaksi kun virallinen aktiviteetti on ohi ja sauna lämpeää (VOI KYLLÄ!) niin taustalla on kasari-ysäri legendat, piirrettyjen themet, pelimusiikkeja ja lisää musikaali elokuva musiikkia sekä tietenkin molempien lempi biisejä. Ja juurikin ruokailun taakse sanatonta bliisuhkoa musiikkia, joka ei vedä huomiota itseensä ja kahvittelun taustalle svingiä nostamaan vähän tunnelmaa ja sitten loppuillasta volat kaakkoon ja ilo irti. Bändiä meille ei valitettavasti budjetti syistä tule, mutta vaikka tulis niin yhtään humppaa ei tulis.
×
×
  • Create New...