Garnett

Morsian
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Tellus :)

Garnett's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Hei Uuri! Olemme nyt rajanneet nuo omat vaihtoehdot Myötätuuli-sarjaan, koska mies on siihen enemmän mieltynyt. Koska olen itse tällainen varsinainen "nakkisormi" kysyisin noiden sormusten profiilin paksuutta ja sitä, onko siihen mahdollista vaikuttaa? Ei tullut sovittaessa kysyttyä ja neljän ruuhkan edestä päätimme vetäytyä toviksi miettimäänkin koko asiaa. (Ja jos vielä kehtaat, niin laitatko suositushinnat seuraaville: E-275W (koko 54/55) ja E-250W (koko 57/59), kiitos!)
  2. Kiitos Uuri, eiköhän noista joku lähde tällä viikolla tilaukseen.
  3. Hei! Ihastuin sivuillanne sormusyhdistelmiin M-66W + E-140W sekä V-62W + V-214W. Minkä hintaisia kyseiset yhdistelmät ovat (koossa 17,5)? Lisäksi kerrotko, saako noita sormuksia palladiumista valmistettuina (ja mikä niiden hinnaksi tulisi). Kiitokset jo etukäteen!
  4. Töissä en voi pitää lainkaan, ja kotonakin tulee monasti otettua keittiötouhujen tieltä poies. Eli oikeastaan meillä pidetään sormuksia vain "ihmisten ilmoilla" ollessa. Kerran oli sormus yön yli tässä kesällä, ja eihän se meinannut nakkisormesta enää irrota, joten yötkin se on pöydällä. Pidänköhän mä siis oikeastaan koskaan sitä? No nyt on ainakin tässä kirjoitellessa sormessa... ;D
  5. Haluaisin miehelle myös vihkin, mutta jos kihla on jo leveä, niin tuskin sitten. Kaksi samanlaista juotettuina yhteen olisi kaunista, mutta ei jos molempien leveys on 6 mm. Se on mielestäni liikaa omalle ukkeliinille.
  6. Yritän edottaa miehelle päivämäärien sijasta "Ubi tu, Gaius, ibi ego, Gaia" -tekstiä, vaikka eri sormuksiin jaettuna. Mutta saa nähdä kuinka käy. Sopisi meihin, ja miehen tulevaan, varsin aikaa vievään ammattiin. Tyydyn toki perinteisempäänkin. Mutta muutama raamatunkohta voisi olla osuva, vaikkei uskonnollisia ollakaan. Miestä en niihin kyllä taivuteltua varmaan saa.....
  7. Garnett

    Mikä on teidän "laulunne"?

    To/Die/For In The Heat of the Night