sylvi-neiti

Rouva
  • Viestit

    662
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä sylvi-neiti

  • Taso
    Vakkari

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

655 profiilin katselua
  1. Me tilasimme sulhon kihlan sieltä. Sormus tuli nopeasti ja olemme olleet tyytyväisiä.
  2. Sulhoni kihla on tuolta tilattu. Sormus tuli nopeasti, oli juuri sopivan kokoinen ja on kestänyt hyvin, vaikka mieheni pitääkin sitä ihan koko ajan. Miehekäs ja kantajalleen sopiva sormus. Oi, tuonne oli tullut uusiakin!
  3. Minä suosittelen myös Norepalia, kihlani on sieltä. Loistavaa palvelua kaikin puolin! Olen suunnitellut teettäväni vihkisormuksenikin heillä.
  4. -Wilhelmiina- , minä ainakin! Me kutsuimme ainoastaan perheemme, sillä emme halunneet isoa juhlaa. Nytkin tuntui, että kaksiomme oli täynnä porukkaa (vieraita oli 9). ;D Me emme järjestä suuria häitäkään, mutta kutsumme hieman muitakin kuin perheemme.
  5. Sulho kosi loppukesästä, mutta päätimme virallisen kihlapäivän vasta syyskuuksi ja hankimme sormuksetkin silloin. Virallisena kihlapäivänä kävimme ulkona syömässä, pujotimme sormukset sormiin sitten kotona ja ilmoitimme kihlauksesta perheillemme ja ystävillemme puhelimen välityksellä. Kutsuimme molempien perheet meille kihlajaiskahville. Joimme kahvit ja söimme pientä hyvää. Vanhemmat kertoivat omista alkuajoistaan ja pääsivät tutustumaan toisiinsa, kun eivät aikaisemmin ole nähneet kunnolla. Askartelin kiitokseksi kortit ja lähetin ne kihlajaisia seuranneella viikolla. Isovanhemmilta ja sukulaisilta on tullut onnitteluita ja lahjoja pikkuhiljaa, viime viikonloppunakin saimme yhden lahjan. Tässä kihlautuessa on hyvin huomannut ketkä suvusta ovat loppujen lopuksi läheisiä ja ketkä eivät. Tänään tasan kaksi kuukautta kihloissa.
  6. Mun kihlassani lukee Nyt ja aina. Sulhon nimi + pvm ja miehen sormuksessa ihan "vaan" mun nimi ja päiväys.
  7. Oi että mitä ihanuuksia! Minäkin alan kallistumaan solitairen perään.. Vaikkei vihkisormuksen osto olekaan vielä ajankohtaista. Tässä vielä muutamia..
  8. Mulla on nämä mustana, aivan jumalaiset jalassa! Parhaat saappaat, mitä olen ikinä pitänyt. Helppo kävellä, vaikka en olekaan korkoja juurikaan käyttänyt. Ellokselta, löytyy myös Josefssonilta. Ellokselta myös nämä. Josefssonilta: Halensilta:
  9. Me päädyimme titaanisiin kihloihin. Tilaamme ne kahdesta eri paikasta. Sulhon sormus on valmis, omani tehdään toiveideni mukaan (muokataan valmiista aihiosta). Pian saamme ne sormiimme!
  10. Mä kallistun koko ajan enemmän talvihäiden puolelle. Me olemme tavanneetkin talvella, joten voisimme juhlia häitä vuosipäivänämme. Toinen vaihtoehto on syyshäät, kihlatkin pujotamme nyt syksyllä toistemme nimettömiin. Kesähäitä meille ei ainakaan tule. Mukavampi juhlia, kun ei tarvitse kärsiä kuumuudesta ja hikoilla. Meidän talvihäihimme tulisi varmasti paljon kynttilöitä ja pihalle suuria ulkotulia, ehkä jäälyhtyjäkin. Tulppaaneja, jotakin kivaa kimaltelevaa, hämärää tunnelmaa.. Aijai.