mingo

Rouva
  • Viestit

    502
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä mingo

  • Taso
    Vakkari

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Finland

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

834 profiilin katselua
  1. Mä taas olin kerran kaverini häissä, jossa ohjelmaa oli aivan liikaa. Sitä tuli tauotta niin, ettei päässyt välissä edes vessaan liukeneen. Meidän porukan piti vielä lähteä ajoissa kotiin, kun oli pitkä ajomatka ja kello oli jo suht paljon, mutta kun ei päästy edes hääparia hyvästeleen, kun ohjelmaa vaan tuli. Ne oli aika pirun huonot häät .
  2. Mä vaan testailen et mitä vittua 8)

  3. Minä en vaadi kaasoiltani mitään erityistä, kukin pukekoon päälleen mitä lystää . Joten en siis aio heidän vaatteitaan maksaakaan. Olen tässä miettinyt, että se että on kaaso, niin tarkoittaako se, että heidän pitää jotenkin erityisemmin pukeutua? Eikö he voi pukeutua samoin kuin pukeutuisivat silloin jos tulisivat vieraiksi ilman tuota kaaso-titteliä? Minä ajattelen samoin kuin Rory tuossa yllä.
  4. Toi laulajan leikki-idea oli hauska ;D. Tuo vaahtokarkkileikki on muuten ihan kiva, mutta kaverini kertoi kerran olleensa häissä, johon hän joutui tällaiseen leikkiin. Vaahtokarkkeja suuhun niin paljon kuin mahdollista ja sitten piti sanoa joku sana. Mutta sitten kävikin niin, että vaahtokarkkia oli suussa niin paljon, että toinen meinasi tukehtua. Leikkinä muuten kiva, mutta jos saisi jotain muuta tilalle kuin vaahtokarkkia!
  5. Eip, lapset oli kyllä kutsuttu. Joka ainoan nimi luki kutsussa! Että siellä päässä oli sählinki!
  6. Mä oon ihastunut tohon Sikojen rakkaus -runoon. Ja mieskin siitä tykkäs.. Se on jotenkin enemmän meille, kun mitkään hempeemmät
  7. Ja istumapaikkoja ja juhlaväen määrää suunniteltaessa on muistettava laskea lapsetkin mukaan lukuun. Että kaikille riittäisi istumapaikka, myös niille lapsille. Viime kesänä äitini oli vieraana yksissä häissä, missä ei oltu otettu lukuun lapsia istumapaikkoja hankkiessa ja TOTTAHAN LAPSETKIN TUOLILLA ISTUVAT! Osa vieraista jäi näin ollen ilman istumapaikkaa (ja äitini muine sukulaisineen kuului tähän porukkaan, koska saapuivat viimeisten joukossa juhlapaikalle) ja syöminen oli tällöin aikas hankalaa. Kun ensimmäinen sai syötyä niin seuraavat jo kyttäsivät selän takana vapaata paikkaa.. Ei hyvä ollenkaan!!