Jump to content
Naimisiin.info

Merppa

Aktiivijäsen
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    tampere

Merppa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hatanpään kartanon vuokra on tällä hetkellä klo 14.00-24.00 väliseltä ajalta 969€ ja lisätunnit 122€/kpl, joutui niitä sitten käyttämään ennen tuota klo 14 tai puolen yön jälkeen. Muakin ärsyttää kovasti tuo niiden touhu, mutta häihin on enää 3,5 vko:a aikaa, niin täytyy yrittää vaan keskittyä myönteisiin juttuihin .
  2. Bride 07: En ole käynyt sviittiä katsomassa. Luotan vain siihen, että vastaa kuvausta. Tulen sitten häiden jälkeen kertomaan, millainen oli!
  3. Pitää tulla tännekin purnaamaa meidän takkuisesta yhteistyöstä Hatanpään Kartanon kanssa. Eli meillä häät 26.5.07 ja vihkiminen klo 14.00. Meidän pitopalvelu tiedusteli mahdollisuutta päästä juhlapaikalle kattamaan jo klo 11.00. Mekin ajateltiin tietysti lattaa paikat kuntoon (eli koristeet ja kukat pöytiin, lahjapöytä valmiiksi yms.) ennen vihkimistä, mutta tämän voi tehdä vasta, kun pitopalvelu on kattanut pöydät valmiiksi. No asiaa Hatanpään kartanolta tiedustellessani sanoivat, että paikan vuokraan sisältyy juhlatilaan pääsy klo 14.00, ja tunnit, joita tätä ennen tarvitsee maksavat 100€/h+alv.22%!!!! Heidän mielestään on outoa, että pitopalvelu haluaa tulla paikalle etukäteen (heidän yhteistyökumppani-pitopalvelut tulisivat vasta tuolloin klo 14.00) ja eivät ymmärä sitä, että meidänkin tulee tehdä jotain esivalmisteluita ennen vihkimistä. Jos siis toimisimme heidän periaatteen mukaisesti, pitäisi joidenkin ystävieni olla pois kirkosta vihkimisen ajan koristelemassa paikkaa, ja siltikin tulisi kiire, koska vieraat saapuvat juhlapaikalle jo n. klo 14.30. Olenko aivan taula, kun mun mielestä juhlapaikan vuokraan kuuluisi kyllä pari tuntia valmistelu aikaa??? Kartanon vuokra kun ei muutenkaan ole kovin halpa.
  4. Lyyli: Meillä on juhlapaikkana Hatanpään Kartano. Mun mielestä se on tosi kaunis paikka ja puutaha ympärillä tekee siitä keväällä/kesällä varmaan vielä upeamman. Paikan vuokra on jotain 950€ (la) klo 14.00-24.00, lisätunnit 100€/h. Paikkaan saa viedä oman pitopalvelun tai sitä kautta on myös mahdollista saada kohtuu hintaisia menuja yhteistyötä tekeviltä pitopalveluilta. Omat alkoholi juomat saa myös viedä. Alhaalla on ruokailutilaa kolmessa eri huoneessa, varmaankin noin 100 ihmistä mahtuu kivasti. Ylhäällä on isompi tila bändiä ja tansseja varten, sekä lisäksi pieniä huoneita oleskeluun. www.hatanpaankartano.fi -sivuilla on melko paljon kuvia, joista nyt jotain ajatusta saa. Yleisilme on melko vihreä. Kysy ihmeessä lisää, jos en huomannut jotain oleellista kertoa.
  5. Merppa

    Tampere

    meillä vihkiminen 26.5.07 keskustorin vanhassa kirkossa, ja hääjuhla hatanpään kartanolla.
  6. Me mennään hääyöksi Tampereen keskustassa olevaan Hotelli Scandiciin (rautatieasemaa vastapäätä). Siellä on yksi sviitti, jossa sauna ja poreamme. Aamiaisen saa lisämaksusta huoneeseen. Kiirettä ei ole kuulemma vielä klo 12.00 poistua. Jos maksoi luottokortilla varatessa, sai vielä alennusta, eli lystin hinta oli 211€, mikä mun tiedustelujen perusteella on halvimmasta päästä täällä Tampereella.
  7. Meiltä vapautui Messukylän uusi kikko 28.7.2007 klo 14.00 ja samalle päivälle myöskin Ravintola Rustholli vapautui hääjuhlan viettoa varten. Päätettiin viettää häitämme jo 26.5.2007 Hatanpään kartanolla. Nyt kun sinne saa viedä oman pitopalvelun ja omat alkoholit, se on meille aivan täydellinen juhlapaikka. saatiin vielä näin 6kk:n varoitusajalla tilisanssi pitopalveluksi, kun vieraita tulee vain n.60.
  8. Moi! Onko kellään mitään tuoretta infoa TAKK:n juhlatilasta? Millainen paikka on, ja paljonko menut maksaa?
  9. Moi! Tietääkö kukaan mitään Lehtiniemi nimisestä paikasta, joka sijaitsee Nokialla. Joskus aikoja sitten muistan lukeneeni täältä, että olisi parhaat vuotensa jo nähnyt, mutta onko kukaan käynyt nyt suht' tuoreeltaan katsomassa? Tänään mennään katsomaan Pirkan Pirttiä, josko se olisi nyt se "The Place".
  10. Voi hitsin hitsi..haluaisin kyllä niin uskoa, että saataisiin meidän 100 vierasta mahtumaan siihen Haiharan kartanon yhteen saliin. Tuntuu niin tyhmältä laittaa osa muualle, kun jää niin pienestä kiinni. Soitin itse Haiharan talonmiehelle, joka sanoi kanssa, että 80 mahtuu syömään siihen isoon tilaan. Oli kyllä aika äkäisen oloinen täti! Mut vielä mua vaan mietityttää tuossa Haiharan kartanossa tuo, että tilan saa varata vasta 2.10.06. Kun päivämäärä varmistuu vasta tuolloin, on turha haaveilla mistään hyvistä pitopalveluista tms.
  11. ARGH...koskahan tästä jossittelusta pääsee eteenpäin? meillä on siis varattuna jo ravintola Rustholli heinäkuulle 2007 meidän hääpaikaksi, mutta vieraita meidän listassa on nyt n. 120 joten tulee aivan liian kalliiksi meidän budjetille. Kun iso suku on on ja paljon kavereita, listan karsiminen on tosi hankalaa, joku ottaa itseensä kuitenkin. Nyt ollaankin alettu miettimään muita vaihtoehtoja, ja päällimmäisenä kiinnostaisi tuo Haiharan kartano, kun sinne saisi viedä itse pitopalvelun ja omat juomat. Ilmeisesti sinne mahtuu kaiken kaikkiaan 100 vierasta? Tällä palstalla ei siitä ole vähään aikaan mitään juttua ollut. Tilaahan saa ruveta varaamaan vasta 2.10.06, onko kellään siellä häitään viettävällä kokemuksia, kuinka vaikeaa tilan varaaminen on, jos kulttuuritoimen oven takana täytyy ko. aamuna jonottaa? Voiko sen varaan laskea, että jollekin lauantaille tilan saa varattua, kun ei viitsisi jäädä näppejäkään nuolemaan.
  12. Onko kenelläkään tietoa Kartanoklubi nimisestä juhlatilasta? Näin tänään Tamperelaisessa kuvan siitä, mutta netistä ei löydy paikasta infoa yhteystietojen ja sijainnin lisäksi (sijaitsee Lielahdessa).
  13. Kiitos vinkistä Marzupilami!! mikähän olisi lähin kirkko, jossa voisi saada papin aamenen?
  14. Ursulalle vielä kangasalan pirtistä...musta oli kyllä sisältä tosi kaunis, eikä kaipaa paljon koristelua. Piha tosiaan rajoittuu parkkialueeseen ja asutusta on vieressä, mutta musta se ei ollut mikään ongelma, kun kuitenkin kangasalan kirkko on ihan sadan metrin päässä ja se on kyllä mielettömän kaunis vihkipaikaksi. me ajateltiin sinne Tilisanssin pitopalvelua, joka on kangasalta ja on pirtillä useat häät kestinnyt, joten pitäisi sujua ongelmitta. Tilisanssin ruokaa on myös kehuttu maasta taivaisiin ja täytyy myöntää, että heidän menukin, joka on nettisivuilla nähtävissä, on aika lyömätön.
  15. Mekin käytiin katsomassa tuota musiikkiopistoa, mutta meistä oli tylsää se, että osa porukasta joutuu olemaan siellä yläkerrassa. Tällä hetkellä vahvimmilla on Nokian kerhola, mut siinäkin mua häiritsee se, kun se on niin keskustassa. Aina niissä prinsessa haaveissa oli kuvitellut, et saisi jonkun ihanan kartanon järven rannalta.. . enemmän tykkäsin Kangasalan Pirtistä, mut se vaikutti niin ahtaalta, vaikka saisikin vieras määrän tiputettua 130:een. Nyt ollaan mietitty, että pitäiskö luopua siitä kriteeristä, et saisi viedä omat juomat. Sit olisi mahdollisuus juhlia ravintola rusthollissa, joka olisi järven rannalla ja kaikki vieraat mahtuisi samaan tilaan. siinä tapauksessa vieraat saisi kyllä itse kustantaa päihtymisensä.
×
×
  • Create New...