Jump to content
Naimisiin.info

Agatha.

Rouva
  • Viestit

    10452
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2556 profiilin katselua

Agatha.'s Achievements

VIP

VIP (5/5)

  1. Agatha.

    Rooma

    Tiistaina mennään
  2. Syötiin hotellihuoneeseen tuotu mahtava aamiainen, annettiin huomenlahjat ja valat, jotka oltiin toisillemme kirjoitettu, käytiin poreammeessa jne. Illalla avattiin häälahjat ja luettiin kortit. Seuraavana päivänä tehtiin yhdessä ruokaa ja vuokrattiin muutama elokuva.
  3. Olimme puhuneet tästä etukäteen, että toisiamme lupaamme tahtoa rakastaa. Kumpikin muistikin siis katsoa toista sanoessaan tahdon.
  4. Ihan hyvin. 12-6.30 meni ihan täysin tietämättömänä häistä tai muustakaan ;D
  5. Agatha.

    Kreikan Parga

    Itse muistan ainakin kahdesta eri automaatista nostaneeni rahaa!!
  6. Käytiin pihalla katsomassa ja oikeasti pihan reunaa kulkeva valtaväylä ajoi meidät pois ennen sisutilojen katsastustakaan. Paikka on niin todella huonossa paikassa juurikin tuon valtaväylän vuoksi :-/
  7. Meidän häät juhlitaan maskutalolla. Meillä kutsuttu 120 ihmistä ja se on musta maksimi siihen tilaan, jos haluaa jättää tilan tanssilattialle, niin ettei pöytiä tarvi myöhemmin siirtää. Ja jos haluaa että ihmiset eivät istu ihan kiinni toisissaan. Jos tuon tanssitilan ei tarvi olla noin suuri tai ei välitä hiukan ahtaammista tiloista, niin kyllä sinne yhteen tilaan sitten menee 150 ihmistä. Se on kooltaan ehkä hiukan tota vanhan raatihuoneen luokkaa. Mutta tila on tavallaan vielä yhtenäisempi.
  8. Saako sinne siis viedä minkä kuvan haluaa?? Mitä tollaset lasit mahtaa maksaa noin suunnilleen?
  9. Tässähän oli kyse nimenomaan toisen puolison vanhemmista! Ei ystävistä/kaukaisista sukulaisista! Mun mielestä TÄYSIN eri asia. :
  10. Mä olen kanssa sitä mieltä että 50 euroa on VÄHÄN. Ja minä olisin kyseisessä tilanteessa vähän ihmetellyt, että onko vika minussa vai missä? 50 euroa on meille opiskelijoille tavallaan paljon rahaa, mutta häälahjaksi omilta vanhemmilta se on lähinnä häpeällistä. Lahjaksi kavereilta, kaukaisemmilta tutuilta/sukulaisilta, eläkeläisiltä ja tiukoilla olevilta lapsiperheiltä se olisi odotettavampi summa laittaa häälahjaan. Mutta kahdelle aikuiselle, joilla molemmilla työpaikat, asunnon/autot maksettu jne. tuo raha ei ole mitään, kun kyseessä on oman lapsen häät. Ja te, jotka marisette, että me ollaan kohtuuttomia ja arvostamme vain rahaa emme tunteita jne. Ja te, joiden mielestä emme voi tietää omien vanhempiemme tulostatusta tällä hetkellä olette mun mielestä itse hieman hakoteillä?! 50 eurolla käy kerran kaupassa tai tankkaa auton. Jos haluaisi ostaa jotain tuolla summalla, niin sekin olisi parempi, kuin antaa noin vähän rahana. Jos kyseessä olisi kuka muu tahansa, kuin oma lapsi, niin olisin eri mieltä. Ottaisin tuon jo lähes henk.koht loukkauksena. Ja minä jos kuka olen antimaterialisti, eikä raha ole todellakaan tärkeintä, mutta miksi sitten antaa edes rahaa, jos antaa kuitenkin noin vähän. Antais sitten lahjan. Se ei näyttäis niin tökeröltä. - Ja mitä noihin tuloihin tulee. Niin en voikaan tietää sukulaisperheen tulosstatusta tällä hetkellä, mutta omien vanhempieni/mieheni vanhempien aivan varmasti. Jos he eläisivät tiukoilla, sen huomaisin ihan taatusti ja sillon ymmärtäisin asian.
  11. Meillä on noita samoja juttuja aika paljon, mutta mun koostepäikyssä sivulla kaksi on kaikki jutut, jotka meidän häälehteen tulee. Niiden lisäksi tulee meidän tapaamistarina, kihlaustarina ja jutut meistä lapsina. sekä luultavasti kaason, bm:n jne. esittelyt. ;D
  12. Meiltä lähtee hyvi samanlainen juhlaohjesääntö kuin muiltakin. Pienillä muutoksilla omaan juhlaan sopivaksi Tällänen: Agathan ja muumipeikon hääjuhla 9.9.06 1. Ilmoittautuminen juhlaan Saapumisestanne tai mahdollisesta esteestä toivomme saavamme tiedon 13.08.2006 mennessä, jotta osaamme varata ruokaa ja istumapaikan jokaiselle tulijalle. Ensin ilmoittautuvat saavat eniten ruokaa ja parhaat paikat. 2. Vihkimisen aikana Kirkossa morsiusparin lähisukulaiset istuvat etummaisissa penkeissä. Morsiamen sukulaiset ja ystävät istuvat takaa katsottuna kirkon vasemmalla puolella, sulhasen oikealla. 3. Luottamushenkilöt Sulhasen bestmaniksi on kutsuttu b.bestman sekä morsiamen tueksi j.kaaso ja a.kaaso. A.kaaso on luvannut ikuistaa juhlan kohokohdat kuvaamalla, joten toivommekin vieraiden rajoittavan kuvaamista erityisesti salaman kanssa. Kuvia saa häiden jälkeen hääparilta pyydettäessä. 4. Lahjukset ja niihin verrattavat hankinnat Lahjukset ovat ilahduttavia, joskaan eivät välttämättömiä. Lahjan hankinnassa kehotetaan kääntymään tulevien anoppien puoleen. Heiltä saa tarvittaessa konsultaatiota. Ystäville näin: Tärkeimmän lahjan annatte juhlimalla kanssamme. Jos kuitenkin haluatte muistaa hääparia, enempien päällekkäisyyksien välttämiseksi ajatuksia hääparin toiveista löyty lahjalistalta osoitteesta www.naimakaupat.com 5. Juhlapaikalle löytäminen Kääntöpuolelta löydätte katan ja ajo-ohjeet sekä vihkikirkkoon että juhlapaikalle. Kirkolta kannattaa seurata johtajaa tai lyöttäytyä hänen matkaansa. Tien varsille pystytetyt kyltit helpottavat matkaa. 6. Ruokailu ja kahvitarjoilu Juhlaväelle tullaan tarjoamaan ruokaa. Mikäli juhlija kärsii ruoka-aineallergiasta, tämä olisi suotavaa kertoa ilmoittautuessa ikävien yllätysten ja pitkien vessajonojen välttämiseksi. Kakkuakin saa. Juhlakalut ottavat ensin. Muut noudattakoot nopein ensin periaatetta! 7. Musiikki ja tanssiminen Jos orkesteri kielloista huolimatta saapuu, sen jäsenille ei ole suotavaa tarjota enempää alkoholia kuin mitä välttämätöntä on, sillä orkesterin humaltuessa esitettävä ohjelmisto saattaa muuttua nopeatempoiseksi. Jos hääpari jossain vaiheessa uskaltautuu esittämään tanssia, heille tulee hurratta! Sen jälkeen kehotetaan tanssimaan ankarimman kautta. Musiikin tahdissa liikehtiminen on suotavaa, jopa toivottavaa mahdollisesta kahdesta jalasta huolimatta. 8. Juhlapaikalta poistuminen Suotavaa, kun juhla pikkutunneilla loppuu. Toivomme teidän viihtyvän juhlahumussa, joten yösijaa tarvitsevat pitkänmatkalaiset voivat tiedustella majoitusta mm. seuraavista paikoista: **** **** Toivotamme hääväelle riemukasta hääjuhlaa!
  13. Agatha.

    Häämatkalle Italiaan

    Meillä sama matkakohde kuin sydän-nallella ja watermelonilla ;D Me mennään vaan syyskuussa . Itse varattu matka, joten ollaan sorrenttossa viikko ja roomassa viikko Juu, ja kokemuksia tänne sitten heti kertomaan matkan jälkeen!!
  14. Agatha.

    Kreikan Parga

    Kuvittelin vastanneeni tähän ketjuun, mutta se olikin hääpäiväketjussa. Kopioin sieltä: Me oltiin kaverini kanssa Pargassa kolme vuotta sitten. Se on mun mielestä tosi romanttinen kohde ja juurikin häämatkalle sopiva. Tosiaan kiipeämistä riittää ja sinne unelmarantsulle pitää aina kiivetä ensin ylös ja sitten alas, koska se on ns. yhden huipun toisella puolella verrattuna itse Pargan keskustaan. Mutta on sen arvoista! Ostoksiin ei tosiaan hirveesti oo mahiksia, aika tavallista turistitavaraa. Mutta ravintoloita on sillail ihanasti "jyrkänteillä", niin että pöydästä avautuu suoraan näkymä alas ja merelle. Mikäli haluatte mennä ja suosittelen, niin käykäähän Korfulla. Rannasta lähtee laivoja joka päivä, se on tosi nätti paikka ja ostoksia jo paaaljon enemmän. Älkää menkö matkaoppaanne järjestämälle reissulle, koska sen hinta on paljon korkeampi, kuin paikallisten. Mulle on tosiaan jäänyt ihanan romanttinen kuva koko paikasta, huolimatta meidän matkalle osuneista epäonnista. Esim. paikalla oli silloin maanjäristys ja loppuloma menikin sitten pienen paniikin siviittämänä :-/
×
×
  • Create New...