Jump to content
Naimisiin.info

MirvaJ

Rouva
  • Viestit

    56
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

MirvaJ's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. MirvaJ

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Näillä näkymin meille tulee Edith Piafin Hymni Rakkaudelle (Sinitaivas vaikka katoaa, vaikka jäähän peittynyt on maa, mua rakastat se riittää, kaiken muun voin unhoittaa tms...). Kanttoriltakin on kysytty ja on ok. Laulun meille esittää minun isäpuoleni, joka on ammattimuusikko. ;D
  2. Juu kyllähän se Kirvesranta on enemmän kokoustenpitopaikka. Tosi kiva pihapiiri yms. muihinkin juhliin. Teillä se tyssäsi vaan siihen, et orkesteri on sekstetti sekä kutsuvieraita on tällä hetkellä 105kpl, joten ei sinne olisi mahduttukaan. Oikein paljon onnea kaikille valmisteluihin myös minun puolestani!
  3. No nyt olemme päätyneet pitämään juhlamme Niemilomissa. Paikka on kaunis ja hyvällä kelillä (toivottavasti on) sillä on iso merkitys. Ruoka on siellä mahtavaa ja tila on myös kaunis. Ainoa on se, että nyt emme pysty tarjoamaan alkoholijuomia vieraillemme kun se on anniskelualuetta. Taskumattejahan ihmisillä kuitenkin on, eikä niitä voi millään estää ja sehän kuuluu mun mielestä ihan asiaankin.
  4. Wilma, pitäskö tosiaan kysästä vielä se? Täytyy funtsata, kiitos!
  5. Jaa-a, vaihtelevasti menee. en tiedä muistaako joku, et meillä oli Kirvesranta varattuna juhlapaikaksi, vaan ei ole enää. Kävimme siellä eilen ja se on armottomasti liian pieni, eikä siellä saa tanssia!? Siis eihän se siinä tapauksessa mikään hääpaikka ole! Eteisen lattia on laattalattia, siinä on ainoa kohta jossa saa tanssia, siis vessan oven edessä pieni tila. EI TOD. KÄY! Meillä on nyt Tämän viikon ajan varattuna vielä niemilomat sekä Tahkorannan rantatupa. Molemmissa omat hyvät ja huonto puolensa. Tahkorantaan sais viedä omat juomat yms. ja sinne otettais ulkopuolinen pitopalvelu, ja se on ihan tanssipaikka ja saattaa olla liian isokin meille, tartteis hirveesti koristeita. Niemilomat on anniskelualuetta, eli ei omia viinoja, rahat ei kyl riitä tarjotakaan vieraille paljoo, tosin voivat ostaa sitten itse. Pihapiiri on kaunis, järvi on ihan rannassa ;D jne. Aivan mahtava ruoka, eikä ole pahan hintainen! Paikkana ois sellanen ladontapainen, siitä ei ole vielä mitään heidän nettisivuillaankaan, olivat unohtaneet laittaa. Mut 100 hengen häät onnistuu nykyään siis Niemilomissakin. Hieman ehkä olen kallistumassa Niemilomiin, mietitään nyt sulhon kanssa vielä. Pakkohan se on saada piakkoin päätettyä ja varmistettua!
  6. Tynkkynen oli meillä ihan 1. vaihtoehto juuri sen takia kun hän on vähän erilainen ja ei niin "pappi". Sellanen Che Quevaran näkönen
  7. Siis Tynkkynen kesälomalla vielä 5.8!!!! No ei se sit pääse varmaan vihkimään meitäkään 29.7! Jätin kirrkoherranvirastoon toiveen papista, ei osannut sanoa lomista sillon se täti siellä. Pitääkö mun ottaa itte pappiin yhteyttä vai miten tää toimii?
  8. Veijon kukasta tulee kukat meillekin ehdottomasti! Ja Peuralle on varattu aika vihkipäivänä klo 12:00, tänään sen varmistin.
  9. Juu tosiaan Kallioniemessä muutamissä häissä olleena nuo pitkät penkit on todella hankalat hameen kanssa. Nyt kotiuduin juuri noilta Forumin häämessuilta ja tapasin sieelä aka kertaa Kirvesrannan Ilonan ja ihna mukavalta ihmiseltä vaikutti, kyllä me siellä ne juhlat sit vietetään. Käydään parin viikon päästä tutustumassa tiloihin, pitää nyt lapulle ruveta laittamaan kysyttäviä/tsekattavia asioita. Juhanalan kartanosta ei ole mitään tietoa, näytti messuilla olleen esillepanijana. Kävitkö muuten?
  10. Periaatteessa kaksi kaasoa, mutta häät on 29.7 ja toisen kaason laskettu-aika on 21.7, et silleen... Kyllä vähän harmitti, koska häntä olin ajatellut kyseiseen hommaan jo monta vuotta, ja siitä oli puhuttukin. No, eipä tollasta voi suunnitella.
  11. MirvaJ

    Teemana moottoripyörä

    Minä haaveilin siitä, et jos lähdettäs kirkosta molemmat omilla motskareillamme, mutta eihän se onnistu millään niitten helmojen ja kampauksen kanssa. Puvun ehkä vielä voisi vaihtaa kirkosta lähtiessä, mutta kampaus on se ongelma sitten. Eli olen unohtanut tuon, mutta olisi kiva jos motoristihenki näkyisi jollain tavalla. En vain ole nähnyt mitään kakunkoristeita, kuvia tms. jossa olisi enempi kyykkypyörä-tyyliä, kaikissa näkemissäni on enemmän Harley-henkeä ja se ei ole meidän tyyli ollenkaan. Kakunkoriste, joissa molemmat omien pyöriensä kanssa on siis hakusessa! Tietääkö kukaan?
  12. Yhteen Sincerityn valmispukuun olen totaalisen ihastunut, pitää nyt tämä viikko vielä funtsata asiaa. Ensi lauantaina tosiaan ne häämessut Forumissa, pitää kattoo jos siellä ois vielä joku huipputarjous jostain huippupuvusta Minut luovuttaa kyllä isäpappa, vaikka häitten aikaan ollaan olut aika tasan tarkkaan 11 vuotta yhdessä. Sitä kun pienenä alottaa jnejne.
  13. Meillä on kyllä vakaa aikomus lähteä kevään mittaan Tallinnaan viina-ostoksille. Kyllä siinä säästää ison rahan, jos on tarkoitus tarjota. Tarjoamme ainakin alkumaljat ja boolin. Mietinnässä on vielä, et pitäskö olla kahvin kanssa konjakkia, ruuan kanssa viiniä tms. Siidereitä ja kaljoja emme todennäköisesti tarjoa, koska sit menee budjetti yli ja reippaasti. Tosin unelmieni pukukin näyttää menevän... jota en siis ole vielä ostanut.
  14. No nyt vasta huomasin, että täällä on muitakin Varkaudessa häitään viettäviä morsmaikkuja! Meillä on Kirvesranta varattuna tulevalle kesälle 29.7. Omat juomat saa viedä ja vieraita meille tulossa n. 80 . Kuulemma 100 hegellekin on järjestetty, sitten on ollut käytössä myös rantamökki, ja hyvin kuulemma pelasi. Minua rupesi nyt huolestuttamaan tuo tanssitilan pienuus. Meille on tulossa nimekäs sekstetti (peruivat ihan Tulenlikein keikkansa meidän takia) ja olisi kiva, jos ihmiset pääsisivät tanssimaan kunnolla. pitää varmaan raivata kahveittein jälkeen pöytiä ja penkkejä sivummalle. Meillä 1. vaihtoehtona oli tuo Kallioniemi, kun sulho on paperiliiton jäsen, ei siinäkään olisi ollut ongelmaa. Hän kysyi paikkaa tämän vuoden ensimmäisellä viikolla ja ei toivoakaan saada ensi kesälle. On kuulemma 1-1,5 vuotta etukäteen varattu koko kesä. Harmitti hirveesti!!! Sulho sanoi jopa, et jos meinaa viettää 50-vuotisjuhlansa siellä, pitää varata nyt (juhliin on kyllä vielä parikymmentä vuotta, hih). Paperiliiton eläkeläiset kuulemma viettää kaikki kissanristiäisensä siellä, niin ei sinne juuri muut pääsekään, ellei ole jo hirmu paljon hyvissä ajoin. Mut eihän sitä elämäänsä voi montaa vuotta etukäteen suunnitella. Minuakin kosittiin uutena vuotena ja samalla päätettiin mennä naimisiin ensi kesänä. Siis liian myöhään saadaksemme Kallioniemen. Syksylle olisi ollut vielä vapaata, mutta haluttiin kesällä. Olen ollut siellä kahdesti häissä ja mun mielestä 100 hlöä on se määrä joka on sinne maksimi, ainakin jos haluaa, että vieraat ovat samassa tilassa. Sinne saa tosiaan viedä omat viinakset. Niin saa Kirvesrantaakin ja se oli meillä tärkeä kriteeri, siinä säästää paljon, jos on tarkoitus alkoholia tarjota. Tärkeää meille oli myös järven läheisyys ja Kirvesrannassa sekin toteutuu. Kuukauden sisällä olisi tarkoitus lähteä katsastamaan tuo Kirvesranta ihan kunnolla.
  15. Minua kosittiin yllätyksenä nyt uutena vuotena pari tuntia vuoden vaihtumisen jälkeen perinteisesti polvillaan. Sormuksetkin käytiin ostamassa vasta pari viikkoa tuon tapahtuman jälkeen, kun sulho halusi ensin pyytää mun kättä vielä isältä ja ilmoittaa omille vanhemmilleenkin. Kihlauspäivä on siis tuo 1.1.2006 kun siinä samassa sovittiin, että ensi kesänä mennään naimisiin!
×
×
  • Create New...