68 viestiä aiheessa

Meilläkin oli kukkiin varattu 150 euroa mutta koska tajusin yhtäkkiä että haluan kanervia (tai callunoita vai mitä ne nyt onkaan) hääkukiksi, ovat ne ainakin tähän aikaan vuodesta todella edullisia. Siis jonkun 2,5 euroa ruukku. Joten niitä tulee sitten vuoden päästä pöydät täyteen :) Ja minun kimppuuni myös. Ne sopivat hienosti meidän rustiikkiseen teemaan ja ovat ainoa hieman värikkäämpi asia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mitäköhän kukkia voisi ajatella keväthäihin? Siis ehkä tyylii helmi-huhtikuulle? Ja tietty edullisesti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oletteko huomanneet, että hääkukista pyydettäisiin kovempaa hintaa kuin "tavallisiin" juhliin menevistä kukista? Tuttavani oli pääkaupunkiseudulla tehnyt kyselykierroksen, jossa oli ensin tiedustellut hintaa hääkimpulle ja sitten äidin 60-vuotiskimpulle. Hinnat olivat kuulemma vaihdelleet jopa satasen, vaikka kimpun sisältö ja koko olivat pysyneet samalla. Elikkä tuttavani johtopäätöksen mukaan pelkästään sillä, että kyseessä on hääkimppu, voidaan lisätä hintaa, koska morsiamet ovat valmiimpia maksamaan enemmän. Ilmeisesti myöskään sidontatapa tiedustelluissa kimpuissa ei ollut merkittävästi eronnut. Laittaa vaan miettimään, että pitäisikö tässä itsekin alkaa kysellä kukkia vaikkapa tekaistuihin syntymäpäiväjuhliin, kun kilpailutus alkaa pian olla tälläkin saralla ajankohtaista. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pitää varmaan ottaa huomioon myös tietyissä kimppumalleissa se, että esimerkiksi syntymäpäiväjuhlien kimput on varmaan tarkoitettu laitettavaksi maljakkoon ja näin ollen niiden vedetöntä kestoa ei tarvitse miettiä niin kovin. Sen lisäksi että esim. hääkimppusi saatettaisi tehdä "lyhennetyillä varsilla" jotta käsissä pidettävä osuus ei olisi ihan tolkuttoman paksu :)

Mutta noin muuten mikäli näistä ei pitäisi tulla ongelmaa niin sittehän se on ihan yksi ja sama millä nimellä niitä pyytää :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä meni kukkiin 180 euroa ja sillä sain mun kimpun, kaason hiuskukat, kaksi viehettä ja tosi näyttävän asetelman buffetpöytään :) olin tosi tyytyväinen kukkiin! Tosin kimppu hajosi, kun heitin sen kattokruunuun :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mie olen varannut omaan kimppuuni 50e, heittovieheeseen 20e (kysyin hinnat omasta lähikaupasta). Sitten meillä tulee pöytiin yksi ruusu tuommoiseen öljypulloon (koekuva näkyy mun profiilikuvassa) ja näitä on 16kpl ja ruusukimput saankin s-marketista 10kpl nippu 5,99e , näitä siis 2 nippua. Joten jos matikkapää yhtään toimii niin kokonaisuudessaan 81,98 e :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sain 150€ pyöreän hääkimpun, 2 viehettä (sulhasen ja best manin), 2 ranneketta kaasoille ja heittokimpun. Muita kukkasia ei sitten tilattukaan. Yritettiin pienellä budjetilla saada koristeet ja pöydissä oli luonnosta kerättyjä värjättyjä oksia ja pihlajan marjoja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä meni kukkiin yht. 180€. Tähän tuli minun kimppuni (hortensia, neilikkaa ja freesiaa), 3x kaasojen kukat ranteeseen, 2x miesten vieheet ja iso pöytäasetelma. Lisäksi vielä itsetehdyt pöytäasetelmat ja heittokimppu mahtuivat tuohon budjettiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin tosi yllättynyt siitä, miten kalliita kukat ovatkaan...varasin kukkakauppaan ajan, ja ilman budjettia katsoin vain mitä haluan ja minkä väristä jne. Syyshäät, kaikkea oranssia, ei mitään hajua mitä lajikkeita :)

 

Hinnaksi tuli reilut 700€, johon kuului hääkimppu, hiuskukat minulle ja kaasoille, sulhasen ja bestmanien rintakukat, ja muistaakseni n. 20kpl korkeaa kukka-asetelmaa pöytiin, ja niihin maljakot jotka tulivat vuokralle kukkakaupasta.

 

Mutta jälkikäteen ajateltuna - olihan ne ihan näyttävät, mutta ei niillä loppujen lopuksi juuri ollut mitään tekemistä vieraiden viihtyvyyden kannalta, että halvemmallakin olisi varmasti pärjännyt ihan hyvin, ja yhtä hauskat bileet olisi ollut. Ja ainoastaan vain ne vieraat, jotka sattuisivat olemaan kukkakauppiaita, osaisivat arvostaa sitä että onpas nyt panostettu kovasti rahaa näihin kukkiin, vai mitä? ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä maksoi kukat 350 euroa. Sisälsi morsiamen kimpun, heittokimpun, 4 viehettä, 2 rannekukkaa kaasoille sekä buffetpöytään kukka-asetelman ja vieraiden pöytiin 10 kimppua. Lisäksi ostettiin auringonkukkia, joista taisi tulla hintaa jokunen kymppi lisää. Olen kyllä tosi tyytyväinen hintaan ja kukkiin! Me ei haluttu mitenkään erikoisia kukkia / erikoista sidontaa, vaan enemmän sellasta konstailematonta :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kukkubudjetti on erittäin pieni, pöytiin ajattelin maljakkoon pelkkää harsokukkaa ja itselleni tulee kimppu. Ehkä niillä pärjätään ja saadaan pidettyä budjetti 50€:n tietämillä?! :blush:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän kukkabudjetti on noin 20 euroa. Sillä olisi tarkoitus saada sulhaselle viehe ja minulle hiuskukka neilikoista. Hinta perustuu kukkakaupasta kysymääni arvioon, mutta olen valmis lisäämään 50% tohon, jos näyttää siltä että asia vaatii. Periaatteessa sulhasen kukasta voi myös karsia, hänellä on kuitenkin hyvännäköisiä silkkisiä taskuliinoja, joista voi valita jonkun kukan sijaan.
Isompiin sukujuhliin olen pyytänyt ystäviäni keräämään luonnonkukkia ja tekemään minulle seppeleen (jos ehtivät).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oltiin aluksi budjetoitu kukkiin noin 200€ mutta sitten ajateltiin kuitenkin vähän karsia budjettia. Toivoisin kovasti, että saisin kimpun noin 50€:lla mutta mitä olen käynyt kukkakaupoista tiedustelemassa niin siellä yksinkertaisimmatkin kimput näyttää olevan 60€:sta ylöspäin :( Pitää vielä jatkaa etsintöjä! Kimpun lisäksi tarkoitus on ostaa tarjoilupöytään neilikoita, tulppaaneita tms. Eli toiveissa olisi päästä kukissa yhteensä noin 70€:lla. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Jos haluat huokeampia hintoja kimpuille, niin kannattaa hintoja kysyessä jättää pois sana "morsius" tai "hää" kimppu-sanan edestä. Kysyin sähköpostitse hinta-arviota kimpulle, josta lähetin viitekuvan ja kokoarvion (halkaisija n. 15cm). Sähköpostissa mainitsin, että kyse on morsiuskimpusta. Hintaa kimpulle arvioitiin alkaen 80€. Kävin samaisessa paikassa kysymässä paikan päällä sen kokoiselle ja tyyppiselle kimpulle hintaa, mutta jätin sanomatta, että kyse on hääkimpusta. Hinta-arviona tällöin 20-30€. 

Itselleni riittää, että kimppu selviää valokuvaussessiosta ja vihkimisestä. Tämän jälkeen kimpulle ei ole enää funktiota ja se saa viettää loppuaikansa maljakossa.

 

Budjetti kiittää myös, kun valitsimme koristeiksi vain valkoisia neilikoita, jotka saamme ostaa tiettyyn yhteishintaan, kunhan tarvittava kukkien määrä selviää. Jos yhteishintaa ei automaattisesti tarjota, niin kannattaa kysyä asiasta.

 

Alkuperäinen budjetti kimpulle, kolmelle vieheelle ja kahdelle rannekukalle oli 200€. Pöytäkukkiin budjetoitu 150€. Tällä hetkellä näyttää siltä, että selviämme koko keissistä n.150€:lla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kukat maksoivat yhteensä 260 euroa. Se sisälsi pöytiin yksittäisiä kukintoja ruusua ja neilikkaa 80kpl, hääkimpun, kolme viehettä ja seitsemän hiuskukkaa. Pääkukkana käytössä oli neilikka :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me jätettiin lopulta kokonaan kukat pois, eli 0 euroa. Tai noh, sulhanen osti kimpun neilikoita maljakkoon, eli olisikohan ollut kuitenkin jotain 5-10 euroa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Päivitystä tuhoon aiempaan postaukseeni.

Saimme nyt laskettua lopullisen määrän pöytäkukille ja täten myös hinnan kokonaisuudelle:

Rannekukat 15 €/kpl (2 kpl)

Vieheet 10€/kpl (3 kpl)

Kimppu 25€

Pöytäkukat 70 kpl valkoisia neilikoita 105€

Eli loppusummaksi tulee meillä 190€.

Olen todella tyytyväinen, että jäimme alle 200€.  ^_^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sukujuhliin päädyin ostamaan seppeleen kukkakaupasta. Se oli IHANA <3 Hintaa tuli 25 euroa ja oli aivan joka euron arvoinen, olisin voinut maksaa enemmänkin. Seppele säilyi kauniina vielä seuraavanakin päivänä, siinä oli harsokukkaa, päivänkakkaraa ja sellaista vahapintaista vihreää lehtikasvia. Ihan parhautta ja onneksi onnistui kahden päivän varoitusajalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään