Tipsis

ETSY.com verkkokauppa

64 viestiä aiheessa

Tilasin Etsystä meidän kakunkoristeen ja oon kyllä valtavan tyytyväinen. Koriste tuli Australiastakin reilussa parissa viikossa, myyjä oli ihan superihana ja laittoi vähän väliä sähköpostia työn ja lähetyksen etenemisestä. Hinta ei todellakaan ollut paha, vaikka päälle tulikin postikulut. Lähtöhinta oli niin matala, että tulleja ei tarvinnut maksaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toistaiseksi en ole tilannut mitään, mutta olen katsellut mm. kakunkoristetta, vieraskirjaa ja morsiuskimppua. Tilaukset lähtevät kyllä varmaan lähipäivinä :)

Kyseiset myyjät ainakin vaikuttavat luotettavilta arvioiden perusteella.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tilasin siis sellaisesta kaupasta Etsyssä kuin Stuffaboutthings. En voi muuta kuin kehua Saraa! Ihan loistava tuote ja nopea toimitus suhteessa siihen, että kakunkoriste tuli Australiasta.

Muokattu: , käyttäjä: iiinez

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hitto teidän kanssanne! Ekaa kertaa menin tänään tonne etsy-sivustolle kun täältä vinkin sain, ja nyt (saikkupäivänä) olen kuluttanut siellä aikaa n. 8 tuntia pitkin päivää, mm. ruoanteon ohessa :D Tuolta saa loistavia ideoita häihin, mutta myös todennäköisiä ostoksia on jo lista. Ja wau! mitä sormuksia tuolla on. Tähän asti on vaan löytänyt netistä jotain samaa toistavia sormuskauppojen sivuja, jossa on ne perinteiset kultaiset, hopeiset, titaaniset ja tungsteeniset timanttisormukset. Mutta nyt ekaa kertaa tuli sellainen olo, ettei se tartte mikään kultatimanttisormus olla, kun tuolla on ihan mielettömiä muita sormuksia. Varsinkin tuolla missä on niitä "stacks" sormuksia. Oon ihan myyty. Ja tässä tulee jo yksi tilaus tehtyä, kun tilailen photo booth sälää. Ja oli mulla jotain muutakin tuolla ostoskorissa.. en muista enää mitä :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Myyjä on saanut positiivista palautetta (66 arviota), kannattaa lukea ne läpi. Muutama sanoo, ettei puku ollut kovin huoliteltu. Yksi sanoi toimituksen kestäneen ja kolmas, että puku oli liian lyhyt. Samat ohjeet pätevät Etsy-ostoihin kuin muihin nettiostoihin (lainaan itseäni tästä ketjusta)

 

 

Sitten vielä pari vinkkiä, mikäli kiinafirmaan päätyy (näistä osa siis sellaisia ”better to be safe than sorry” –vinkkejä):

- Googlaa firma ja etsi tuoreita kokemuksia ja kuvia (foorumit, facebook jne.), kysy esim. tyytyväisiltä naikkareilta lisätietoja/kuvia, jos mahdollista

- Ota yhteyttä firmaan ja varmista maksuvaihtoehdot ja kysy esim. ovatko valmistaneet jo haluamaasi mallia (pyydä kuvia) ja lähettävätkö tuotantokuvia (mid-production) sekä varmista, ettei kielimuuria ole. Jos haluaa esim. kahden puvun ”sekoituksen”, kannattaa lähettää kuvia/piirroksia selvennykseksi.

- Joistain firmoista saa kangasnäytteitä tai tarpeen sattuessa ensin voi tilata esim. juhla/kaasonpuvun ”testiksi”

- Suosi firmoja, jotka myyvät oikeiden, itsetekemiensä pukujen kuvilla

- Suosi firmoja, jotka pyytävät tarkat mitat useasta paikkaa teetettyyn pukuun; pyydä jotakuta toista ottamaan mitat

- Tee valinta huolella ja maksa luottokunnan tai PayPalin kautta + mieti miten toimit, jos tuote ei vastaa oletuksia ja millä summalla olet valmis ottamaan riskin

- Ole realistisella mielellä, ei voi olettaa saavansa mersua, jos hinta on kian. Muista myös, että "42 koon persjalkanen" ei näytä tasan samalta kuin retusoitu 0-koon malli kuvassa. Eli mieti myös mikä sopii vartalollesi ja mikä ei. Huomio mm. vyötärön paikka ja rintamuksen korkeus. Jos haluaa tietyn mallin, mutta sopivuus itselle epäilyttää, kannattaa etsiä kuvia siitä oikeiden morsianten päällä ja verrata niitä vartalotyyppejä.

-Tutki mid-production kuvat esim. viivoittimen kanssa ja pyydä muitakin katsomaan niitä (esim. wedding beet pyytävät usein muita tekemään huomioita)

- Tee tilaus hyvissä ajoin, että on aikaa esim. korjauksille tai plan B.lle. Jos kysytään hääpäivää, kannattaa kertoa sen olevan pari kuukautta aiemmin kuin oikeasti.

- Muista myös, että EU:n ulkopuolelta tilattuihin tuotteisiin tulee tullimaksu ja alv (24%)

 

Ja muuta: kirjoita esim. sähköpostiin selkeästi ja yksinkertaisella englannilla vetoketju/nyöri, puvun väri (pyydä värikartta/kangasnäyte) jne. Anna mahdollisimman paljon mittoja, pyydä heitä vahvistamaan ne. Nyöritys antaa enemmän varaa säätää kokoa kuin vetoketju. Valmistaudu siihen, että pukuun pitää tehdä muutoksia tai pahimmassa se ei vastaa ollenkaan odotuksiasi. Kannattaa kysyä, josko laittavat kangasta vähän mukaan pakettiin, mikäli helmaa pitäisi jatkaa tai koristeita/pitsiä lisätä. Postituksessa voi kestää todella kauan ja paketti voi jäädä tullin "haaviin". Mekko tulee litistettynä mahdollisimman pieneen tilaan, joten sen avaaminen voi olla shokki.

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vinkeistä! Täytyy vielä miettiä tuota mekko asiaa. Kalliiksihan se tulee myös jos tuolta kiinasta tilattu mekko onkin täysin käyttökelvoton. Muutamia viestejä olen vaihtanut myyjän kanssa ja sujuvaa englantia ainakin kirjoittaa, tuntuisi ettei tule ainakaan kielimuuria vastaan. Olen miettinyt myös, että pitäisikö käydä kokeilemassa liikkeessä erilaisia pukuja että löytäisi sen itselle parhaiten sopivan mallin? A-linjainen mekko on tähän asti ollut mielessä ja tuntuisi että se varmaan parhaiten minulle sopii. Olisi mukava kyllä kuulla kokemuksia kiinapuvun tilanneilta, sekä ne huonot että hyvät  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vinkeistä! Täytyy vielä miettiä tuota mekko asiaa. Kalliiksihan se tulee myös jos tuolta kiinasta tilattu mekko onkin täysin käyttökelvoton. Muutamia viestejä olen vaihtanut myyjän kanssa ja sujuvaa englantia ainakin kirjoittaa, tuntuisi ettei tule ainakaan kielimuuria vastaan. Olen miettinyt myös, että pitäisikö käydä kokeilemassa liikkeessä erilaisia pukuja että löytäisi sen itselle parhaiten sopivan mallin?

Kannattaa tosiaan tuumia rauhassa ja valita myyjä huolella. Mitä tuohon boldaamaani kysymykseen tulee.. no se jakaa mielipiteet aika voimakkaasti. Asiaa on ruodittu ketjussa  Vai että tuhlaamaan ammattilaisten aikaa! (+ keskustelua kiinakopioista)  (ja siellä se keskustelu jatkukoon, ei tässä Etsyn ketjussa!). Muista myös, että jotkut liikkeet ottavat nykyään juuri "hupisovittelijoiden" takia sovitusmaksua.

edit. ja kiinapuvuista kokemuksia on kaksi ketjua, uusin

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä tilasin just etsyn kautta kakunkoristeen, tulee Kanadasta.. jaiks! :-) luotettavalta myyjältä vaikutti ja vastasi nopeasti viesteihin..:-)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Etsy, tuo taivaan lahja morsiamille <3 Love it love it!

 

Olen tilannut etsystä:

- noin 7000 kpl erikokoisia timantteja juhlapöytiä somistamaan

- maailman ihanimman vieraskirjan meidän nimillä ja päivämäärällä

- kauneimmat helmikorvakorut kultaisilla yksityiskohdilla (eikä edes haittaa, etteivät ole "aidot" kun ovat niin kauniit <3)

- topin, jossa teksti: " I can't keep calm I'm getting married "

- mustat "joogahousut", joissa timanttiteksti "Bride"

 

Ei voi kuin suositella! Toimitukset mm. Singaporesta kesti 2 - 3 vkoa eli ei kovinkaan kauaa. Myyjät luotettavia ja vastailivat auliisti kysymyksiin ym.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tilasin Etsystä pikkulaukun, joka tosin oli lähinnä hääpoydällä koristeena. Mutta koristeesta se kaunis vintage-laukku kyllä kävikin, ihana oli ja olin todella tyytyväinen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sieltä kyllä tekisi mieli tilata kaikkea! Olenpa jopa hääpukuja katsellut, eräällä myyjällä todella sieviä pukuja, eikä hintaakaan ole liikaa  :)  noin 150-300 € + tietysti tulee sitten tullikulut päälle. Aivan toista luokkaa kuin liikkeissä, meinasinpa taannoin pyörtyä kun kävin pukuja kokeilemassa ja hinnat huiteli 1000 € molemmin puolin  :lol:  Ehkä tilaan siltä Etsyn myyjältä, ehkä en. Saa nähdä  :)

  Muutakin kiinnostavaa Etsyssä toki on, esimerkiksi todella hienoja kakkukoristeita. Joskin eräällä sopivansorttisella hintaa oli noin 40 €! 

Kyllä sillä sivustolla saa vaikka päivän kulutettua  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä oon Etsystä katsellut hiuskoristetta ja korviksia, sinänsä jo mieleisen hiuskoristeen pöytänyt, mutta pitäisi vielä nyt saada päätettyä että otanko sen. Eniten vaakakupissa painaa se että tuleeko sille sitten häiden jälkeen käyttöä (on siis nahasta tehty korppi), kun hintaa sillä on se joku vajaa 40e jos oikein muistan, plus toki postit :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Etsyssä on tosiaan huikea valikoima kaikkea, mutta hakutulosten täsmentäminen on ainakin mulle vähän hankalaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään