Sunny day

Bm:n ja kaason "työt"...

257 viestiä aiheessa

Minusta kaasolle - tai sen kummemmin bestmanillekaan - ei ehdoin tahdoin tarvitse keksiä tekemistä, jos sitä ei kerran ole. Minusta näistä tehtävistä ja niiden määristä kannattaa myös keskustella etukäteen; näin voidaan välttyä riidoilta tai ylipäätään estää se, että joku pahoittaa mielensä. 

 

Meillä on häät kahden kuukauden kuluttua, ja tähän mennessä kaaso ja bm eivät ole joutuneet tekemään yhtään mitään. Kaasoni ei ole näpertelijä/askartelijatyyppi, joten en luonnollisestikaan olettanut hänen tulevan askartelemaan kanssani esim. kutsukortteja. Kaaso on tähän mennessä auttanut lähinnä keskustelemalla, mikä on iso apu ollut sekin. Ensi kuussa hän järjestää minulle polttarit, mutta muutoin tehtävälista on kokolailla tyhjä hääpäivää lukuunottamatta. Jossain vaiheessa pidetään palaveri, johon kaasokin osallistuu ja jossain vaiheessa on myös harjoitukset kirkossa. Sinne en edellytä kaason tulevan, mikäli esim. työvuoro ei mätsää ajankohdan kanssa, mutta kaaso on luvannut tulla mikäli suinkin vain pääsee. 

 

Meillekin kaaso ja bestman ovat tärkeitä vieraita, joita emme halua kuormittaa tai väsyttää häävalmisteluissa. Haluamme myöskin, että heillä on mahdollisuus nauttia juhlasta eikä vain pyöriä ja hyöriä ympäriinsä niiden tehtävien parissa, joita me ollaan heille annetu. Hääpäivänä kaaso kulkee mukanani (tulee itsekin kammattavaksi ja meikattavaksi) kirkkoon saakka. Hääpäivälle tiedossa on vain lyhyitä alustuksia ja muutamia hääleikeissä mukana toimimista. Leikit eivät ole vielä selvillä, mutta kunhan selviävät, kysellään toki kaasoltakin, mitä tämä ajatuksistamme tuumii :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kannattaa myös varoa, ettei kaasolle tuota ns. ylimääräistä/turhaa hommaa ihan vain tekemisen vuoksi. Vaikka tokihan, jos kaaso on oikein innokas niin hyvä, jos jotain tekemistä löytyy :)

 

/kirjotuserheet bongattu

Muokattu: , käyttäjä: Rigorina

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse en liioin tahdo keksiä kaasolle tehtäviä ennen häitä, mitä nyt polttarien järjestäminen ja jos se kaveriksi lähtisi pukuja katselemaan. Hääpäivänä se sitten ammattilaisena lupautui tekemään kampauksen, ja on siinä kaiken keskellä apuna silloin. Bestmania ei sulhanen ole saanut vielä valkattua ja sille tuskin mitään tehtäviäkään juuri liikenee.

 

Ohjelma on vielä kovasti auki, mutta vähän kaavailtiin jos siskoni mies suostuis jonkinsortin seremoniamestariksi, saa nyt nähdä... :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen kaasojeni kanssa puhunut vähän hommista ja en halua aiheuttaa heille todellakaan suuria paineita ohjelman järkkäilyistä tai askarteluista. Tiedän, että molemmat on hyvin näppäriä käsistään ja ovatkin sanoneet auttavan koristeluissa ja kutsukorttien tekemisessä yms. 

Tietysti olisi kivaa ja toivottavaa, että olisivat mukana pukujen sovitteluissa ja paikkojen koristelemisessa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tähän mennessä olen ehkä käyttänyt kaasoja kaikukoppeina, kun on pitänyt jotain päättää. Sitten kun on oikeasti aika tehdä jotain, saavat itse miettiä, mitä haluavat tehdä. Yritän mitoittaa hommat niin, että saan puuhat tehtyä itsekin jos heitä ei sillä hetkellä puhuttele. Uskon, että he mielellään tulevat jotain meidän kanssa askartelemaan kun ovat aika näppäriä käsistään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun kaaso tekisi vaikka ja mitä mutta kun pitäis ensin päättää asioista. :rolleyes: ja välimatkaa on se päälle 500 kilsaa. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lähinnä varmaan tulevat olemaan apuna hääpäivänä. Uskon että koska yritetään miehenkin kanssa päästä mahd helpolla itse, ei oikein osata avustajillekaan hirveästi tekemistä järjestää. En jotenkin innostu mekkojen sovittelustakaan tai makutuomareista siinä, en halua itse näperrellä mitään enkä rasittaa muita hääpohdinnoilla. Mm. Mekon suhteen olen ajatellut että teettäisin, joten suunnittelu yhdessä tekijän kanssa, kaikki muu tilataan valmiina. 

Muokattu: , käyttäjä: pompom

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään