heinähame

Hääasu perusvaatekaupasta

33 viestiä aiheessa

Ja toinen niistä oli juuuri sitä mitä etsin! Kaupat tuli :) Oli enää yksi 38, loput oli tosi isoja ja tosi pieniä, eikä niitäkään montaa. Taisin olla kreivin aikaan liikkeellä!  Kokeilin yo-mekon alushameen kanssa, ja ehdottomasti täydellinen mekko kun laittaa vielä alushameen. Yo-mekon alushame on oikean pituinen mutta väärän värinen. Valkoinen alushame täytyy vielä hankkia myöhemmin :) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on myös haaveena ostaa häämekko tavallisesta vaatekaupasta, asoksen valikoima on tähän mennessä näyttänyt parhaalta. En osaisi käyttää niitä kermakakkuhäämekkoja ja haluan rennot ja mukavat häät :)

 

Toinen vaihtoehto olisi ostaa polvipituinen valkoinen tyllihame ja siihen mukaan joku juhlava valkoinen paita, ehkä pitsillä!

 

Onneksi on vielä aikaa, ajattelin että jos tämän syksyn aikana löytää niin hyvä. En jaksa hätiköidä, odottelen että mitä syksyllä vielä tulee :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kannattaa pitää mielessä, että Suomessa valkoisten vaatteiden tarjonta on parhaimmillaan keväällä/kesällä, syksyn ja talven vaatteissa sitä ei paljoa näy. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin aion ostaa häämekon perusvaatekaupasta, en vaan pysty tuhlaamaan satoja-tuhansia euroja yhtenä päivänä käytettyyn "oikeaan" hääpukuun  :wacko: Ajatuksena on ollut valkoinen, mielellään pitsinen, noin polvipituinen mekko, ja googlen kautta satuin Zalandon sivuille josta löytyikin aikamoinen unelma! Tarkoitus oli Tipzillan vinkin mukaan odotella kevääseen asti mekon ostoa, valikoimaa on varmasti paljon enemmän, mutta tilasin nyt kuitenkin tuon Zalandon mekon sovitukseen ja toivon kovasti että se olisi sopiva, niin olisi mekkoasiakin jo hoidettu eikä tarvitsisi sitä enää miettiä  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pidän nimenomaan yksinkertaisista, rennoista mekoista, joten harkitsin vakaasti hääpuvun tilaamista Zalandolta. Suosikeissani ei kuitenkaan ollut enää kokoja jäljellä ja aikataulu oli sen verran tiukka, etten halunnut ottaa riskejä korjausompelun ehtimisen suhteen. Loppujen lopuksi päädyin ostamaan mekkoni satasella juhlapukuliikkeen loppuunmyynnistä. Se on tosi samantyyppinen kuin puvut, joita netissä selailin, eli olen tosi tyytyväinen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko joku tehnyt taas löytöjä? :) Kiinnostaisi ainakin kuulla muista juhlapukuliikkeistä, tyyliin Muotikuu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt näyttäisi olevan paljon häämekoksi sopivia kaupoissa, varsinkin lyhyitä pitsimekkoja näin. Veromodassa, Cubuksella, H&M:llä jne. Ja zalandon loungessa on alessa pitkiä (valkoisia) mekkoja myös :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Chi Chi Londonilla oli kivoja häämekoiksi sopivia pitkiä ja lyhyitä mekkoja. Ihastuin yhteen ja nyt pitäisi se hiljalleen tilailla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään