maiski

Hääpukujen ja asusteiden tilaaminen ulkomailta vol.2

141 viestiä aiheessa

Niin vähän arvelinkin! Onneks voi kysyä viisaammilta eikä tilata sokkona. :)

 

Taitaa se liikkeen puku jäädä sinne, ei budjetti anna periksi ostaa noin kallista pukua. Pitää tutkia enemmän noita kiinamekkoja.

Kannattaa miettiä myös käytetyn puvun hankkimista! :) Niitä löytyy kaikissa hintaluokissa, ja mikä väli, onko se ollut jollakulla 8 h päällä vai ei...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen lukenut täällä kokemuksia aika paljon, niin huonoja kuin hyviäkin, ja otin riskin tilata ebaysta. Toisessa ketjussa oli Vieras_Yanette_* n kokemuksia eräästä myyjästä ja hyviä kuviakin, joten uskaltauduin tilaamaan samalta myyjältä. Myyjällä on ebayssa 99,5% positiivista palautetta.

 

Tässä siis linkki toiseen ketjuun, josta katselin kuvia: http://www.naimisiin.info/yhteiso/topic/76376-h%C3%A4%C3%A4pukujen-ja-asusteiden-tilaaminen-ulkomailta-netin-kautta/page-48

 

Tilaamani mekko on tämä: http://www.ebay.com/itm/like/Stock-short-cocktail-dress-evening-dress-gowns-size-6-8-10-12-14-16/251583764635?hlpht=true&ops=true&viphx=1&_trksid=p2050601.c100103.m2451&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20140211150826%26meid%3D5940953d65f642649d9b059d1ac3ea7b%26pid%3D100103%26rk%3D1%26rkt%3D4%26sd%3D251583764635%26clkid%3D5114094612949027604&_qi=RTM2010718

 

Mekot ovat samankaltaisia, joten pystyin jo kuvittelemaan ja toivomaan, jos itsekin saisin yhtä hyvin tehdyn. En olisi kylläkään uskaltanut tilata täysin ihonmyötäistä pukua esim. merenneitoa (eipä sillä, ei se sopisikaan vartalolleni) tai pukua, jossa on todella paljon pitsiä. Häihini on yli vuosi aikaa eli olen todella ajoissa. Yksi syy tähän on se, että lähden myöhemmin tänä vuonna Yhdysvaltoihin ja plan B on ostaa sieltä edullinen mekko, jos ebaysta tuleva ei ole hyvä. Maksoin postikuluineen mekosta 85 euroa ja mekko on tällä hetkellä tekovaiheessa. Tilasin sen omien mittojen mukaan (ja väriksi ivory, koska olen todella valkoinen), mutta otin mitat melko löysällä kädellä jättäen ehkä 1-2cm ilmaa. En tiedä onko se liikaa, mutta aina voi pienentää. Selkään tulee nyörit.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka,

ajattelin kertoa tänne että tilasin juuri vbridal ja jj's house sivuilta mekot tänään ja tulen kertomaan sitten kuinka kävi. Voin lisätä kuvatkin jos osaan. Viikkoja tähän nyt sitten meneekin jokunen ennen kun pääsen infoilemaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

JJhousen puku tuli tänään ja juuri sellaisena kuin kuvassa. Ompelut,koko yms kohdallaan. Juuri hyvä. Ja vbridalkin mekko on nyt tullissa. Jei!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen uusi tällä palstalla, mutta mitä tarkoitatte "kopiopuvuilla"? Onko kaikki Kiinasta tilatut puvut teidän mielestä kopiopukuja? Mitä pahaa on kopiopuvuissa? Miten ne eroaa esim. suomalaisen Mecco-liikeen mekoista, jotka on myöskin "Made in China"?

 

Edit. ja ennenkuin joku ehtii vastata että laatu on huonompi, niin en odotakkaan 200 dollarin mekon olevan huippulaatua. Panostan laatuun, jotta voin käyttää tuotetta monta kertaa, mutta mielestäni hääpuku on osastossa pihistä. 

Muokattu: , käyttäjä: anapus

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Puku on kopio silloin, kun jollain sivulla myydään esim. edellä mainuttuja "Pnina Tornai"-merkkisiä pukuja hintaan 200$, kun todellinen hinta on 10 000 $, eli kun sivustolla on merkkipuvun kuva ja nimi ja hinta on liian alhainen. Kaikki kiinapuvut eivät ole kopiopukuja, koska netissä on myös myynnissä kiinapukuja, joiden ei väitetäkään olevan merkkipukuja, ja siellä on näkyvissä sen tuotteen kuva, minkä saa. Jälkimmäisessä kategoriassa tässä ketjussa ei kai yleensä ole nähtykään mitään pahaa, vaan tuossa ensimmäisessä esimerkissä, jossa on harhaanjohtamista ja valmistajien kuvien käyttöä.

 

Tässä ketjussahan on esimerkkikuvia ihan onnistuneistakin kiinapuvuista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kopio on aina tehty tosiaan jonkun alunperin suunnitteleman mallin mukaan. Se on tehty heikommista ja huonommista materiaaleista, jotta hinta saataisiin mahdollisimman edulliseksi. Ihan sama kuin laukuissa jne. Kopiointi on piratismia, ja se on laitonta. Valitettavasti kukaan ei kuitenkaan suojele suunnittelijoita pukujen kohdalla. 

Ehkä tärkein ero on kuitenkin se, että kopiopuvun valmistaja ei ota vastuuta tuotteestaan. Merkkipuvutkin voi olla tehty Kiinassa, mutta merkki ottaa aina vastun tuotoksistaan. Puvut tarkistetaan ja ne käy läpi tietyt laatukriteerit. Nettipuvun jos tilaat niin saat käydä järjettömän taistelun että saat palauttaa, rahat takaisin tai edes uuden tuotteen tilalle. 

Meccon pukuja ei voi sanoa merkkipuvuiksi, koska ne on kiinalaiselta tehtaalta tilattu tiettyjen mallien mukaan. Niitä ei ole kukaan ns. suunnitellut. Ne on kuitenkin hyväksyttävämpiä kuin esimerkiksi vbrida joka harhaanjohtavasti käyttää huippusuunnittelijoiden kuvia ja antaa ymmärtää että kyseessä on aito puku ilman merkkipuvun hintaa. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisi mukava kuulla lisää tuoreita kokemuksia mm. Jjs-houselta tilanneilta :) oliko tilaaminen helppoa ja vastasiko puku odotuksia? Itse jännitän myös mittojen paikkaansa pitävyyttä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa!

 

Ajattelin tiedustella, että onkohan kukaan tilannut pitsihääpukuja nettikaupoista esim. JJshouse, DHgate, dress first jne.?Mietin vain, että onko kellään kokemusta siitä kuinka paljon esimerkiksi pitsi eroaa sitten kuvassa olevasta pitsistä?

Muokattu: , käyttäjä: Niina Emilia

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllähän ne aika paljon eroaa. Nettikauppojen puvuissa ei välttämättä edes ole oikeaa pitsiä, vaan brodeerattuja kuvioita jotka muistuttavat pitsejä. Lisäksi pohjat on usein organzaa, mikä tekee niistä jäykkiä. Toisinaan ne on ihan oikeita pitsejäkin. Laatueroista kertoo ehkä se, että laatupitsit maksaa alkaen 80€/m ja yhteen pukuun menee kuitenkin vähintään 5m kangasta...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ilmeisesti muutamilla on dressfirst.fi-sivuston hääpuvuista hyviä kokemuksia? Ajattelin tilata sieltä, mutta uskaltaako?

Muokattu: , käyttäjä: Miranda_

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
On 8.5.2017 at 18.21, Miranda_ said:

Ilmeisesti muutamilla on dressfirst.fi-sivuston hääpuvuista hyviä kokemuksia? Ajattelin tilata sieltä, mutta uskaltaako?

Mieti vielä seuraavat seikat, ennen kuin tilaat :) 
- Et voi olla varma laadusta - puku saattaa lopulta näyttää ihan toisenlaiselta, kuin mitä kuvassa luvataan
- Päälle tulee tullimaksut 
- Sivuilta ei löydy tietoa firman kotipaikasta, mutta eurooppalaiseen kuluttajansuojaan ei varmastikaan voi luottaa. Palautukset eivät välttämättä onnistu.
- Moraalinen puoli: puvut ovat luultavasti kopioita eli toisen idea on varastettu ja siitä yritetään hyötyä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En löytänyt onko ko aihetta jatkettu jossain muualla, mut haluaisin kuulla kokemuksista. Miten netistä tilaaminen sujunut, onko lopputulos ollut minkälainen, ja mitä nettikauppoja olette käyttäneet?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään